Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Farrah Fawchett

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009 και ώρα 9.28, πεθαίνει σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ένα από τα αγγελούδια του Τσάρλι, η Φάρα Φώσετ. Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 2.26.μμ πεθαίνει ο Βασιλιάς της Ποπ Μάικλ Τζάκσον από ανακοπή σε ηλικία 50 ετών. Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο για την Φάρα Φώσετ, αφενός μεν επειδή στην μνήμη μου είναι στενά συνδεδεμένη με την παιδική μου ηλικία, αφετέρου δε, επειδή θαύμασα το κουράγιο και την δύναμη με την οποία αντιμετώπισε την ασθένεια της, μια ασθένεια που της διέγνωσαν οι γιατροί για πρώτη φορά το 2006 λίγο μετά την είδηση της αρρώστιας του συζύγου της, που έπασχε από λευχαιμία. Χώρια δε, που για τον Μάικλ Τζάκσον είναι  δεδομένο πως θα ασχοληθεί μαζί του σχεδόν ολόκληρος ο αστρολογικός χώρος.

Ως κοριτσάκι, θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει με τις αδερφές και τις φίλες μου, τους αγγέλους του Τσάρλι και να τσακωνόμαστε μονίμως για το ποια θα είναι ποια. Η αλήθεια είναι ότι συνήθως δεν την επέλεγα (η προτίμηση μου πάντα ήταν η Τζάκλιν Σμίθ), όμως πάντα τη θαύμαζα. Θυμάμαι ακόμη, ότι για να πετύχουμε όλες το χτένισμα των μαλλιών της, περνούσαμε ατελείωτες ώρες στον καθρέφτη με το σεσουάρ στο χέρι, για να μην αναφερθώ στην ταλαιπωρία των ανθρώπων που εργάζονταν σε κομμωτήρια, προκειμένου να "πετύχουν" το περιβόητο χτένισμα της, σε κάθε πελάτισσα που πήγαινε και ζητούσε επίμονα να γίνει η νέα Φάρα.

Όπως ανέφερα πιο πάνω, το 2006 η Φώσετ έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του πρωκτού, ενώ μετά από πολύμηνη θεραπεία, το 2007 θεωρήθηκε πως το πρόβλημα, είχε ξεπεραστεί, κάτι που δυστυχώς διαψεύστηκε από την μετέπειτα πορεία της υγείας της. Με απίστευτη δύναμη και αξιοπρέπεια, όχι μόνο αντιμετώπισε την ασθένεια της, αλλά άφησε τις κάμερες να την "τραβήξουν" κατά την διάρκεια των επισκέψεων της στους γιατρούς σε Γερμάνια και Αμερική, ενώ στις αρχές του χρόνου προβλήθηκε ως "ντοκιμαντέρ" στις Αμερικανικές τηλεοράσεις. Στις 25 Ιουνίου κόπηκε το νήμα της ζώνης της σε ηλικία 62 ετών, λίγες ημερες μάλιστα μετά την ανακοίνωση του συντρόφου της Ράυαν Ο Νίλ για τον επικείμενο γάμο τους.

Ήταν μαζί τα τελευταία 27 χρόνια και είχαν αποκτήσει ένα γιο ο οποίος δυστυχώς έμαθε για τον θάνατο της μητέρα του στην φυλακή όπου βρίσκεται για χρήση ναρκωτικών. Ο ίδιος ο Ράυαν Ο Νίλ, έδωσε την είδηση τους θανάτου της στους δημοσιογράφους, την ώρα που έφευγε από το νοσοκομείο, όταν τον ρώτησαν «πως είναι η Φάρα». Γεννημένη στις 2 Φεβρουαρίου του 1947, στο Κόρπους Κρίστι και ώρα 3.10 μ., Υδροχόος στο ζωδιο, με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Καρκίνο.

Αστρολογική ανάλυση με την μέθοδο των διελεύσεων.

Την στιγμή κατά την οποία απεβίωσε, Ωροσκόπος ήταν στις 9 του Λέοντα επάνω στην απόλυτη έξαρση του Ποσειδώνα και έκανε τετράγωνο σχεδόν ιδιομοιρίας με τον γενέθλιο Ποσειδώνα μέσα από τον 4ο (πρώτα και τελευταία χρονιά της ζωής μας), ενώ λίγο νωρίτερα, ο Ωροσκόπος πέρασε από τον γενέθλιο Κρόνο, κυβερνήτη του 8ου γενεθλίου και έκανε αντίθεση με τον Άρη της, ο οποίος βρισκεται στον 8ο οίκο παρέα με τον Ήλιο, τον δείκτη ζωτικότητας. Πρέπει να πέρασε αρκετά δύσκολη νύχτα το σώμα της, ενώ το πνεύμα της ήταν μάλλον παραδομένο πολύ πριν σταματήσει να χτυπά η καρδιά της.

Ο ωροσκόπος θανάτου σε όψη ακριβείας με τους γενεθλίους Δεσμούς της Σελήνης, σε εξάγωνο και τρίγωνο αντίστοιχα, στοιχείο που δείχνει, πως σε αυτή την ζωή ολοκλήρωσε τον σκοπό της και ήρθε η στιγμή να μεταβεί σε άλλη διάσταση, ενώ βρισκεται επάνω στο μεσοδιάστημα Κρόνου Πλούτωνα (κακοδαιμονίας) και ενεργοποιεί όλο τον σχηματισμό του χαρταετού που έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο της.

Κάτι που θεωρώ εξίσου σημαντικό είναι ότι ο ωροσκόπος της στιγμής ήταν σε τετράγωνο σχεδόν ιδιομοιρίας με τον Χείρωνα της.
Η Σελήνη η διελαύνουσα, σε αντίθεση ακριβείας με τον Ήλιο της, ενώ ο διελαύνων Ήλιος σε τέλεια σύνοδο με την Σελήνη της.
Το μεσοδιάστημα Άρη Κρόνου ( θανάτου και μπλοκαρισμενης ενέργειας) σε τετράγωνο με τον Ήλιο τον διελαύνοντα.

Ο Άρης στον Ταύρο, λίγες ημέρες πριν έπιασε με εξαγωνο τον Γενέθλιο Πλούτωνα και ενεργοποίησε την γενέθλια αντίθεση.
Οι Δίας, Ποσειδώνας και Χείρωνας, (η γνωστή, πολυσυζητημένη σύνοδος), σε οψη ενάμιση τετραγώνου με γενέθλιο Ποσειδωνα.
Ο Κρόνος από το ζώδιο της Παρθένου μέσα στον γενέθλιο 3ο οίκο, δείχνει το μπλοκάρισμα που είχε ως προς τις μετακινήσεις και όχι μόνο αφού φαίνεται να κάνει τετράγωνο με τον τον γενέθλιο Ουρανό  που βρισκεται μέσα στον 12ο οίκο, στον οίκο δηλ. που δείχνει κλειστούς χώρους, νοσοκομεία, ασθένειες κτλ..

Ο Ουρανός από διέλευση μέσα στον 10ο οίκο χτυπά με τετράγωνο την γενέθλια Αφροδίτη, μέσα στον 6ο οίκο (υγεία, καθημερινότητα κτλ.) κυβερνητητρια 5ου οίκου, μας παραπέμπει στα προβλήματα που είχε όχι μόνο με την υγειά της αλλά και με τον γιο της, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Τέλος ο Πλούτωνας όλο αυτό το διάστημα  παρελαύνει τον 6ο οίκο με σκοπό να φέρει την «κάθαρση», μας εξηγεί τον λόγο για τον οποίο όλη αυτή την περίοδο μπήκε στην διαδικασία να χρησιμοποιήσει εναλλακτικές θεραπείες προκειμένου να θεραπευτεί.

Να συμπληρώσω πως την χρονιά που έμαθε για την ασθένεια της το 2006, ο Κρόνος βρισκόταν στο ζωδιο του Λέοντα και σχημάτιζε όψη Αντίθεσης με τον Άρη, Ήλιο, Ερμή, Σύνοδο με γενέθλιο Κρόνο Πλούτωνα. Ο Ποσειδώνας στο Ζώδιο του Υδροχόoυ σχημάτιζε σύνοδο με τους τρεις αυτούς πλανήτες μέσα στον 8ο γενέθλιο. Την εποχή εκείνη και λίγο νωρίτερα έχασε την πολυαγαπημενη της αδερφή από την ίδια νόσο, ενώ το μετέπειτα διάστημα έπρεπε να σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της που έπασχε από λευχαιμία. Στάθηκε βράχος στο πλάι του, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως όσο την αγάπησε τα τελευταία δυο χρόνια δεν την είχε αγαπήσει τόσο πολύ όλη του την ζωή.

Αναδημοσίευση από Τίνα Ζαχαριάδου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!! Άσχετο αλλά θα μπορούσατε να γράψετε κάτι για τις εκλείψεις που πραγματοποιούνται;;

ευχαριστώ

Τίνα Ζαχαριάδου είπε...

Καλημέρα!

Αγαπητέ Ανώνυμε λόγω υπόχρεώσεων δεν προλάβαμε να γράψουμε για τις εκλείψεις, όμως αν μπεις στο My Horoscope θα βρεις ένα καταπληκτικό άρθρο από την Άννα Σκοινοπλοκάκη για την σημερινή έκλειψη στον Αιγόκερω.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την παραπομπή!
Να ΄σται καλά!