Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Iουλιος Ολοκληρωτικης Αναιρεσης

Iουλιος
Ολοκληρωτικης Αναιρεσης

Η Πανσεληνος-εκλειψη του Ιουλιου (7.7.09)

Η εκλειψη (σεληνιακη) γινεται στις 12.22μμ στην 15η μοιορα του αξονα Αιγοκερω-Καρκινου και είναι Appulse, δεν είναι ολικη,ενώ η επερχομενη ηλιακη είναι ολικη.
Η πανσεληνος πραγματοποιειται στην 15η μοιρα του αξονα Αιγοκερω-Καρκινου (με την Σεληνη,βεβαια, στον Αιγοκερω) σε σημεια του ζωδιακου που συνδεονται με το Δια, μια και στη 15η Καρκινου είναι η απολυτη εξαρση του Δια και στη 15η του Αιγοκερω η απολυτη πτωση του.

Οντας, η Πανσεληνος πανω στην απολυτη πτωση του Δια (γιατι την Σεληνη θα υπολογισουμε περισσοτερ,μια και εχουμε Πανσεληνο), θεματα του Δια μπορει να παιξουν καθοριστικο ρολο εκεινες τις ημερες,πχ. Δικαιοσυνη,διπλωματια οικονομικα και,επειδη η συγκεκριμενη μοιρα του ζωδιακου στην οποια γινεται η εκλειψη συνδεεται με τυχοδιοκτισμο κάθε μορφης, μπορει εκεινες τις ημερες να ακουσουμε διαφορα σκανδαλα, να γινουν διαφορα σκανδαλα, σε πλαισιο παντα εξουσιας, μια και η εκλειψη γινεται στο κατεξοχην ζωδιο εξουσιας.

Παντως, η Πανσεληνος-εκλειψη υποστηριζεται αρκετα από τον Κρονο. ο οποιος από την 17η μοιρα της Παρθενου κανει ακριβειας τριγωνο και εξαγωνο με την Πανσεληνο (θυμηθειτε πως και στη προηγηθεισα Νεα Σεληνη που αναλυσαμε, παλι ο Κρονος κρατουσε «μποσικα» με το τριγωνο του Αρη-Αφροδιτη΄ λετε καποιο προσωπο ηλικιωμενο, κυρους και εξουσιας να συντελεσει στο να υπαρξει συνεση αυτές τις φορτισμενες ημερες του Ιουλιου η μηπως η λογικη και η ψυχραιμια να αξιοποιηθουν στο επακρο? Θα δουμε).

Την ιδια ημερα ο Αρης,στην 26η του Ταυρου, πανω στον κακιστο απλανη Algol, κανει σκληρη οψη με την γνωστη «τριπλετα» που είναι ακομη στην 26η μοιρα του Υδροχοου και, ευτυχως ακριβες εξαγωνο με τουν Ουρανο, στην 26η μοιρα των Ιχθυων. Ο Ερμης, καμενος στην 7η μοιρα του Καρκινου, εχει μια αποκλινουσα αντιθεση με τον Πλουτωνα στην 2η μοιρα του Αιγοκερω περιπου και, τελος η Αφροδιτη στην 2η μοιρα των Διδυμων, πανω στο στον ωροσκοπο της Ελλαδας, σε ακριβειας χιαστι οψη 150 μοιρες με τον Πλουτωνα και σκληρη οψη 45 μοιρες και 135 μοιρες με την Πανσεληνο σε ενεργειακα φορτισμενη μοιρα του ζωδιακου που συνδεεται με μαθητεια, συνεργασιες, μια εκει είναι η απολυτη εξαρση του Βορειου Δεσμου αλλα….. και ο Νοτιος Δεσμος του Πρωθυπουργου κ. Κ Καραμανλη.

Ας προσπαθησουμε, λοιπον, τωρα που καταγραψαμε τα πλανητικα δεδομενα, να αποκωδικοποιησουμε τη δυναμικη αυτης της εκλειψης οσο μπορουμε, αφου τονισουμε πως και σ αυτή την εκλειψη (όπως και στην προηγηθεισα Νεα Σεμηνη ο ωροσκοπος και το ΜC είναι σε αναιρετικες μοιρες (29 παρθενου-Διδυμων αντιστοιχα) και η εκλειψη που ακολουθει είναι και αυτή σε αναιρετικη μοιρα. Τωρα πιστευω να καταλαβαινετε καλυτερα τον τιτλο που δωσαμε σ αυτό το κειμενο μας. Ο Ιουλιος φαινεται να προετοιμαζει ολοκληρωτικες αναιρεσεις,πολύ περισσοτερο που η ολικη εκλειψη γινεται ακριβως την μερα της μεταπολιτευσης. Ας παμε να δουμε τη σεληνιακη εκλειψη ηια να προχωρησουμε στην Ηλιακη.

• Εκλειψη στον Αιγοκερω συνδεεται με ανατροπες σε επιπεδο εξουσιων, αναταραχες σε επιπεδο κυβερνητικο,όμως μεσα σε πλαισιο ελεγξιμο, μια και, όπως ειπαμε,ο κυβερνητης της ισορροπιας και της συνεσης ο Κρονος, κανει αριστες γωνιες με την εκλειψη.
• Η εκλειψη-πανσεληνος σε οικους του ωροσκοπιου της Ελλαδας που συνδεονται με οικονομικα, χρηματιστηριο είναι δεικτης επικινδυνοτητας σ αυτους τους τομεις.
• Ο Ερμης σε αντιθεση με Πλουτωνα είναι ενδειξη για «σκοτεινα» γεγονοτα σε χωρους media, κρυφες συμφωνιες,λεκτικες επιθεσεις και προαπαθεια αποκτησης πειθους και επιρροης με οποιονδηποτε τροπο.
• Η Αφροδιτη σε ακριβειας χιαστι οψη με τον Πλουτωνα είναι ενδειξη διλημματων, χωρισμων, πολωσης και ανταγωνισμου και καποιας νεας συνεργασιας επειτα από διαδικασιες αποδομησης, κατι που το ειδαμε και πιο πανω από αλλους αστρολογικους δεικτες.
• Ο Αρης σε εμπλοκη με την γνωστη τριπλετα και τον Ουρανο είναι ενδειξη «ξαφνικες» καινουριες δραστηριοτητες, οι οποιες όμως θα εχουν και το στοιχειο της ανευθυνοτητας και της ουτοπιας.
• Γενικα η εκλειψη αυτή θα προκαλεσει εντονη συναισθηματικη διεγερση, θα φερει εντασεις σε θεματα πολιτικης,κρισης πιθανον σε εξουσιες κάθε μορφης και, βεβαια, θα συντελεσει κι αυτή με τον τροπο της την «ολικη αναιρεση» που, όπως τονισαμε,προετοιμαζει ολος αυτος ο «αινιγματικος» ( επιεικως!) Ιουλιος.

Αποσπασμα από το Αρθρο του δρ Παιζη Χρηστου που δημοσιευτηκε στο τευχος 122, Ιουλιος 09 από το περιοδικο Αστρολογος.

2 σχόλια:

Vasia Konti είπε...

Καλή επιτυχία κορίτσια στην προσπάθειά σας αυτή.Μαρέσουν πολύ τα χρώματα!!!
Βάσια

Κοραλλία Μόζορα είπε...

Ευχαριστούμε πολύ, Βασιλική μου. Τα σχόλιά σας ενθαρρύνουν την προσπάθειά μας.