Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ιχθείς

Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον άξονα 2ου- 8ου, μιας και η διέλευση του θα γίνει στο 8ο ηλιακό σας σπίτι. Το 8ο σπίτι σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων προσώπων, είτε αυτά είναι του συζύγου, είτε του συνεργάτη. Οποιαδήποτε συνδυαλλαγή, με τράπεζες (για δάνεια, επενδύσεις κτλ.), χρηματιστήριο, εφορία, συμβολαιογραφεία, βρίσκεται στην δικαιοδοσία του 8ου οίκου. Έτσι δεν αποκλείεται σε αυτά τα θέματα να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα, προερχόμενα κυρίως από καθυστερήσεις και αναβολές. Όσοι από εσάς μπείτε στην διαδικασία δανείου να γνωρίζετε πως η αποπληρωμή του θα πάρει αρκετό χρόνο. Τυχόν κληρονομιές που περιμένετε να διευθετηθούν θα καθυστερήσουν, ενώ στις επενδύσεις σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Οικονομικά προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν μέσα στον γάμο σας, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύντροφος-σύζυγος ή επειδή απλώς θα αποφασίσει πως τα χρήματα που εισφέρει είναι υπεραρκετά, με αποτέλεσμα να μειώσει τη συνεισφορά του μάσα στο σπίτι. Αυτό θα είναι κάτι, που συγχρόνως θα δημιουργήσει προβλήματα στην έκφραση της σεξουαλικότητας σας, με αποτέλεσμα οι επαφές να ελαχιστοποιηθούν. Γενικά ο Κρόνος μέσα στον 8ο δεν είναι καλό σημάδι για την σεξουαλικότητα, αφού δείχνει ψυχρότητα ψυχική και σωματική. Πολλές φορές η αποστασιοποίηση από την ερωτική ζωή σχετίζεται με πρόβλημα στην γενετήσια περιοχή, ενώ έχει παρατηρηθεί πως πολλές ς γυναίκες με αυτήν την διέλευση μπαίνουν στην εμμηνόπαυση.

Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αποφασίσετε ή να υποχρεωθείτε εκ των πραγμάτων, να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, για κάποιο πρόβλημα υγείας που σας ταλαιπωρεί από παλιά. Η άσχημη ψυχολογία που πιθανόν να προκύψει, θα σας δώσει την ώθηση να επανεξετάσετε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά κυρίως θα σας δώσει την ευκαιρία για ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση. Η υπερβολική ανασφάλεια, που θα είναι απόρροια κυρίως της οικονομικής ανασφάλειας, θα είναι η αιτία πολλών προβλημάτων γι αυτό χρησιμοποιήστε την λογική σας για να εκτιμήσετε σωστά το λόγια τον οποίο βρίσκεστε σε αυτήν την θέση. Όταν ανακαλύψετε την ρίζα των προβλημάτων σας θα έχετε δώσει την λύση κατά το ήμισυ.

Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με την μεταφυσική και οτιδήποτε αποκρυφιστικό, ενώ θα σας απασχολήσει έντονα οτιδήποτε σχετίζεται με την ζήη και τον θάνατο. Από την άλλη πλευρά δεν θα είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα βάλουν τέλος σε κάποιες φοβίες τους, αρκεί ο λόγος που θα το κάνουν να είναι επειδή πραγματικά τις έχουν ξεπεράσει και όχι επειδή απλώς τις αφήνουν λίγο παραπέρα, για να συνεχίσουν την ζωή τους. Στην περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα υγείας ανατρέξτε σε κληρονομικές παθήσεις και δώστε την πρέπουσα σημασία. Σκοπός του Κρόνου από όπου περνά είναι, να λάβουμε σοβαρά υπόψιν τα μηνύματα του, ώστε με την απομάκρυνση του να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που πραγματικίζει στην ζωή μας και τι όχι.

Τίνα Ζαχαρίαδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: