Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ταύρος

Οι τομείς εκείνοι που θα δοκιμαστούν από την έλευση του Κρόνου στον Ζυγό, θα είναι αυτοί της εργασίας, της υγείας και της καθημερινότητας, μιας και θα παραμείνει στο 6ο ηλιακό σας σπίτι για τρία περίπου χρόνια. Θα είναι δυο χρόνια που κύριο χαρακτηριστικό θα έχουν μια απίστευτη κούραση, κυρίως στην καθημερινή ζωή. Είτε εργάζεστε εκτός σπιτιού, είτε εντός, ετοιμαστείτε να χάσετε κιλά γιατί η μάχη με τον χρόνο θα είναι άνιση. Θα τρέχετε να τα προλάβετε όλα, κάτι που πιθανόν θα κατορθώσετε, αρκεί να μην αφήνετε για την επομένη όλα όσα πρέπει να γίνουν σήμερα. Οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνετε θα πρέπει να την αντιμετωπίζετε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Όσο κι αν κοπιάσετε, ο Κρόνος δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας φέρει, όλα όσα αξίζετε. Φυσικά στον χώρο της εργασίας δεν θα είναι λίγα τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε, ενώ οι αναποδιές θα σας αγχώνουν και θα σας κάνουν ιδιαίτερα ανασφαλείς. Επίσης μεγάλο είναι το ενδεχόμενο, λόγω προβλήματος κάποιου συναδέλφου σας, να αναλάβετε και την δική του εργασία. Σε μια τέτοια κατάσταση καλό είναι να μην αντιδράσετε αρνητικά, αλλά να οπλιστείτε με όσα αποθέματα ενέργειας έχετε, ώστε να αποδείξετε αυτό που στην πραγματικότητα είστε, ένα άτομο δηλαδή, σταθερό και γειωμένο.

Θα αισθάνεστε αρκετά παραγωγικοί και θα είστε σε θέση να οργανώνετε τα πάντα με την κάθε λεπτομέρεια. Επειδή όμως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, φροντίστε να εξασφαλίζετε χρόνο για τον εαυτό σας, αφού όπως είναι γνωστό, η κούραση και το άγχος, βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Έτσι είναι πολύ φυσικό να αισθάνεστε εξασθενημένοι, γι αυτό δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγεία σας. Φροντίστε να τρώτε υγειινά και να κοιμάστε όσο περισσότερο μπορείτε. Επίσης τυχόν προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν κατά το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να κάνουν την επανεμφάνισή τους. Προβλήματα με την μέση, τα κόκκαλα, (αρθρίτιδες, τενοντίτιδες κτλ), καθώς και με τα δόντια, είναι τα συνηθέστερα που μπορεί να προκύψουν με την διέλευση αυτή.

Άλλα προβλήματα που μπορεί να φέρει ο Κρόνος, αφορούν τις δημόσιες υπηρεσίες ή το στρατιωτικό. Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό, με αποτέλεσμα να ταράζεται το νευρικό σας σύστημα βλέποντας τις δουλειές σας να μένουν στάσιμες. Όσοι δουλεύετε σε δημόσιες υπηρεσίες πιθανό να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα μέσα στον χώρο της εργασίας από κάποιους συναδέλφους. Επίσης, ερωτικές σχέσεις με άτομα που εργάζεστε στον ίδιο χώρο, θα περάσουν κάποια κρίση, ενώ είναι πολύ εύκολο να εμπλακείτε σε δικαστικούς αγώνες εξαιτίας της εργασίας σας.


Τίνα Ζαχαρίαδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: