Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Δεκέμβριος και Αφροδίτη


Στις 2 Δεκεμβρίου, η γοητευτική Θεά του έρωτα και της αγάπης θα βρεθεί στο ζώδιο του Τοξότη, αφήνοντας πίσω της μια δύσκολη, για εκείνη, ζωδιακή θέση, αυτήν της πτώσης της από το ζώδιο του Σκορπιού.
Με την είσοδό της λοιπόν στον Τοξότη σκοπός της είναι να μας υπενθυμίσει πως στην ζωή δεν υπάρχουν μόνο δύσκολες και παθιασμένες σχέσεις αλλά και σχέσεις που προσφέρουν απλόχερα ευχάριστες στιγμές. Στην θέση αυτή θα παραμείνει λίγες ημέρες μόνο, εώς και την ημέρα των Χριστουγέννων, για να περάσει μετά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Εκμεταλλευτείτε την γενναιοδωρία που χαρίζει στην Αφροδίτη ο ευεργέτης Δίας προσφέροντας την αγάπη σας όχι μόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά στο ευρύτερο κοινωνικό σας περίγυρο. Οι σχέσεις γίνονται πιο ανάλαφρες, ενώ το κλίμα αισιοδοξίας την περίοδο των γιορτών δίνει ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

Στις 4 του μήνα θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο από τον Ζυγό. Είναι μια ημέρα, όπου αρκετοί από εσάς θα σταθεροποιήσετε την σχέση σας, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσετε να την νομιμοποιήσετε, έχοντας αποφασίσει μετά από πολύ καιρό ότι βασίζεται σε γερά θεμέλια. Για τους αδέσμευτους, κάποια γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ενδέχεται στο μέλλον να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας, προσφέροντάς σας το στήριγμα που μπορεί να σας έλειπε μέχρι τώρα. Οι συνεργάτες σας θα αποπνέουν εμπιστοσύνη με την μεθοδική και οργανωμένη τακτική που θα ακολουθούν στον χώρο της εργασίας, κάνοντας κι εσάς πιο προσεκτικούς στις κινήσεις σας. Στα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά θα είστε όσο συντηρητικοί χρειάζεται, μετριάζοντας την σπατάλη και την υπερβολή που δίνει ο Τοξότης στην Αφροδίτη όταν βρίσκεται στην θέση αυτή.

Στις 16 του μήνα η Αφροδίτη, με γοργά βήματα θα πιάσει τον…. αιώνιο αγαπημένο της εραστή, τον Άρη. Η συνάντηση τους την επόμενη ημέρα θα βγάλει στην επιφάνεια όλη την σεξουαλική ενεργεία που εκλύει η όψη του τριγώνου, στον μέγιστο βαθμό. Έτσι η σεξουαλική επιθυμία για το άλλο φύλο, δεν αποκλείεται να φέρει εφήμερες γνωριμίες που μπορεί να μην προσφέρουν την επιθυμητή μακροβιότητα, όμως χαρίζουν στιγμές έντασης και πάθους με τα συναισθήματα να βγαίνουν αβίαστα και με εύκολο τρόπο. Από οικονομικής πλευράς οι βόλτες στα μαγαζιά θα αποδειχτούν "σωτήριες" διότι χέρια και τσέπες θα είναι «τρύπια». Στις 19 θα σχηματιστεί μια δύσκολη όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του προκλητικού Ουρανού, κάνοντας την ημέρα για αρκετούς από εσάς ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη.

Η προκλητική και εκκεντρική συμπεριφορά του συντρόφου, ακόμη και η δική σας, πιθανόν να φέρει απρόσμενες και δύσκολες καταστάσεις. Πράγματα που, μέχρι πρότινος, θεωρούσατε δεδομένα, θα ανακαλύψετε πως δεν είναι, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε καυγάδες και ρήξεις με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας. Σπασμωδικές και αντιδραστικές συμπεριφορές ταράζουν το νευρικό σύστημα το δικό σας αλλά και των άλλων. Σχέσεις μη συμβατικού χαρακτήρα παρουσιάζονται στον δρόμο σας, γι αυτό αποφύγετε να θέσετε όρια και κανόνες που δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά.

Στις 20 και 21 του μήνα ετοιμαστείτε για τη «μεγάλη» ζωή. Οι προτάσεις για ρεβεγιόν και για ξεφαντώματα μέχρι πρωίας, θα διαδέχονται η μια την άλλη. Το ελπιδοφόρο και ευχάριστο κλίμα που θα επικρατεί θα γεμίσει όλους μας, με πίστη και αγάπη για όλο τον κόσμο και πάνω απ’ όλα, θα δώσει την αισιοδοξία και το μήνυμα πως είμαστε άξιοι και ικανοί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής. Οι ερωτικές σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από την υπερβολική εκδήλωση των συναισθημάτων, μέχρι επιπολαιότητας, αλλά κι αυτό, εντάσσεται κατά κάποιον τρόπο στο κλίμα των ημερών. Οι περισσότεροι εκείνες τις δυο ημέρες θα πάρετε το δώρο των Χριστουγέννων, θα ανταλλάξετε δώρα με συγγενείς και φίλους ενώ τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες θα παρατηρηθεί η μεγαλύτερη κίνηση στα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, κάτι απόλυτα λογικό, αφού πολλοί θα είναι εκείνοι που θα μεταβούν στον τόπο καταγωγής τους προκειμένου να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τις ίδιες ημέρες, ο ιδεαλιστής Ποσειδώνας, ενισχύει το ήδη ευχάριστο κλίμα που έχει φέρει ο Δίας, προσθέτοντας στις σχέσεις και το στοιχείο του ρομαντισμού. Η υπερβολική εκδήλωση στοργής και αγάπης, θα κάνει πολλούς από εσάς να αμφιβάλλετε για το πόσο αληθινή είναι. Παρ όλα αυτά θα αφεθείτε προκειμένου να χαρείτε τον έρωτα και τα ευγενή συναισθήματα των άλλων. Οι πλατωνικοί έρωτες-σχέσεις θα κυριεύουν τη σκέψη σας και θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό τις ημέρες αυτές. Φυσικά με τον Ποσειδώνα, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης, όμως γι’ αυτές τις ημέρες τουλάχιστον αφεθείτε, χαλαρώστε και δώστε την αγάπη σας ακόμη και με τίμημα την απογοήτευση. Η τάση της ανιδιοτελούς προσφοράς, θα οδηγήσει πολλούς από εσάς σε χώρους όπου οι συνάνθρωποι μας χρειάζονται αγάπη, στήριξη και βοήθεια, δίνοντας σας την ευκαιρία να προσφέρετε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στις 26 του μήνα τα συναισθήματα γίνονται αρκετά ελεγχόμενα και αυτό επειδή η Αφροδίτη αλλάζει θέση και πηγαίνει στον Αιγόκερω. Είναι μια δύσκολη ζωδιακή θέση, καθώς στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν μπορεί να βγάλει τις θετικές ιδιότητές της. Αντίθετα, κατακλύζεται από αρνητικά συναισθήματα λόγω της ανασφάλειας που της προσδίδει ο κυβερνήτης του ζωδίου αυτού, ο Κρόνος. Οι σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά για τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου με μια πολύ δύσκολη ημέρα θα έλεγα αυτή, της 28ης λόγω της συνόδου που θα κάνει με τον Πλούτωνα που τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τάσεις ζήλειας, παράφορου και παθιασμένου έρωτα θα ταράξουν το ευχάριστο κλίμα των ημερών. Πράγματα που δεν ήταν ευδιάκριτα μέχρι τότε πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια διαταράσσοντας τις σχέσεις με το άλλο φύλο, τους συνεργάτες και τον κοινωνικό περίγυρο. Η άσκηση επιβολής εξουσίας έναντι των άλλων δεν είναι η ενδεδειγμένη στρατηγική γι αυτό ελέγξτε την συμπεριφορά σας και τις τάσεις εκδίκησης που πιθανόν θα έχετε.

Στις 28 και 29 η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή και σε τετράγωνο με τον Κρόνο μετριάζοντας τα ήδη ελεγχόμενα αισθήματα. Αρκετές από τις υποχρεώσεις σας θα σας κρατήσουν μακριά από το να χαρείτε τον έρωτα σας, ενώ κάποιοι θα δείξετε το σκληρό και συντηρητικό πρόσωπό σας σε αγαπημένα πρόσωπα. Λίγη προσοχή εκείνη την ημέρα, γιατί κάποιες σχέσεις ενδέχεται να τελειώσουν. Βέβαια, εκείνες που θα κλείσουν τον κύκλο τους θα είναι εκείνες, οι οποίες το μόνο που θα είχαν να προσφέρουν στο εξής θα ήταν μόνο προβλήματα και τίποτα παραπάνω. Το αντιστάθμισμα σε όλο αυτό το σκηνικό θα είναι η ωριμότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδέχεται να υπάρχει στις σχέσεις σας καθώς και γνωριμίες ή σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με άτομα κύρους, εξουσίας, αξιόπιστα και εργατικά. Ενώ για πολλούς η ωριμότερη στάση απέναντι στον σύντροφο μπορεί να σημειοδοτεί την επισημοποίηση ενός δεσμού.

Καλές γιορτές!

Τίνα Ζαχαριάδου

5 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Ευτυχώς που ο Δεκέμβρης φιλοξενεί αυτούς τους πλανήτες.
Ευτυχώς που οι Τοξότες και οι πλανήτες εκεί απελευθερώνουν και απαλλάσουν από κατήφειες.
Ευτυχώς που έχω ωροσκόπο και Αρη εκεί!
ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ!!

Τίνα Ζαχαριάδου είπε...

Ευτυχώς δεν θα πει τίποτα!
Ευτυχως που έχω Δια, Ποσειδώνα εκεί, ευτυχώς που έχω πλανήτες σε Κριό και Υδροχόο εκεί γιατί κατα τ άλλα.........Κρόνος Πλούτωνας δεν είναι απλώς στην πόρτα μου αλλά μέσα στο σπίτι μου.

Τα φιλιά μου!

Ανώνυμος είπε...

Γιορτινα και χιονισμενα εδω,
η ατμοσφαιρα ξεσηκωνει την Αφροδιτη μου στον Λεοντα να βγαλει
ολη της την φιλαρεσκεια μεσα
απο ενα ανουσιο μεν, τονωτικοτατο δε χριστουγεννιατικο shopping-therapy.

Αχ ναι, ευτυχως που ερωτευομαι
αποκλειστικα σχεδον Τοξοτες!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Fanny Banny,

Είναι και ερωτεύσιμοι οι άτιμοι.

Τίνα Ζαχαριάδου είπε...

Καλέ περιμένετε, ακόμη δεν στολίσαμε,πρόβα κάνουμε!

Ερωτεύσιμοι ε? Άντε βρε, από την μια η πολυαστρία στον Τοξότη από την άλλη ο Άρης να γυροφέρνει την Άφροδίτη σου, όλο και κάτι μπορεί να σκάσει! Με τις ευχές μου!

Αγαπημένοι Αστρο-Συμμορίτες αφού δώσατε το παρόν και σήμερα, δεχτείτε τα φιλιά μου!