Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Καλώς όρισες Άνοιξη

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της έξαρσης του, τον Κριό, ξεκινά η εαρινή ισημερία κι ένα νέο ταξίδι για τον Ήλιο. Προχωρά σχεδόν μια μοίρα την ημέρα ενώ για να ολοκληρώσει την πορεία του στο κάθε ζώδιο χρειάζεται τριάντα ημέρες. Ο Ήλιος στον Κριό δίνει αυξημένη ζωτικότητα, παρορμητισμό, εγωισμό, τάση για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής. Ευχάριστοι, κοινωνικοί, θορυβώδεις, δεν περνούν απαρατήρητοι ενώ δεν φημίζονται για την διπλωματία τους ή την υπομονή τους. Το σίγουρο είναι πως με ένα Κριό δίπλα σας ξέρετε που βρίσκεστε μιας κι αυτό που έχουν να πουν θα το πουν χωρίς πολλλές περιστροφές, αφήνοντας σας άναυδους με την αφοπλιστική τους ειλικρίνεια η οποία αγγίζει τα όρια της αγένειας

Η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι ένα τρίγωνο με τον Άρη κυβερνήτη του Κριού, από το ζώδιο του Λέοντα δίνοντας μας, τόλμη, αυτοπεποίθηση και θάρρος για να παλέψουμε αλλά και τονισμένο εγώ Στις 22 του μήνα σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο τον ανάδρομο, από το ζώδιο της έξαρσης του, τον Ζυγό για να μας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις που έχουμε ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα πρέπει να θυσιάσουμε πρόσωπα και καταστάσεις κάτω από το βάρος των ευθυνών και του καθωσπρεπισμού. Στις 25 και 26 του μήνα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω για να θυμίσει κι αυτός με την σειρά του, πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Πάλη για δύναμη και εξουσία, ισχυρές καταστροφικές δυνάμεις που οδηγούν στην αυτοκαταστροφή.

Χρόνια Πολλά στους Κριούς.

2 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλα τα επίπεδα!

Τίνα Ζαχαριάδου είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ παιδιά, τόσο εγώ όσο και η Κοραλλία που βρίσκεται μαζί μου..στην Ελλάδα και ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Τα φιλιά μας, να είστε καλά!!!!!