Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ευεξία, τύχη αλλά και ρεαλισμός 10/5/2012

Αρκετά δύσκολη και παράλληλα ενδιαφέρουσα η χτεσινή μέρα για αρκετούς από εμάς.
Ελπίζω να μην βιαστήκατε να καταθέσετε τα όπλα γιατί σήμερα ακόμη κι αν πρόκειται να γίνει με αργούς ρυθμούς, ξαναβρίσκουμε τις ισορροπίες μας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ζωοδότη Ήλιο φέρνει σε επαφή τις αρσενικές αρχές κι ενέργειες με τις θηλυκές. Χαρίζει φυσική και σωματική δύναμη, συμπληρωματικότητα και αλληλοϋποστήριξη κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική κι επαγγελματική μας καταξίωση αλλά και τις συναισθηματικές κι υλικές μας απολαβές δίνοντας μας  έστω και για λίγο την αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας.

Και τα ωραία συνεχίζονται με τη Σελήνη να τριγωνίζεται από το Δία. Οι δυο τους μαζί συγκροτούν τον άξονα της ευτυχίας και του συναισθηματικού πλούτου που στην προκειμένη σχετίζεται με τα υλικά αγαθά κυρίως εφ’ όσον και οι δυο βρίσκονται σε γήινα και πρακτικά ζώδια. Ξαναβρίσκουμε την χαμένη μας αισιοδοξία, προσδιορίζουμε τις ηθικές και συναισθηματικές μας αξίες, βάζουμε υψηλά στάνταρς κι ως εκ τούτου νιώθουμε καλά όταν κοστολογούμε ακριβά  τον κόπο και την απόδοσή μας στον χώρο της καριέρας.

Κι επειδή όλα καλά σας τα είπαμε, σκεφτήκαμε για το τέλος να σας γειώσουμε με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που δε χαρίζεται σε κανέναν που δεν κοπιάζει στη ζωή του.  Μην κάνετε το λάθος να επαναπαυτείτε στην πρόσκαιρη τύχη του Δία αν η τύχη σας θέλετε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν κι αδράξτε ένα σαφώς καλύτερο μέλλον, δείχνοντας εργατικότητα, αξιοπιστία ακόμη κι αν χρειαστεί να κλέψετε πολύτιμο χρόνο από την προσωπική σας ζωή.

Τα ζώδια της γης σήμερα έχουν την τιμητική τους, οι ευκαιρίες μοιάζουν να έρχονται από παντού και σχεδόν σ’ όλους τους σημαντικούς τομείς, τα ζώδια του νερού θα έχουν εύνοια και προστασία ακόμη και στην περίπτωση που θα αποφασίσουν να ρισκάρουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως, ενώ τα ζώδια της φωτιάς θα νιώσουν έντονα αυτές στις επιρροές  στον επαγγελματικό/οικονομικό τομέα. Όσο για τη δύσκολη επιρροή του Κρόνου, εντονότερα θα τη βιώσουν  κυρίως τα παρορμητικά ζώδια το βράδυ όπου μάλλον κατάκοποι θα θελήσουν ν’ απομονωθούν και να πέσουν ξεροί στο κρεβάτι τους.

Τίνα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: