Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Πανσέληνος στον Σκορπιό 6/5/2012

Για τους πολύ πρωινούς τύπους, νωρίς το ξημέρωμα, για την ακρίβεια στις 6.35 ώρα Ελλάδος, πραγματοποιείται η αντίθεση Ήλιου/Σελήνης, η γνωστή σ’ όλους μας πανσέληνος, στις 16 μοίρες του Σκορπιού.
Πρόκειται για μια πολλή ισχυρή πανσέληνο επειδή συμβαίνει σε αρκετά κοντινή απόσταση από τη Γη.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού του β δεκαημέρου (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) τα οποία «υποχρεώνει» να κλείσουν εκκρεμότητες οικονομικού και αισθηματικού κυρίως χαρακτήρα. Δυνατά και βαθιά συναισθήματα που συνοδεύονται από εμμονές, ανησυχίες και φόβους. Άκρως ερωτική κι αισθησιακή κυρίως για τα ζώδια του ζώδια του νερού.

Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο μας κάνει κυνικούς, δογματικούς στις απόψεις, αυστηρούς κριτές των πάντων (κι ευτυχώς μέρα που ‘ναι σήμερα…) φειδωλούς στα λόγια γενικότερα, αφού περιορίζει την επιθυμία για διάλογο.

Η αντίθεση της Σελήνης με το Δία μεγεθύνει τις πλουτώνιες επιρροές που καλείται η Σελήνη να διευθετήσει, την ωθεί σε ακολασίες κι απαγορευμένους καρπούς, σε επιπολαιότητες γενικότερα κι επειδή η σημερινή μέρα είναι αρκετά σημαντική για το λαό μας, ας είμαστε όλοι περισσότερο προσεκτικοί ως προς την ψήφο μας.

«Καλό βόλι»

Τίνα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: