Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σελήνη στον Τοξότη 7/5/2012


Αλλάζει ζώδιο η Σελήνη στις 4. 00 πμ. για να βρεθεί στον Τοξότη και να διαφοροποιήσει τη γεύση που άφησε η χτεσινή πανσέληνος και ημέρα εκλογών για τη χώρα μας. Θα υπάρχει έντονη η διάθεση για επέκταση, γνώση, σημαντικές αλλαγές και νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν δίνει ξεκάθαρα συναισθήματα ή προθέσεις.

Θα χρειαστεί να «κλείσουμε τα μάτια» θέλοντας και μη, κυρίως για θέματα στα οποία δεν θα έχουμε καμία επιλογή. Ανάμικτα συναισθήματα αλλά κι επιθετικές συμπεριφορές ενέχουν κινδύνους. Ψευδαισθήσεις, απογοήτευση και θλίψη έντονα θα βιώσουν κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) αν φυσικά είναι σε θέση να αντιληφθούν την πραγματικότητα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη ωθεί σε έντονη επιθυμία για δράση χωρίς ωστόσο τα κριτήρια μας να είναι αντικειμενικά εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης που θα υπάρχει, με αποτέλεσμα να διασκορπίζεται  η ενέργεια μας σε άσκοπες διαμάχες περισσότερο, παρά σε κάτι εποικοδομητικό.

Τίνα Ζαχαριάδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: