Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τάσεις της ημέρας 8/5/2012


Το ταξίδι της Σελήνης στον επεκτατικόΤοξότη συνεχίζεται, σχηματίζοντας όψεις Χιαστί με τον αιώνιο εραστή της τον Ήλιο κι εν συνεχεία με το Δία.
Για διλλήματα στα οποία ενδεχομένως μπαίνουμε δεν χρειάζεται να πάρουμε καμία απόφαση αφού θέλοντας και μη οι επιλογές μας θα είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Πρόσωπα και καταστάσεις που φαίνεται να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, μόνο  ασύνδετα δεν είναι. 

Η αντίθεση που σχηματίζεται μεταξύ Σελήνης/Αφροδίτης σημειοδοτεί συγκρούσεις εξαιτίας των διαφορετικών αναγκών που προκύπτουν στις σχέσεις και σ’ αυτά που νιώθουμε. Παλιοί έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους για να μας αναστατώσουν ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά ώστε να μη χάσουμε την αυτοκυριαρχία μας και να δούμε ρεαλιστικά όσα συμβαίνουν.

Γενικότερα η μέρα δεν επιφυλάσσει ρίσκα, κινδύνους ή ιδιαίτερες δυσκολίες. Αν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και πιεσμένοι, αντί να παραπονιέστε,  φροντίστε ν’ απολαύσετε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε γιατί από αύριο η Σελήνη αλλάζει ζώδιο για να βρεθεί στην θέση αδυναμίας της μαζί με όλα τα παρελκόμενα.

Τίνα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: