Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Σελήνη στον Ταύρο και αρμονία 13/7/12


Για εκείνους που αγαπούν τη νύχτα και λειτουργούν καλύτερα κατά τη διάρκεια της ή για εκείνους που εργάζονται, νωρίς το ξημέρωμα το τετράγωνο της κυράς του φεγγαριού από τον Ταύρο με τον Ερμή στον Λέοντα είναι εκείνο που τους ωθεί να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δώσουν στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς νιώθουν.
Είναι προτιμότερο λοιπόν, να αφήσουμε τους εαυτούς μας να νιώσουν και όχι ν’ αναλύσουν γιατί το πιθανότερο είναι να μην εκφράσουμε σωστά όσα θέλουμε να μοιραστούμε με τους άλλους.

Η ημέρα γενικότερα εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς, δεν υπάρχει διάθεση ν’ αλλάξουμε το πρόγραμμα μας αλλά ούτε και τα συναισθήματα μας κυρίως αν αυτά μας εξασφαλίζουν ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Καλή ημέρα για να εκτιμήσουμε όλα όσα υπάρχουν στη ζωή μας είτε ως δώρα είτε ως αποκτηθέντα με την ενεργή συμμετοχή μας. Απολαύστε όσα έχετε, όχι γιατί δεν αξίζετε περισσότερα αλλά γιατί μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι και αυτάρκεις με λιγότερα και ταυτόχρονα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας.

Το εξάγωνο που σχηματίζεται αργά τη νύχτα μεταξύ των δυο φώτων, του Ήλιου και της αιώνιας ερωμένης του Σελήνης, χαρίζει την πολυπόθητη εσωτερική και εξωτερική αρμονία που όλοι θα έπρεπε να έχουμε στη ζωή μας. Έστω και για λίγο ας νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας, με την οικογένεια μας και τους ανθρώπους που μαζί τους νιώθουμε καλά γιατί μας δίνουν τα κίνητρα και τις βάσεις να πατάμε σταθερά στα πόδια μας.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: