Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τοξότρα μου Σελήνη….28/7/12

Μέχρι τις 8΄18¨ πμ. με τη Σελήνη να βρίσκεται σε κενό πορείας στο ζώδιο του Σκορπιού συνεχίζουμε να κοιτάμε με τα μάτια της ψυχής, όσο βαθύτερα φτάνει το βλέμμα μας.
Ύστερα η Σελήνη μεταφέρεται στο ζώδιο του Τοξότη κι ενώ αρχικά δείχνει βαθύτατα συναισθηματική κι απογοητευμένη από το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, στην πορεία το ρίχνει στις εξερευνήσεις, στην τρελή και «στο δε βαριέσαι».

«Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντήσουμε». Στίχος που βρίσκει άμεση ανταπόκριση στο τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με την ερωμένη του Σελήνη από τον Τοξότη. Μια σχεδόν τέλεια, άκρως ερωτική και δημιουργική συνύπαρξη που ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τους αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των πρώτων ημερών.

Σχεδόν εκ του παραλλήλου το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή ανοίγει τις πόρτες διάπλατα σε συναισθήματα που βιώσαμε κατά το παρελθόν, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν εξέφρασαν όσα ένιωσαν να το κάνουν εδώ και τώρα με την ευλογία των άστρων.

Ο ήλιος και το φως έχουν ήδη βασιλέψει για να πάρουν τη θέση τους το φεγγάρι και η νύχτα με το τρίγωνο της Σελήνης/Ουρανού να βρίσκεται σε ισχύ. Νέα, πρωτόγνωρα συναισθήματα μας κατακλύζουν, η διάθεση μας να εκφραστούμε όσο περισσότερο ελεύθερα («δεν») μας επιτρέπεται, γίνεται σχεδόν επιτακτική.

Μη σας τρομάζει το κάψιμο του ανάδρομου Ερμή από τον Ήλιο, ίσα ίσα που βοηθά να εκφράσετε μόνο όσα εσείς θέλετε, κρύβοντας επιμελώς όσα δεν θέλετε. Εξαιρετική ευκαιρία πάντως για να μη μασήσετε τα λόγια σας θα σας δοθεί από τις 10΄47¨ μμ. έως και τις 11΄05¨μμ. που ο Ερμής θα βρεθεί στην «καρδιά του Ήλιου» ή αλλιώς σε θέση cazimi.

Εκμεταλλευτείτε αυτά τα 18 λεπτά για να γίνουν αποδεκτές οι απόψεις σας γενικότερα αλλά και να εκφράσετε όσα με δυσκολία βγαίνουν από τα χείλη…

Καλό Σάββατο!!!

Τίνα ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: