Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Σελήνη στους Ιχθείς και.....η σκυτάλη στον Κριό 5/8/12



Βρισκόμενη στο ζώδιο των Ιχθύων η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται ανάμεσα στο όνειρο και τη φαντασία. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, δοτικοί και συναισθηματικοί, θα είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).


Πολύ πιθανό, αν και κατακαλόκαιρο να θέλουμε να μείνουμε στο κρεβάτι να ξεκουραστούμε, ακόμη και να κρυφτούμε απ’ όλους κι από όλα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δεν βοηθά να πραγματοποιήσουμε τα κέφια και τις επιθυμίες μας. Οι θηλυκές αρχές που σχετίζονται με τη Σελήνη και την Αφροδίτη συγκρούονται μεταξύ τους όπως η μάνα με την κόρη για το ποια θα υπερισχύσει.

Από τη μια η Σελήνη στους Ιχθείς, άκρως συναισθηματική, ζει το δικό της δράμα κι από την άλλη η Αφροδίτη στους Διδύμους εκλογικεύει τα συναισθήματα ζητώντας μας, να τα επεξεργαστούμε αντικειμενικά ώστε να περάσουμε ευχάριστα και χωρίς πολλές σκοτούρες.

Τι θα υπερισχύσει;

Μα φυσικά, η ανισορροπία, ο δισταγμός, η αστάθεια και η ασάφεια τουλάχιστο, μέχρι τις 11΄00¨μμ γιατί μετά το σκηνικό αλλάζει αφού η γρήγορη ταχύτητα της Σελήνης την μεταφέρει στο ζώδιο της δράσης, της παρόρμησης και του ρίσκου, τον Κριό, όπου εκεί και για μια ώρα, ώσπου ν’ αλλάξει δηλαδή η μέρα, θα βρίσκεται στην επιρροή του τριγώνου με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα.

Καλή Κυριακή και καλή ξεκούραση.

Τίνα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: