Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Άρης/Κρόνος σε σύνοδο στον Ζυγό




Άρης σε αδυναμία στο ζώδιο του Ζυγού σε σύνοδο με Κρόνο σε έξαρση επίσης στο ζώδιο του Ζυγού. Οι κακεργέτες του ζωδιακού ενώνουν τις δυνάμεις τους κι άντε να δούμε ποιος θα υπερισχύσει.
Το προβάδισμα δίνεται στον Κρόνο, αφού στο ζώδιο της ερωμένης του Άρη έχει την άνεση και τη δυνατότητα να εκφράσει ανενόχλητος τις ιδιότητες του και επιπλέον, με την υπεροψία και τον εγωκεντρισμό ενός φιλοξενούμενου που όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να κόβουν φλέβες, προκειμένου να περάσει εκείνος καλά. Άκαμπτος και δογματικός στη συμπεριφορά του θα επιβληθεί θέλοντας και μη, με τη σκληρή αλλά και δίκαιη στάση του.

Από τις λίγες φορές που ο Άρης θα πρέπει να μείνει όχι στην αφάνεια αλλά να καταπιέσει τις παρορμήσεις και επιθυμίες του, να καλλιεργήσει το «Εμείς» ώστε να μπορέσει να συνεργαστεί με τους άλλους, αν θέλει να τα πάει καλά στο ζώδιο που κυριαρχεί η Αφροδίτη. Γεγονός είναι πως στο ζώδιο της αρμονίας « του έχουν κοπεί τα γόνατα» και τώρα καλείται να δεθεί χειροπόδαρα από τη σύνοδο με τον Κρόνο την εβδομάδα που θα μας έρθει..

Μια συνάντηση που έχει περισσότερα αρνητικά απ’ ότι θετικά, που όμως βοηθά να αποφύγουμε πολλές κακοτοπιές. Γενικότερα η συγκεκριμένη σύνοδος φέρνει σκληρότητα, ελεγχόμενη βία και αντιδράσεις μιας και η δράση του Άρη δεν διοχετεύεται ανεξέλεγκτα αλλά μεθοδικά και συνετά.

Ωστόσο, από το ζώδιο του Ζυγού, προσωπικά τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη γιατί ο Άρης καταπιέζεται διπλά κι ως εκ τούτου δεν είναι ο Άρης που όλοι γνωρίζουμε ο ειλικρινής, ο ντόμπρος, ο ενθουσιώδης, περιπετειώδης φωνακλάς αλλά κάποιος που τον υποχρεώνουν να ελέγξει την ενέργεια και δράση του, βάζοντας του όρια ή κανόνες που μόνο ως εμπόδια μπορεί να τα δει και όχι ως προσωπική ωρίμανση . Μοιάζει περισσότερο μ’ ένα παιδί που πρέπει να ξεχάσει την παιδικότητά και τον αυθορμητισμό του και να γίνει ένας ώριμος ενήλικας όχι γιατί «θέλει» αλλά γιατί «πρέπει».

Οι δυο τους μαζί παρέα συγκροτούν τον άξονα της μπλοκαρισμένης ενέργειας κι ως γνωστόν όταν καταπιέζονται οι παρορμήσεις μας, δεν υπάρχει ελεύθερη και δημιουργική έκφραση. Εκ των πραγμάτων, συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια με αποτέλεσμα να προκαλούνται διάφορες ασθένειες ανάλογα με την ευαισθησία που έχει ο καθένας από εμάς.

Στον ερωτικό τομέα καταπιέζεται η σεξουαλικότητά μας αφού δεν εκδηλώνουμε τις επιθυμίες μας εξαιτίας αναστολών και ταμπού που δύσκολα μπορούμε να προσπεράσουμε. Από την άλλη πλευρά ή σεξουαλικότητα μας γίνεται περισσότερο ελεγχόμενη κάτι που ευνοεί το «ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε» έτσι, για να μην μείνουν κάποιοι/ες παραπονεμένοι ενώ ανάμεσα στα θετικά αυτής της συνόδου το σημαντικότερο είναι ότι περιορίζονται τα ρίσκα που απερίσκεπτα παίρνει ο Άρης κάθε φορά που κάνει νέα ξεκινήματα…..



Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι εκείνοι που έχουν γενέθλια όψη Άρη/Κρόνου γιατί αυτή ενεργοποιείται αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στις 22^-26^ μοίρες των παρορμητικών ζωδίων. Η επιρροή της όψης θα ξεκινήσει από τις 11/8 έως τις 17/8. Ακριβείας θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο όπου ακόμη κι αν κάποιοι δεν δικαιούνται καλοκαιρινή άδεια, όλο και κάποια εκδρομή θα έχουν προγραμματίσει εκείνες τις ημέρες.

Για τις πολύ extreme προσωπικότητες παρότι θα περιοριστούν αρκετά, καλό είναι να τις μαζέψει ο Κρόνος γιατί έτσι θα είναι πιο ασφαλείς, ενώ για εκείνους που από τη φύση τους είναι αρκετά μαζεμένοι και πειθαρχημένοι….συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Η σύνοδος Άρη/Κρόνου είτε επηρεάζει τον αισθηματικό τομέα στο προσωπικό σας ωροσκόπιο είτε όχι, θέματα σχέσεων θα φέρει στο προσκήνιο εφ’ όσον ο Άρης σχετίζεται με τη σεξουαλικότητά και ο Κρόνος στο Ζυγό με τις διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα ενώ, στις 15/8 που θα γίνει η όψη ακριβείας, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα δεχτεί τα πυρά του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σχηματίζοντας μαζί του αντίθεση περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τα αισθηματικά μας.

Κανέναν δεν συμφέρει να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση, το πιθανότερο είναι να μην βρεθούν λύσεις αλλά να προσπαθήσει ο ένας να υπερισχύσει του άλλου με τρόπο που δεν θα ευνοήσει κανέναν παρά μόνο τους ανθρώπους που είναι εξουσιαστικοί, που επιβάλλουν τη θέλησή τους και μάλιστα χωρίς να δεχτούν ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Όσοι κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον μέχρι πρότινος τρόπο ζωής σας γιατί ο Πλούτωνας, ομοίως και ο Κρόνος, απαιτούν υποταγή, «στρατιωτάκια, ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα μέρα ή νύχτα». Γενικότερα αποφύγετε όλη εκείνη την εβδομάδα να βρείτε λύσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, έχετε ανοιχτούς οφθαλμούς, βολιδοσκοπήστε πρόσωπα και καταστάσεις, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους κι αργότερα….έχει ο Θεός.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: