Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στην Παρθένο 12-10-12


Η μέρα αύριο ξεκινά με τη Σελήνη στη μηδενική μοίρα της Παρθένου. Για μερικά δεύτερα έχει φύγει από το εξάγωνο της με τον Κρόνο κι από την αντίθεση της με τον Ποσειδώνα κρατώντας όμως την επιρροή τους.
Η υλιστική διάθεση της Σελήνης στην Παρθένο σε συνδυασμό με τον επίσης υλιστή Κρόνο είναι ότι χρειαζόμαστε για να νιώσουμε άξιοι και ικανοί να ανταπεξέλθουμε στα καθήκοντα μας πολύ περισσότερο δε, που  η επιρροή του Ποσειδώνα που μας έκανε να νιώσουμε ψυχικά αδύναμοι.

Πολύ νωρίς το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις, υπερδιέγερση και εντάσεις που ενδεχομένως να μην μπορέσετε ν’ αποφύγετε όσοι βρεθείτε με άλλους.

Καθώς συνεχίζει την πορεία της λίγο μετά τις 9 00πμ. σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και φέρνει ανασυγκρότηση δυνάμεων, επαναφέροντας μας στους στόχους της ημέρας που συνδέονται άμεσα με τα επαγγελματικά. Έτσι, η μέρα ευνοεί εργασίες και υποθέσεις πρακτικής φύσης κυρίως αν θέλουμε να προωθήσουμε και να σταθεροποιήσουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια.

Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη σ’ ένα όχι και τόσο συναισθηματικό ζώδιο οδηγεί σε ωφελιμιστικές διαθέσεις, σε αγορές που μας λύνουν τα χέρια όσον αφορά τις καθημερινές μας ανάγκες και στην τάση να ασχοληθούμε με όσα μας καλύπτουν συναισθηματικά, υπό την επίβλεψη πάντα της οργανωτικής και πρακτικής Παρθένου αλλά και με ευχάριστες συζητήσεις λόγω εξαγώνου με τον Ερμή που βοηθά στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων μας.

Έτσι, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο διαιτολόγιο μας, στην καθαριότητα και περιποίηση μας και σε πράγματα περισσότερο πεζά όπως είναι για παράδειγμα ένας καθαρισμός προσώπου που όμως μας αναζωογονεί, στο τι θα φορέσουμε και άλλα παρόμοια. Όσο περνά η ώρα υποδεχόμαστε το βράδυ της Παρασκευής με περισσότερο ανέμελη διάθεση μιας και η Σελήνης πηγαίνει καρφί για το τετράγωνο της με το Δία του Διδύμου που όσο να ‘ναι, χαλαρώνει τα λουριά. Όψη όμως που θα συμβεί μετά την αλλαγή της ημέρας και θα βιώσουν κυρίως οι ξενύχτες της βραδιάς.

Τίνα Ζαχαριάδου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: