Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 10/2/13

Στις 10/2 έχουμε Νέα Σελήνη (Ήλιος σύνοδο Σελήνη) στις 9.20 πμ. στις 21΄43¨ μοίρες του Υδροχόου. Η Νέα Σελήνη δεν σχηματίζει καμία κύρια όψη  και επηρεάζει έντονα τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του σταθερού σταυρού (Ταύροι / Λέοντες / Σκορπιοί / Υδροχόοι). Το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία όψη σημαίνει πως οι ιδιότητες του Ήλιου συνλειτουργούν με της Σελήνης προκειμένου να εκπληρωθούν τα αιτήματα του ζωδίου που βρίσκονται, χωρίς άλλη εξωτερική επιρροή.

Τονισμένο το ουράνιο στοιχείο πολύ περισσότερο δε, που ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στον Κριό και σε στενή σύνοδο με τον Ουρανό. Κάθε είδους ανατροπή μοιάζει αναπόφευκτη σχεδόν επιτακτική. Τα νέα ξεκινήματα και οι αλλαγές θα έχουν την τιμητική τους, ωστόσο τίποτα δεν γίνεται εύκολα χωρίς τις απαραίτητες αντιδράσεις και αντιστάσεις. Προετοιμαστείτε για μια αρκετά έντονη Νέα Σελήνη που θα δυσκολέψει ανθρώπους πολύ συντηρητικούς, παραδοσιακούς που τρέμουν τις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

Σε σχέση με τους υπόλοιπους πλανήτες το ακριβές τετράγωνο του Άρη, χορηγού του ωροσκόπου της Νέας Σελήνης, από τους Ιχθείς με τον Δία από τους Διδύμους ενδέχεται να περιπλέξει κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα που η δράση τους είναι κυρίως υπονομευτική ή όχι τόσο φανερή. Προσοχή στις καταχρήσεις, στις επιπόλαιες ή ενστικτώδεις αντιδράσεις που δεν έχουν κανένα λογικό υπόβαθρο και κυρίως μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε αλλά και το αντίστροφο. Μην βασιστείτε σε λόγια του αέρα και υποσχέσεις που τυχόν σας δώσουν, εικότερα αν αυτές οι υποσχέσεις σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό περιορίζει τις πολλές περιπτύξεις και δημιουργεί υποχρεώσεις που δεν αφήνουν να χαρείτε όσα επιθυμείτε.  Περισσότερο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του σταθερού σταυρού, Ταύροι/Λέοντες/Σκορπιοί και φυσικά οι Υδροχόοι που ούτως ή άλλως είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Για όσους "τρέμετε" τις ουράνιες επιρροές το κλειδί  είναι να δεχτείτε τις επικείμενες αλλαγές έχοντας ανοιχτό μυαλό και προβάλλοντας όσο το δυνατόν λιγότερες αντιστάσεις.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η Νέα Σελήνη θα αφυπνίσει ακόμη και τους πιο «κοιμισμένους».


“The mind that opens to a new idea never returns to its original size.”
Albert Einstein


Τίνα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: