Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ωριαία Αστρολογία: Τι θα γίνει τελικά και πως θα πάει η εκπομπή;





 Πριν από αρκετό καιρό είχαμε μιλήσει με το διαχειριστή του χώρου που μας φιλοξενεί, τον ScP για να κάνουμε εκπομπή με θέμα την ωριαία αστρολογία. Στις 3 Ιανουαρίου συνεννοούμαστε και κανονίζουμε να βγω στις «Αστροφεγγές με την Λίντα Φτυλάκη». Ύστερα από πολλά εμπόδια κυρίως πρακτικά κι αφού παίχτηκε το σενάριο να μην γίνει καθόλου, η εκπομπή βγήκε στον αέρα την Τετάρτη στις 30/1/13. Στις 26/1/13 και ώρα 3.15 πμ. έθεσα ερώτημα με θέμα «Τι θα γίνει τελικά και πως θα πάει η εκπομπή».

Στον Ωροσκόπο βρίσκομαι εγώ που ρωτώ, στον 7ο οίκο η Λίντα και στον 9ο ( για κάποιους θα μπορούσε να είναι και ο 3ος οίκος) η ραδιοφωνική εκπομπή. Η Σελήνη δείκτης του ερωτήματος όπως πάντα και ταυτόχρονα δικός μου κυβερνήτης.

Ο ωροσκόπος στην 3η μοίρα του Τοξότη δείχνει πως είναι κάπως νωρίς για το ερώτημα και ότι ενδεχομένως προκύψουν θέματα τα οποία δεν γνωρίζουμε. Ανάδρομος, σε αδυναμία στους Διδύμους, στο ζώδιο και οίκο της Λίντας. Μου αρέσει η Λίντα, τη συμπαθώ και ενδιαφέρομαι για εκείνη και για την απήχηση που θα έχουμε μαζί στο κοινό. Με ανάδρομο κυβερνήτη, είτε για κάτι αλλάζω γνώμη, είτε αυτό για το οποίο ρωτώ σχετίζεται με το παρελθόν.

Πράγματι, είχε περάσει αρκετός καιρός από τη συζήτηση με τον Σωκράτη και επιπλέον, στην προσπάθεια μας να μην υπάρξουν τεχνικά προβλήματα από μέρους μου που ήμουν η άσχετη της παρέας, είχε ήδη προηγηθεί μια δοκιμαστική εκπομπή με πολλά τεχνικά προβλήματα, η οποία δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Επομένως η εκπομπή ήταν κάτι που είχε επαναληφθεί, μια παρελθοντική κατάσταση.

Ο Δίας είχε μπροστά του τρίγωνο με Ήλιο, με τον κυβερνήτη του 9ου της εκπομπής. Επομένως η εκπομπή θα γινόταν. Αδύναμος όμως Δίας, αδύναμος Ήλιος αλλά σε θετική όψη μεταξύ τους, που σημαίνει πως με δυσκολία θα εκδηλωθούν οι ενέργειες τους, όμως θα εκδηλωθούν.

Κυβερνήτης 7ου ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο που σχετίζεται με τα μηνύματα, τις ειδήσεις, τον λόγο κτλ. έφευγε από το κάψιμο του Ήλιου κυβερνήτη του 9ου (της εκπομπής). Πραγματικά η Λίντα είχε «καεί» από την εκπομπή γιατί δεν είχε βγει όταν έπρεπε ή τουλάχιστον όταν είχε υπολογίσει να βγει. Ο Ερμής έχει κλείσει τετράγωνο με Κρόνο από τον Σκορπιό, έναν αρκετά δυνατό Κρόνο γιατί βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Άρη, μέσα από τον 12ο τον οίκο της χαράς του, που όμως, ο Ερμής έχει πλέον προσπεράσει. Δείχνει δηλαδή πως αντιμετώπισε προβλήματα κατά το παρελθόν πρακτικά, ενδεχομένως λόγω παρασκηνίου, καθυστερήσεων, κάποιων εντάσεων κτλ. Ένας από τους λόγους πάντως που αργήσαμε ήταν εξαιτίας μου διότι είχα πρόβλημα με τον χρόνο αλλά και το μικρόφωνο μου.

Όψη συγκλίνουσα δεν υπήρχε για τον Ερμή, δεν έχουμε δηλαδή επιπλέον πληροφορίες πλην των γνωστών, ωστόσο και μόνο που έφευγε από το κάψιμο του Ήλιου και βρισκόταν σε αρκετά καλή ζωδιακή θέση μας ήταν αρκετό.

Η Σελήνη σε κυριαρχία, στην έξαρση του Δία, στην τριπλότητα της, στα όρια της, στην πτώση του Άρη, είναι ο πιο δυνατός πλανήτης του χάρτη, σε τρίγωνο ακριβείας με τον Βόρειο δεσμό. Μέσα στον 8ο δεν βρίσκεται καλά οικοθετημένη ωστόσο, είναι τόσο δυνατή που το μόνο που δείχνει ο 8ος οίκος είναι κάποιου είδους ανησυχίες και ανασφάλειες οι οποίες σαφώς υπήρχαν.

Τελική έκβαση (4ος οίκος) ο Δίας σε τρίγωνο με Ήλιο και μέσα ο Ουρανός που έδειχνε απρόβλεπτες εξελίξεις, τεχνικές δυσκολίες, αλλαγές ως προς την εξέλιξη και κατάληξη του γεγονότος κτλ. Πιάνοντας ο Ήλιος τον Δία μετέφερε το φως του Ουρανού (είχε προηγηθεί εξάγωνο μεταξύ Ήλιου / Ουρανού) ο οποίος βρισκόταν στην έξαρση του Ήλιου. Ο Ουρανός από το τέλος των πραγμάτων «αγαπάει» τον Ήλιο και μέσα από αυτόν επηρεάζεται ευνοϊκά ο Δίας.

Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή γνωρίζουν πως η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα την προγραμματισμένη ώρα. Λίγο πριν την εκπομπή έπεσε ο σέρβερ του ραδιοφώνου και η εκπομπή (Ήλιος σε αδυναμία) αδυνατούσε να βγει στον αέρα, το ίδιο φυσικά εγώ (Δία σε αδυναμία ανάδρομος) και η Λίντα (στην αδυναμία του Ήλιου της εκπομπής δηλαδή). Όλη εκείνη την ώρα η Λίντα κι εγώ ήμασταν στα μηνύματα μέχρι να τακτοποιηθούν τα τεχνικά προβλήματα.

Η Λίντα και η Μαρία (Whisperer) γνώριζαν πως είχα βάλει ωριαίο γιατί τρεις, τέσσερις ημέρες νωρίτερα είχαμε συζητήσει για το ωριαίο και το γεγονός πως θα παρουσιαστούν προβλήματα, ωστόσο είχα αναφέρει στη Λίντα να μην ανησυχήσει γιατί η εκπομπή θα γίνει και θα πάει καλά. Όση ώρα περιμέναμε να διορθωθεί το πρόβλημα, τα κορίτσια μου ζήτησαν να ξανακοιτάξω το ωριαίο για να δούμε μήπως έπρεπε να αναβάλλουμε την εκπομπή για την επόμενη Τετάρτη. Η απάντηση του ωριαίου χάρτη που έδωσα στην Λίντα όση ώρα περιμέναμε, ήταν πως η εκπομπή θα γίνει παρόλα τα προβλήματα, τα οποία φαίνονταν από τον ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες, τις αδύναμες θέσεις των πλανητών και φυσικά τον Ουρανό στον 4ο οίκο που κατάφερε να ανατρέψει όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα αλλά και να δώσει λύση τη στιγμή που έπρεπε.


Βλέπουμε λοιπόν για ακόμη μια φορά πως η ωριαία αστρολογία μας έβγαλε απ’ το αδιέξοδο που βρεθήκαμε
και ταυτόχρονα ενημέρωσε εσάς για όλο το παρασκήνιο της εκπομπής.

Τίνα Ζαχαριάδου


Διαβάστε τη συνέχεια rmyhoroscope.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: