Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αφροδίτη στον Λέοντα 28/6 έως 22/7


Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 28 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου για να μας θυμίσει πως  ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας που ανεβάζει την αδρεναλίνη, ταυτόχρονα και τη ζωτικότητα μας.
 
Ευνοεί κυρίως  τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του αέρα Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους.    Οι έρωτες του καλοκαιριού αυξάνουν και πληθαίνουν με άτομα που θα κερδίσουν το θαυμασμό μας.

Ο Λέων ωθεί την Αφροδίτη να μοιραστεί τον εαυτό της πλουσιοπάροχα, αυξάνει τις επιθυμίες της για φλερτ, έρωτες και σχέσεις με ισχυρούς ανθρώπους, δυναμικούς, ευχάριστους που επιδίδονται σ’ όλα τα σπορ, τη διασκέδαση και την καλή ζωή γενικότερα.  Αυξημένη κοινωνικότητα, φλογερό ταμπεραμέντο, πάθος, σταθερά και πληθωρικά αισθήματα, ανάγκη για επιδοκιμασία και προβολή που πολλές φορές θα φτάσει στα όρια της ματαιοδοξίας και του σνομπισμού.

Η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι στις 29 Ιουνίου το βράδυ, ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τη Σελήνη από τον Κριό για να θερμάνει αρκετά τις καρδιές μας και τις σχέσεις μας. Ερωτική και ταυτόχρονα παθιασμένη διάθεση, κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.


Η θεά του έρωτα  θα ζοριστεί αρκετά στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου από τον Κρόνο αφού θα βρεθούν σε όψη τετραγώνου. Σχέσεις από το παρελθόν είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους, άλλωστε και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία συνηγορεί ως προς αυτό, σχέσεις όμως που πολύ αμφιβάλλω αν θα βγουν σε καλό. Καχυποψία, επιφυλακτικότητα,  ανασφάλειες και περιορισμοί που μπαίνουν για να παγώσουν προσωρινά τη θερμή Αφροδίτη του Λέοντα.

 Στις 2 Ιουλίου το τετράγωνο με τη Σελήνη περιορίζει  τις επιθυμίες της Αφροδίτης υπενθυμίζοντας της πως καλό είναι να είμαστε γενναιόδωροι αλλά να πατάμε και λίγο στη γη αποφεύγοντας να ρισκάρουμε τα κεκτημένα μας.  Ενδεχομένως να υπάρχουν υπερβολικές τάσεις επίδειξης αλλά και σύγκρουση μεταξύ επιθυμιών με αναγκών.

Στις 5 Ιουλίου έχουμε εξάγωνο Αφροδίτης με Σελήνη, η κοινωνικότητα μας ανεβαίνει στα ύψη. Πολλές μετακινήσεις και συναλλαγές, συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους επικοινωνιακούς, χαρούμενη, διπλωματική, κουτσομπολίστικη διάθεση που δεν μας αφήνει να μαζευτούμε στο σπίτι.

Στις 7 και 8 Ιουλίου το τρίγωνο με τον Ουρανό μας απελευθερώνει από περιορισμούς και μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό απ’ ότι κάνουμε συνήθως με το σύντροφό μας. Νέες ερωτικές γνωριμίες που προκύπτουν από το πουθενά και έρωτες με την πρώτη ματιά  χωρίς εγγυήσεις, ελεύθερες ή με ανθρώπους που δεν είναι συνηθισμένοι. Πρωτοτυπία στον έρωτα και στον τρόπο που φλερτάρουμε μας φέρνει κοντά με ανθρώπους δραστήριους, ενεργητικούς και γοητευτικούς.

Στις 10 Ιουλίου η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη μας ωθεί να περιποιηθούμε τους εαυτούς μας, να βάλουμε τα καλά μας και να βγούμε έξω να διασκεδάσουμε.  Τα θέατρα και οι κινηματογράφοι θα έχουν την τιμητική τους αλλά και όλοι χώροι διασκέδασης, από καφέ μέχρι καζίνο. Καλοπροαίρετη διάθεση, πληθωρικά συναισθήματα, φλερτ και ερωτικές γνωριμίες.

Στις 15 Ιουλίου η μέρα προσφέρεται για ξενύχτι μιας και η Σελήνη θα πιάσει με εξάγωνο την Αφροδίτη  στις 2.30 μετά το ξημέρωμα. Οι δυο πλανήτες ενώνουν τις δυνάμεις τους η μια από το ζώδιο του έρωτα και η άλλη από το ζώδιο της αγάπης και των σχέσεων. Εκδηλώσεις θαυμασμού και καλό ξημέρωμα.

Στις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη σχηματίζει την τελευταία της όψη από τον Λέοντα, πριν μπει στο μίζερο χώρο της Παρθένου και της πτώσης της. Το τετράγωνο της με τη Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού όπου έχει πλέον περάσει, φέρνει στην επιφάνεια εμμονές και εξαρτήσεις που εντείνουν τα πάθη, την άσκηση εξουσίας και ελέγχου και ταυτόχρονα   μειώνουν τη γενναιοδωρία της, κάνοντας την περισσότερο κτητική, απόλυτη και ματαιόδοξη.
Τίνα Ζαχαριάδου
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: