Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Nέα Σελήνη στις 16΄ 18΄΄ μοίρες του Καρκίνου. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί / Καρκίνοι / Ζυγοί / Αιγόκεροι) και στρέφει την προσοχή μας στο σπίτι, τους γονείς, το οικογενειακό περιβάλλον γενικότερα.
Σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή ας μην μπούμε στη διαδικασία να εκλογικεύσουμε πρόσωπα ή καταστάσεις διότι θα μπερδευτούμε ακόμη περισσότερο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κυρίως όταν μπορούμε να επικοινωνούμε διαισθητικά.

Αναδρομή στο παρελθόν, στις ρίζες μας, ανάγκη να βρεθούμε με τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, εκείνους δηλαδή που μας ενώνουν κοινές ρίζες και καταβολές. Άκρως συναισθηματική Νέα Σελήνη που θα φέρει στην επιφάνεια εξαρτήσεις, συναισθήματα αγάπης και στοργής, συγκινησιακές στιγμές, κυκλοθυμία, ανασφάλειες και φοβίες. Θα θελήσουμε χώρο και χρόνο με τους εαυτούς μας καθώς θα είμαστε κατακλυσμένοι από αναμνήσεις και συναισθήματα που θα εντείνουν το ένστικτο της προστασίας απέναντι στον εαυτό μας και τους οικείους μας. Νέες κυοφορίες κυριολεκτικές και μη, που χρειάζονται χρόνο για ν’ αναπτυχθούν.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: