Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πανσέληνος Οκτωβρίου 24-10-18


Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 24 Οκτωβρίου και ώρα 7.45 μμ. Ο άξονας Ταύρου - Σκορπιού σχετίζεται άμεσα με τον τομέα των σχέσεων και Των οικονομικών. Αρκετά σημαντική Πανσέληνος από αστρολογικής άποψης μιας που εμπλέκεται ο Ουρανός ο πλανήτης των αλλαγών και της αβεβαιότητας. Λίγοι από εμάς θα μείνουν ανεπηρέαστοι από αυτή την Πανσέληνο κι αυτό διότι εγείρει πολύ έντονα και βαθιά συναισθήματα που όσο κι αν θέλουμε να κρύψουμε θα βγουν στην επιφάνεια μιας και οι αντιδράσεις μας προβλέπεται να είναι περισσότερο σπασμωδικές και παρορμητικές απ' ότι συνήθως. 

Απρόσμενα γεγονότα, έντονα και καθοριστικά επηρεάζουν  τις σχέσεις μας  που με μια πρώτη ματιά φαίνονται μη διαχειρίσιμα. Ωστόσο, η συμβολή του Κρόνου βοηθά να ανακτήσουμε την ψυχραιμία μας και να διαπιστώσουμε πως όλα αντιμετωπίζονται. Όσοι είστε στα πρόθυρα ενός χωρισμού συνειδητοποιείτε πως ο κύκλος της σχέσης σας ολοκληρώθηκε. Ανασυγκροτηθείτε και σχεδιάστε τη νέα σας ζωή. 

Παρότι δεν είναι εποχή για σημαντικές ή καθοριστικές αποφάσεις η ανάδρομη Αφροδίτη δίνει  ευκαιρίες αναθεώρησης, σκαλίζοντας το παρελθόν και κυρίως δίνει τη δυνατότητα να αποδεχτούμε τα λάθη τόσο τα δικά μας όσο και των άλλων, κάνοντας μια νέα αρχή, είτε μαζί με το σύντροφο μας, είτε μόνοι. 

Το  βέβαιο είναι πως ήρθε ο καιρός να απελευθερωθούμε από τις πληγές του παρελθόντος και να ξεφύγουμε απ' όλα όσα μας κρατούσαν δέσμιους σε μια υποτιθέμενη ασφάλεια και σιγουριά.  Προγραμματίστε τα επόμενα βήματα της νέας σας ζωής έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας λάθη από κακές επιλογές που έγιναν  και που όμως  είναι το  εισιτήριο για  αναδιοργάνωση ώστε να εστιάσετε πλέον στις δικές σας  επιθυμίες. 

Οι αδέσμευτοι περιμένετε έρωτες με την πρώτη ματιά  με απρόσμενες εξελίξεις που θα ταράξουν την ήσυχη ερωτική περίοδο που ενδεχομένως διανύατε.
'Ακρως ερωτικό δεκαπενθήμερο με διάχυτο το πάθος και διάθεση για  πολλούς πειραματισμούς στον σεξουαλικό τομέα, βαθιά και έντονα συναισθήματα που δύσκολα θα τιθασεύονται και που θα έχουν ως συνέπεια την αποκάλυψη ακόμη και των πιο ενδόμυχων φόβων και ελλείψεων μας.  

Η ανάγκη για αγάπη και τρυφερότητα μας σπρώχνει σε ακραίες απαιτήσεις που όμως δεν αποκλείεται να βρουν ανταπόκριση. Το σίγουρο είναι πως αυτήν την περίοδο θα προέχει η συναισθηματική και οικονομική μας ασφάλεια. Οι σχέσεις με ανθρώπους που έχουμε  κοινές αξίες, στόχους και ανάγκες σταθεροποιούνται μιας κι αυτό που λείπει από τις ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. 

Στον οικονομικό τομέα οι περιττές σπατάλες προκαλούν περισσότερες ανησυχίες και ανασφάλειες δίνοντας μας ωστόσο, το κίνητρο να βρούμε τρόπους να αποκτήσουμε περισσότερα χρήματα για να αισθανθούμε σιγουριά. Δεν είναι καλή εποχή για επενδύσεις ή μεγάλες αγορές  γι αυτό ακόμη κι αν περιέλθουν χρήματα στην κατοχή σας, μη βιαστείτε να τα ξοδέψετε, κυρίως για πράγματα που νομίζετε πως θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Αποφύγετε να δανειστείτε γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να αποπληρώσετε τα χρέη σας, αντίθετα είναι καλή εποχή για να διευθετήσετε παλιότερες οικονομικές οφειλές σε τρίτους ή χρέη προς το δημόσιο. 

Η συγκεκριμένη πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες των ζωδίων, Ταύροι - Λέοντες - Σκορπιοί - Υδροχόοι και όσους έχουν  πλανήτες ή σημεία σ' αυτές τις μοίρες καθώς και τους γεννημένους των τελευταίων ημερών των παρορμητικών ζωδίων, Κριοί -  Καρκίνοι - Ζυγοί - Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: