Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Προβλέψεις για τον Απρίλιο

Κριός 21/3 – 20/4
Ο Απρίλιος, μήνας των γενεθλίων για τους περισσότερους από σας τους Κριούς. Μια νέα χρονιά ξεκινά για σας και εύχομαι να είναι δημιουργική κι ευτυχισμένη. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από ένα έργο, που για να το πετύχετε βρίσκεστε σε διαρκή δράση. Δίνεστε ολόψυχα σ’ αυτό το εγχείρημα το οποίο σας ενθουσιάζει και θέλετε να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Όμως χρειάζεστε μέτρο γιατί θα εξαντλήσετε τα ψυχικά σας αποθέματα με την συνεχή πίεση. Νιώθετε ότι πρέπει να έχετε τον έλεγχο της ζωής σας και να κάνετε πράγματα μόνοι σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων οι οποίοι καθυστερούν ή εμποδίζουν τα σχέδια σας. Θέλετε να βγάλετε από την ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει και δεν σας επιτρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες για την ζωή σας. Ότι κάνετε αυτό τον μήνα, θα πρέπει να το κάνετε όταν είστε ήρεμοι και με σεβασμό στις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάτε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και μην αποξενώνεστε από τους ανθρώπους που έχετε στην ζωή σας, αφουγκραστείτε αυτή την περίοδο, τι θέλουν να σας πουν με την συμπεριφορά τους, ίσως να δυσκολεύονται να εκφραστούν με λέξεις. Αποφύγετε αυτό τον μήνα να εναντιωθείτε με οποιονδήποτε ή με οτιδήποτε δεν συμφωνείτε και μην παίρνετε μέρος σε παιχνίδια εξουσίας, δεν έχετε ανάγκη να αποδείξετε σε κανέναν την δύναμη σας.

Ταύρος 20/4 – 20/5
Δεν είναι διόλου εύκολο ότι θα καταφέρετε να χαλαρώσετε από το άγχος που δοκιμάζει τις αντοχές σας. Υπάρχουν θέματα που χρειάζονται να γίνουν ξεκάθαρα και μην παίζετε κρυφτό μαζί τους. Μην αφήνετε άλυτα προβλήματα να ταλαιπωρούν τον ψυχισμό σας, παραμείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους, να έχετε την συνείδηση σας καθαρή για να μπορέσετε να βρείτε ψυχική γαλήνη και ηρεμία. Όλα μπορούν να ξεκαθαρίσουν τώρα και όλα στο φως για να έρθει η λύτρωση και η ηρεμία. Αυτό το μήνα περιορίζετε την κοινωνικότητα σας αισθητά, ίσως να έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε από το άγχος γι αυτό μειώνετε τις επαφές σας με άλλους ανθρώπους. Είναι η στιγμή που πρέπει να ανακαλύψετε, να ξεκαθαρίσετε και να απαλλαχτείτε απ’ ότι σας ταλαιπωρεί και σας αρρωσταίνει. Φροντίστε την υγεία σας αυτή την περίοδο, να κοιμάστε καλά και σε οποιαδήποτε ενόχληση θα ήταν φρόνιμο να ζητήσετε την βοήθεια ειδικού. Όσο προχωρά ο μήνας θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και ενεργητικοί έτσι θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για να αποκτήσετε αυτό επιθυμείτε. Αγαπημένοι φίλοι βρίσκονται τώρα στο πλευρό σας και στηρίζουν τα σχέδια σας. Είναι η περίοδος που μέσα από τη φιλία δημιουργείται αγάπη και μέσα απ’ την αγάπη, φιλία.
Δίδυμοι 21/5 – 21/6
Αυτό τον μήνα, το ενδιαφέρον σας στρέφεται περισσότερο στα μελλοντικά σας σχέδια και γρήγορα τα βάζετε σ’ εφαρμογή. Γίνονται αλλαγές στα πλάνα σας κι εσείς, ως ευφυείς άνθρωποι θέλετε να προλάβετε τις εξελίξεις. Δεν μένετε στάσιμοι, ούτε περιμένετε να σας ξαφνιάσουν οι αλλαγές αλλά ψάχνετε, ενημερώνεστε, αποκτάτε περισσότερες γνώσεις για το αντικείμενο το οποίο σας ενδιαφέρει και δίνεστε ολόψυχα στο νέο αυτό εγχείρημα. Φίλοι και δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας και υποστηρίζουν τις επιλογές σας. Αυτή την περίοδο ίσως κάνετε και κάποιες εκκαθαρίσεις είτε στα πρόσωπα που απαρτίζουν τους φιλικούς σας δεσμούς είτε αποχωρείτε από μια ομάδα ή σύλλογο στον οποίο ανήκετε και ο οποίος δεν ικανοποιεί πια τις προσδοκίες σας. Όλοι Δίδυμοι κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, δεν μένετε ούτε στιγμή στάσιμοι, είστε πολύ δυναμικοί, δραστήριοι, και καταφέρνετε να πραγματοποιήσετε την έντονη επιθυμία σας για συναναστροφή και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε από τη ζωή σας, αρπάξτε τις ευκαιρίες να πραγματοποιήστε τους στόχους σας. Πετάξτε τα άχρηστα και κρατήστε ότι είναι χρήσιμο και σας βοηθά να προχωρήσετε μπροστά. Όσο προχωρά αυτός ο μήνας μπορεί να φέρνει την ολοκλήρωση ενός έργου με το οποίο εργάζεστε μαζί με ένα φιλικό πρόσωπο ή μπορεί να φέρει εντελώς ξαφνικά ένα τέλος σε μια φιλική σχέση.
Καρκίνος 22/6 – 22/7
Θα κληθείτε τώρα να επικεντρωθείτε στην εξέλιξη της καριέρα σας. Έχει ένταση αυτό το διάστημα, στην κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή. Έχετε ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας και τις δεξιότητες σας για να αναγνωριστεί η αξία σας. Δίνεστε ολόψυχα σ’ αυτό τον σκοπό, με ενθουσιασμό και πάθος. Επειδή όμως απ’ την φύση σας, είστε λίγο παραπάνω εσωστρεφείς, θα πρέπει τώρα να επιστρατεύσετε όλο το θάρρος σας για να τολμήσετε να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Αν θέλετε να ξεκινήσετε επαγγελματικά, μια δική σας δουλειά που θα είστε εσείς το αφεντικό του εαυτού σας, να ξέρετε ότι θα συναντήσετε μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια. Γι αυτό δεν πρέπει να ενεργήσετε παρορμητικά, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε σοβαρά αν είναι αυτό που πραγματικά σας ικανοποιεί και αν θα συνεχίσετε και στο μέλλον να υποστηρίζετε αυτή την ενασχόληση σας με το ίδιο πάθος. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα στις σχέσεις με τους οικείους σας από το παρελθόν, θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή και να μην αντιδράτε με ένταση στις προκλήσεις γιατί μπορεί, σε ακραίες περιπτώσεις να έρθει ρήξη στις σχέσεις σας. Όσο προχωρά ο μήνας θα πρέπει να φέρετε ισορροπία μεταξύ της καριέρας, των κοινωνικών σας υποχρεώσεων και της ανάγκης σας για εσωτερική ζωή. Δεν θα πρέπει να παραμελήσετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά και την ανάγκη σας για ηρεμία. Είναι μια δύσκολη περίοδος για σας και οι δυσκολίες προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες.
Λέων 23/7 – 22/8
Αυτό τον μήνα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να μάθετε πράγματα που δεν γνωρίζετε, να αποκτήσετε ακόμα περισσότερες γνώσεις για το αντικείμενο σας, να αναθεωρήσετε τις “παλαιολιθικές” σας απόψεις και να αφήσετε το μυαλό σας να “πετάξει” σε καινούργια απάτητα μονοπάτια. Αλλάζουν πολλά γύρω σας κι εσείς αισθάνεστε έτοιμοι να ακολουθήσετε αυτές τις αλλαγές, να απελευθερωθείτε από την ρουτίνα και την πειθαρχία και να ταξιδέψετε πολύ μακριά είτε αυτό είναι ένα πραγματικό μακρινό ταξίδι είτε με την φαντασία σας μέσα από ένα βιβλίο. Αυτό λοιπόν, που ζητάτε αυτή την περίοδο είναι, ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς περιορισμούς. Βέβαια υπάρχει ένα θεματάκι με την εργασία σας όπου εδώ, υπάρχουν υποχρεώσεις, περιορισμοί, κανόνες και ορισμένος χρόνος για να κάνετε αυτό που οραματίζεστε. Δεν είστε ευχαριστημένοι με την εργασία σας. Πολλές φορές νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο, βλέπετε ότι όσο σκληρά κι αν δουλέψετε και όσο μεθοδικοί κι αν είστε στην δουλειά σας, οι κόποι σας δεν βρίσκουν την αναγνώριση που σας αξίζει. Αυτή η απογοήτευση κάποιες στιγμές μειώνει την αποδοτικότητα σας, αυξάνει την ψυχική και σωματική κόπωση και δεν έχετε διάθεση να προσπαθήσετε περισσότερο. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα, προσπαθήστε να κάνετε σωστά την δουλειά σας και σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.
Παρθένος 23/8 – 22/9
Το μήνα αυτό θα έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά θέματα. Αισθάνεστε ανήσυχοι με το τι χάνετε και τι κερδίζετε, πόσα κερδίζετε και πόσα χρωστάτε, τι ανήκει σε εσάς και τι ανήκει στους άλλους. Τώρα ήρθε η στιγμή να πέσει φως σε ό,τι τόσο καιρό αποφεύγατε να δώσετε προσοχή. Θα αναρωτηθείτε αν με αυτά που κερδίζετε τώρα, καταφέρνετε να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες αλλά και τις υποχρεώσεις σας σε δάνεια ή φόρους. Ίσως χρειάζεστε χρόνο για να αλλάξετε οικονομική συμπεριφορά και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα τα οποία προέκυψαν τα τελευταία χρόνια στην ζωή σας. Όσο προχωρά ο μήνας θα βρείτε τον τρόπο να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Όμως όταν δεν είστε καλά ψυχολογικά μην πηγαίνετε για ψώνια, γιατί είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείτε στην απόκτηση αγαθών τα οποία δεν θα εξυπηρετούν τις πραγματικές σας ανάγκες. Οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους αλλά και με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή είναι περίφημες αυτό τον μήνα. Η καταλληλότερη στιγμή να εκφράσετε ελεύθερα την γνώμη σας και να συζητήσετε θέματα τα οποία σας απασχολούν. Το λιγότερο που μπορεί να συμβεί τώρα είναι, να βρείτε ανθρώπους να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν να βρείτε λύση. Επίσης θα καταφέρετε να αναθερμάνετε κάποια κλονισμένη σχέση ή να έχετε την καλύτερη έκβαση μιας δίκης.
Ζυγός 23/9 – 23/10
Οι προκλήσεις είναι αρκετές αυτό τον μήνα, έρχεστε αντιμέτωποι με τον εκνευρισμό, την αδιαλλαξία και τον υπέρμετρο εγωισμό των ανθρώπων με τους οποίους έχετε μια σημαντική σχέση, προσωπική ή επαγγελματική. Αμφιταλαντεύεστε στο πώς θα διαχειριστείτε την κατάσταση. Η προσωπική σας ζωή είναι απρόβλεπτη, όλα μπορούν να συμβούν. Άλλοι χωρίζετε, άλλοι παντρεύεστε, άλλοι μπλέκετε με την δικαιοσύνη και άλλοι καταφέρνετε να απεμπλακείτε από νομικά θέματα τα οποία σας ταλαιπωρούσαν. Τον μήνα αυτό οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα κληθείτε να κρατήσετε ψύχραιμη στάση για να μην έρθετε αντιμέτωποι με τους δικούς σας ανθρώπους γιατί μπορεί να τους πληγώσετε και να πληγωθείτε. Γίνεστε υπερβολικά εύθικτοι και χάνετε τον αυτοέλεγχο σας. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να παραμείνετε διαλλακτικοί και καλοπροαίρετοι για να αποφύγετε απρόβλεπτες καταστάσεις. Προσπαθήστε να βρείτε ένα δίκαιο τρόπο με τον οποίο θα καταφέρετε να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες αλλά να υπολογίζετε και τις ανάγκες των άλλων. Μπορείτε να κερδίσετε την προσοχή που λαχταράτε με ευγενικούς τρόπους και με σεβασμό στους άλλους. Επίσης βρείτε ένα τρόπο να ξεκλέβετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να αποφορτίζεστε από τις πιέσεις και την ένταση. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας, μπορούν τώρα να γίνουν πολύ καλές.
Σκορπιός 24/10 – 22/11
Αυτός ο μήνας επιφυλάσσει ανατροπές και αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας. Ξεκινάτε καινούργια πράγματα στην εργασία και στην καθημερινή σας ζωή και θα έχουν την εξέλιξη η οποία θα είναι αποτέλεσμα της δική σας συμπεριφοράς και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Ο απόλυτος και απότομος τρόπος αντίδρασης προς τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σας, θα σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις οι οποίες θα σας ζημιώσουν. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο αυτή την περίοδο είναι ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία στα λόγια και στους τρόπους σας για να πετύχετε συμπάθειες και αρμονική συνεργασία με τους άλλους κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για τα σχέδια σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορεί να γίνουν δύσκολες επειδή υπάρχει έλλειψη κατανόησης και ήρεμης επικοινωνίας. Σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να χάσετε το έλεγχο και να φερθείτε με σκληρότητα σε ανθρώπους γύρω σας, στην εργασία ή στην οικογένεια σας και το αποτέλεσμα αυτού του εκνευρισμού δεν θα σας αρέσει καθόλου. Για να μειωθεί η πίεση και το άγχος, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο. Είναι μια καλή περίοδος για να φροντίσετε την υγεία σας αλλά και να ξεκινήσετε μια δίαιτα. Η ένταξη σας σε ένα γυμναστήριο θα σας βοηθήσει και ψυχολογικά και σωματικά.
Τοξότης 23/11 – 21/12
Ευχάριστες εκπλήξεις επιφυλάσσει ο Απρίλιος για σας τους Τοξότες. Βέβαια στα οικονομικά σας δεν υπάρχει βελτίωση όμως εκμεταλλευτείτε αυτό τον μήνα για να διασκεδάσετε, να συναντήσετε χαρούμενος ανθρώπους, να νοιώσετε όμορφα από τις επαφές σας με τα παιδιά σας (όσοι είστε γονείς) και γιατί όχι, να ερωτευτείτε (όσοι είστε μόνοι). Είναι μια περίοδος χαράς, ανεμελιάς και ελευθερίας η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την ώθηση να κάνετε νέα σχέδια και καινούργια πράγματα τα οποία θα καλυτερεύσουν την ζωή σας και τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Στο σπίτι και στην οικογένεια βρίσκετε ευχαρίστηση, ηρεμία και αγάπη, έτσι λοιπόν αφιερώνετε το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας απολαμβάνοντας την θαλπωρή του σπιτιού και την επικοινωνία με τους οικείους σας. Όταν βρίσκεστε με τους φίλους σας, καλό είναι παραμείνετε υπεύθυνοι και ειλικρινείς μαζί τους. Να προσέξετε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον απ’ αυτούς διότι αυτή την εποχή κυριαρχεί ο εγωισμός, η ευθιξία και η εριστικότητα έτσι είναι πιο εύκολο να υπάρξει ρήξη στις σχέσεις σας. Επαγρυπνείτε για την συμπεριφορά και τις επιδόσεις των παιδιών σας (όσοι από σας είστε γονείς). Μπορεί να ανησυχείτε με την επαναστατικότητα τους, όμως δεν θα πρέπει να τα καταπιέσετε γιατί είναι κάτι παροδικό και σύντομα όλα θα επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση.
Αιγόκερως 22/12 – 19/1
Τον Απρίλιο γίνονται αλλαγές στη προσωπική σας ζωή, κάποιοι από σας αλλάζετε σπίτι, άλλοι ανανεώνετε την διακόσμηση του, άλλοι ξεκινάτε μια καινούργια ζωή αποκτώντας την δική σας οικογένεια και κάποιοι άλλοι μπορεί να αποχωρείτε από το οικείο περιβάλλον λόγω άλλων υποχρεώσεων ή λόγω ρήξης των σχέσεων με την οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι επιβεβλημένο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με σκληρό ή απόλυτο τρόπο, στους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως με περισσότερη ευαισθησία και μια πιο τρυφερή προσέγγιση στα προβλήματα με τους οικείους σας, μπορούν να λυθούν χωρίς σοβαρές επιπτώσεις. Κάντε τις αλλαγές σας, διώξτε ότι δεν σας είναι πια χρήσιμο και ό,τι μπλοκάρει την πρόοδο σας αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας και την καλή σας συμπεριφορά προς τους δικούς σας ανθρώπους. Όσο προχωρά ο μήνας φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία και να μοιράσετε δίκαια το ενδιαφέρον σας στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή χωρίς να παραμελήσετε το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Πρέπει να κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να παραμείνετε συνεργάσιμοι με τους προϊσταμένους σας, διότι το έργο το οποίο έχετε αναλάβει, έφτασε η στιγμή να ολοκληρωθεί και για να προχωρήσει είναι απαραίτητο να περάσει από την έγκριση τους. Όσο κι αν αισθάνεστε ότι έχετε όλες τις λύσεις και μπορείτε να τα καταφέρετε και μόνοι σας θα είναι άδικη σπατάλη ενέργειας. Επιστρατεύστε όλη την καλή σας διάθεση, την διαλλακτικότητα και την ευγένεια για να πετύχετε αυτό που θέλετε και όταν το κλίμα είναι πιο κατάλληλο θα μπορέσετε να επιδείξετε τις ικανότητες σας.
Υδροχόος 20/1 – 18/2
Το μυαλό σας αυτό τον μήνα είναι γεμάτο με ιδέες και σχέδια για καινούργια πράγματα. Αισθάνεστε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες, τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι έτοιμοι να σας ακούσουν και να σας υποστηρίξουν αν και όταν το χρειαστείτε. Όμως αισθάνεστε ανασφάλεια και έναν έντονο φόβο ο οποίος δεν σας αφήνει να κάνετε πράξη αυτά που σχεδιάζετε. Συναντάτε βέβαια απίστευτες δυσκολίες και εμπόδια έτσι εντείνεται η ανασφάλεια και δεν τολμάτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Δεν έχετε και τελείως άδικο αφού δεν υπάρχει σταθερότητα πουθενά και σε τίποτα. Από την μία στιγμή στην άλλη, αλλάζουν όλα. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας είναι πολύ γρήγοροι και κυριαρχεί το στοιχείο του απρόοπτου κάθε στιγμή. Αναπάντεχα φεύγετε για ταξίδι, δέχεστε τηλεφωνήματα ή μηνύματα τα οποία αλλάζουν τον προγραμματισμό σας. Ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο έρωτας που μπορεί να τον συναντήσετε στα πια απίθανα μέρη, π.χ. στην ουρά που περιμένετε να πληρώσετε τον λογαριασμό του τηλεφώνου, στο ταξίδι που θα πάτε, στα μαγαζιά που θα κάνετε τα ψώνια σας ή σε όποια άλλη καθημερινή ασχολία σας. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή όταν ταξιδεύετε με οποιοδήποτε μέσο. Στο εισόδημα σας ενδέχεται να έχετε ένα πρόσθετο όφελος το οποίο θα σας ενθουσιάσει. Επίσης η απόδειξη της αγάπης από ανθρώπους που εσείς θεωρείτε πολύτιμους θα αναπτερώσει το ηθικό σας.
Ιχθείς 19/2 – 20/3
Αυτός ο μήνας σας βρίσκει μες την καλή χαρά, η ήρεμη εμφάνιση και η ζεστασιά της συμπεριφοράς σας, προσθέτουν μια ξεχωριστή φινέτσα στην προσωπικότητα σας, έτσι γίνεστε ευπρόσδεκτοι και αγαπητοί στις οποιεσδήποτε συναλλαγές σας με τους άλλους ανθρώπους. Η συναναστροφή με τους ανθρώπους που συμπαθείτε σας ενθουσιάζει. Απρόοπτα γεγονότα σε σχέση με τα οικονομικά σας ζητήματα συμβαίνουν αυτόν τον μήνα. Μπορεί κερδίσετε ή να χάσετε ένα εισόδημα χωρίς να το περιμένετε. Ίσως να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά, η οποία θα σας αποφέρει επιπλέον έσοδα όμως, θα πρέπει να έχετε το έλεγχο εσόδων – εξόδων για να μην ανατραπούν τα σχέδια σας από μια περίεργη αλλαγή. Μπορεί να υπάρξει ένα ξαφνικό κέρδος, όπως πολύ εύκολα μπορεί να έρθει και μια ξαφνική ζημιά. Κρατήστε μια επιφυλακτικότητα στις οικονομικές σας συναλλαγές με φίλους. Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα να δανείσετε χρήματα σε άλλους και ιδιαίτερα σε φίλους. Όσο προχωρά ο μήνας θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα τα οποία έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες ή απλήρωτους λογαριασμούς. Επίσης έντονη θα είναι η επιθυμία σας να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, έτσι αυτό είναι ένα ιδανικό διάστημα για να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι, να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή να τακτοποιήσετε ένα νομικό θέμα που μπορεί να σας απασχολεί. Επίσης η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να σας οδηγήσει σε απογοητεύσεις.
Άννα Σχοινοπλοκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: