Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Ταχύρρυθμο τμήμα Ωριαίας ΑστρολογίαςΜοναδική, καλοκαιρινή προσφορά!  Ταχύρρυθμο τμήμα Ωριαίας Αστρολογίας από 16 Ιουνίου έως 16 Ιουλίου.
Η Ωριαία Αστρολογία απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και είναι η μοναδική μέθοδος που δίνει ακριβείς προβλέψεις.
Με την ολοκλήρωση του ταχύρρυθμου προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι θα είναι  σε θέση να αναλύουν  χάρτες οποιουδήποτε ερωτήματος, και παράλληλα θα έχουν μάθει τις βασικές αρχές της αστρολογίας κι αυτό γιατί,στους κανόνες της Ωριαίας Αστρολογίας θεμελιώνεται ολόκληρη η αστρολογική γνώση, ανεξάρτητα από τον κλάδο της Αστρολογίας που θα επιλέξει κάποιος  να εξειδικευτεί.

Τα μαθήματα αποτελούνται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο θα καταγράφεται σε βίντεο που θα είναι διαθέσιμο στους μαθητές. 
Θα γίνονται τέσσερα 2ωρα την εβδομάδα, σε εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα, για να μπορείτε να συνδεθείτε απ’ όπου κι αν βρίσκεστε, σε ώρες απογευματινές και βραδινές, κατόπιν συνεννόησης πριν την έναρξη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, στείλτε το μήνυμα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση astrikiarmonia@gmail.com


Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: