Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό



Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού  στις 28 Οκτωβρίου  στις 5.38 πμ. έρχεται να ταράξει τα νερά κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ημερών των σταθερών ζωδίων. Μια Νέα Σελήνη που έχει πανικοβάλλει αστρολόγους και κοινό εξαιτίας της αντίθεσης που δέχεται από τον Ουρανό. 

Πράγματι μια αντίθεση της Νέας Σελήνης του Σκορπιού με Ουρανό δεν είναι ο ευκολότερος σχηματισμός ωστόσο, είναι αρκετά μεταμορφωτικός και λυτρωτικός αφού  οι αποκαλύψεις μοιάζουν αναπόφευκτες….

Ήλιος –Σελήνη στον Σκορπιό παλεύουν να κρύψουν όσα δεν μπορούν να διαχειριστούν.  Συναισθήματα και συμπεριφορές που σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν ελεγχόμενα, δύσκολα τιθασεύονται, ίσως γιατί δεν χρειάζεται να τιθασευτούν. 

Κι ενώ δεν υπάρχει καμία διάθεση για αναπροσαρμογές ή έστω αλλαγές που σχετίζονται με τις προσωπικές μας επιδιώξεις από φόβο ή ανασφάλεια, έρχεται ο  Ουρανός να τις επιβάλλει βίαια, σχεδόν επιτακτικά, εδώ και τώρα.

Τι  πιο λυτρωτικό και απελευθερωτικό, όταν οι ίδιοι δεν έχουμε τη δύναμη που απαιτείται, να κινητοποιηθούμε (έστω κι αθέλητα) ώστε να βγουν στην επιφάνεια ενδόμυχες σκέψεις, καταπιεσμένα συναισθήματα και φοβίες…

Κι ενώ όλοι συνιστούν σύνεση και προσοχή γιατί προβλέπονται  εντάσεις, εκνευρισμοί, διαπληκτισμοί, χωρισμοί και παντός είδους καταποντισμοί, απολαμβάνω να βλέπω τον χάρτη της επικείμενης Νέας Σελήνης γιατί δείχνει πολλά περισσότερα από τα προφανή…

Κόντρα στο ρεύμα των ημερών  που μας θέλει συνετούς, ήρεμους, υπομονετικούς  και συγκαταβατικούς,  αναμένω με έξαψη και περιέργεια την έκρηξη του Ουρανού κυρίως για όλους τους καταπιεσμένους και κατατρεγμένους,  που ζουν και αναπνέουν για τους άλλους κάνοντας εκπτώσεις στις δικές τους  ανάγκες, επιθυμίες και αξίες.

Όσο για το τετράγωνο Άρη – Κρόνου από τις θέσεις που βρίσκεται και τις αμοιβαίες υποδοχές που έχει, το βρίσκω εξίσου εποικοδομητικό κυρίως σε προσωπικό επίπεδο και όχι κοσμικό,  γιατί από μόνο του είναι αρκετό ώστε η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό να μην πάρει τραγικές διαστάσεις κυρίως για ανθρώπους απερίσκεπτους κι ανεξέλεγκτους ιδιοσυγκρασιακά.

Γενικότερα, πρόκειται για μια Νέα Σελήνη  αρκετά ερωτική, με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, αισθησιακή με τάσεις για αποδέσμευση και απελευθέρωση από άρρωστες, εξαρτημένες συμπεριφορές ή  σχέσεις. Για κάποιους δε, είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε  αντιμέτωποι  με τα πολύ εσωτερικά σας συναισθήματα και γιατί όχι, να τα εκφράσετε. 

Θα εκπλαγείτε με τον πλούτο των συναισθημάτων σας κυρίως όμως,   με την λύτρωση που θα νιώσετε αν εκφραστείτε ελεύθερα, χωρίς προκαταλήψεις ή ταμπού και που ξέρετε…. αυτό  ίσως να είναι το ξεκίνημα  για την επούλωση  τραυμάτων που προκλήθηκαν κατά το παρελθόν.

Ζαχαριάδου Τίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: