Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Υδροχοος

Η είσοδος του Κρόνου στον φιλικό, για εσάς, Ζυγό, θα επηρεάσει, τον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της ανώτερης μόρφωσης και της φιλοσοφίας. Θα πιάσει το 9ο ηλιακό σας σπίτι και ενδέχεται να φέρει αρκετές καθυστερήσεις σε θέματα σπουδών. Όσοι από εσάς σκοπεύετε να μεταβείτε στο εξωτερικό, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα αφορούν από την μετακίνησή σας έως και τον τρόπο ζωής, τον οποίον θα κληθείτε να αλλάξετε, με την προσαρμογή σας στα ήθη και έθιμα της χώρας που θα επιλέξετε. Δύσκολη λοιπόν η μετάβαση και ακόμη πιο δύσκολη η προσαρμογή. Όσο για την άποψη που επικρατεί ότι με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση, δεν πηγαίνουμε για σπουδές ή δεν παίρνουμε πτυχίο, να επισημάνω, ότι δεν ισχύει και η δυσκολία έγκειται στον τρόπο που γίνονται αυτά.

Δυσκολίες, επίσης, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στην κατανόηση των μαθημάτων, ή να έχετε αυστηρούς καθηγητές, ανασφάλεια για το πόσο καλά μάθατε το μάθημα, αναβολές μαθημάτων ή καθυστερήσεις στα μέσα μετακίνησης, με αποτέλεσμα να φτάνετε αργοπορημένοι στα μαθήματά σας. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δείξετε καρτερικότητα, μεθοδικότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Όσοι ασχολούνται με νομικά θέματα θα βλέπουν την δουλειά τους να εξελίσσεται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς, ενώ όσοι βρίσκονται εν αναμονή δικαστικών αποφάσεων, θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν την υπομονή τους, λόγων των συνεχών αναβολών. Εσείς που δ δεν σχετίζεστε με τέτοιου είδους θέματα, καλό είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε με τον νόμο, γιατί το πιθανότερο είναι να εμπλακείτε σε κάτι επώδυνο και μακροχρόνιο.

Όπως είναι γνωστό, στην Αστρολογία λειτουργούν όλα αξονικά, δηλαδή, οτιδήποτε επηρεάζει έναν οίκο, αυτομάτως επηρεάζει και τον απέναντι. Στην δική σας περίπτωση ο απέναντι οίκος είναι ο 3ος οίκος, γεγονός που εντείνει όλα τα παραπάνω σε σχέση με μαθήματα, μετακινήσεις, κ.λ.π., αλλά κυρίως αυτό που επηρεάζεται είναι και η σχέση με τα αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς συγγενείς. Με γνώμονα αυτό, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν προβλήματα στην μεταξύ σας σχέση. Αν όχι μεταξύ σας, ίσως οι ίδιοι αντιμετωπίσουν προβλήματα και κατ’ επέκταση τα μεταφέρουν σε εσάς. Η αλήθεια είναι πως με οτιδήποτε κι αν σας «φορτώσουν» εσείς θα σταθείτε βράχοι στο πλάι τους.

Σε πνευματικό - θρησκευτικό επίπεδο ο Κρόνος δίνει μια πιο ρεαλιστική διάσταση. Πιθανόν αυτή την περίοδο να θελήσετε να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις έννοιες αυτές αλλά και με το κατά πόσον υπάρχουν απτές αποδείξεις στα θέματα αυτά. Το αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι πως οι δικοί σας πνευματικοί ορίζοντες θα είναι περιορισμένοι, όχι λόγω έλλειψης ευφυΐας που σας εμποδίζει να καταλάβετε την ουσία τους, αλλά επειδή είστε αρκετά σκεπτικιστές και αμφισβητίες. Θα χρειάζεστε «αποδείξεις» για όλα, κάτι που στην σφαίρα της πνευματικότητας δεν είναι συνήθως εφικτό, παρόλο που ως Υδροχόοι είστε ανοιχτόμυαλοι και πρωτοποριακοί. Σκεφτείτε, λοιπόν, το εξής απλό: Πολλά πράγματα δεν έχουν υλική υπόσταση, αλλά παρόλα αυτά τα δεχόμαστε. Εν κατακλείδι, δεχτείτε κάποια πράγματα ως δεδομένα και μην γίνεστε υπερβολικά δύσπιστοι.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: