Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κόκοτας

 


Ο Δημήτρης Κόκοτας γιος του του λαικού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα αλλά δυστυχώς δεν έχω ώρα γέννησης. Στις 28/3/24 υπέστη δύο απανωτά εμφράγματα  και ανακοπή καρδιάς. Παρακολουθώ την πορείας της υγείας του και έψαξα λίγο το ωροσκόπιο του. Είναι εκπληκτικό πως ενεργοποίησαν τον χάρτη του οι δυο εκλείψεις (έστω και μισό που τον έχω) που έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Στις 25/3/24 είχαμε την  πρώτη έκλειψη στον άξονα  Κριού/Ζυγού  στις πέντε μοίρες των ζωδίων και έγινε με ανοχή μιας μοίρας επάνω στους γενέθλιους δεσμούς της Σελήνης και σε όψη με γενέθλιους Δία/Ουρανό, με ανοχή τρείς μοίρες που δείχνει το ξαφνικό της όλης κατάστασης. Ο Δίας με τον Ουρανό συγκροτούν  τον άξονα της ξαφνικής τύχης. Φαντάζομαι πως η ξαφνική τύχη ήταν,  μέσα στην ατυχία του να τον επαναφέρουν με ανάταξη και να του σώσουν την ζωή.

Η δεύτερη έκλειψη   στις 8/4 στις 19 μοίρες του ζωδίου του Κριού και σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τον βρήκε να παραμένει ακόμη διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς και να γίνεται επάνω στον γενέθλιο Κρόνο του και να ενεργοποιεί την γενέθλια αντίθεση του Άρη/Κρόνου, μιας δύσκολης όψης με κακεργέτες που συγκροτούν τον άξονα, μπλοκαρισμένης δράσης, ενέργειας, θανάτου   αλλά και υπερβολικής αντοχής.  

Θέλω να πιστεύω πως ο Χείρωνας θα κάνει το θαύμα του και μέσα από τα τραύματα που φέρνει θα βοηθήσει να ανακάμψει και τελικά να αναρρώσει, αν και η αλήθεια είναι πως οι πλανήτες του δέχτηκαν ισχυρές πιέσεις από τα αστρολογικά φαινόμενα των ημερών και δέχονται ακόμη μιας και ο Ποσειδώνας από τον ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Ερμή του και διατηρεί ενεργοποιημένο εδώ και καιρό το γενέθλιο τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.

Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή έκλειψη δεν θα αφήσει έναν νέο άνθρωπο, να παραδοθεί σωματικά και ψυχικά και οι δικοί του άνθρωποι θα εξακολουθούν να τον χαίρονται. 

 Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: