Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Επιλογή των δεικτών και παράγωγοι οίκοι στην ωριαία αστρολογία



Ο ωροσκόπος, ο κυβερνήτης του, ο επικυρίαρχός του (ο πλανήτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες θεμελιώδεις-ουσιαστικές δυνάμεις στην μοίρα του ωροσκόπου), τυχόν πλανήτες στον 1ο οίκο, τυχόν εμπεριεχόμενο ζώδιο  και ο κυβερνήτης του, αντιπροσωπεύουν τον ερωτώντα.

http://astro-navigator.blogspot.gr/ 

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τοξότρα μου Σελήνη….28/7/12

Μέχρι τις 8΄18¨ πμ. με τη Σελήνη να βρίσκεται σε κενό πορείας στο ζώδιο του Σκορπιού συνεχίζουμε να κοιτάμε με τα μάτια της ψυχής, όσο βαθύτερα φτάνει το βλέμμα μας.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο Χρόνος στην Ωριαία Αστρολογία

Ας πούμε πως καταστρώνεις έναν ωριαίο χάρτη. Μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου και έτσι όπως κάθεσαι, ξαφνικά πετάγεσαι από τη χαρά σου αφού μόλις είδες πως το ζητούμενο πρόκειται να επιτευχθεί. Γιούπι ! Βέβαια όμως μετά το γιούπι, μια ακόμα ένδειξη αναβοσβήνει, αυτή τη φορά σε μια άλλη οθόνη. Σε εκείνη του μυαλού σου. Και η αναγραφόμενη ένδειξη : « Π ό τ ε; ». Πότε πρόκειται να επιτευχθεί το ζητούμενο;

Χρήσιμες συμβουλές πριν από την κατάστρωση της ωριαίας

Να θυμάστε, οι χάρτες ωριαίας δεν υποκαθιστούν τον πασατέμπο. Δεν βάζουμε ερωτήματα επιπόλαια, για πλάκα, για να περάσει η ώρα μας, γιατί βρήκαμε εύκαιρο τον αστρολόγο, από απλή περιέργεια.
Όχι ότι μας απαγορεύεται, αλλά κάνοντάς το, βάζουμε στο ίδιο παιχνίδι και το σύμπαν να επιδείξει το χιούμορ του και να κάνει πλάκα μαζί μας.

http://astro-navigator. 

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Εισαγωγή στο Human Disign System

 Εισαγωγή στο Human Design System με ελληνικούς υπότιτλους, από την Εβίτα Ζαχαριάδου!

http://astro-navigator.blogspot.gr/2012/07/human-design-system.html?spref=fb

Λέων το ζώδιο του μήνα


Είναι εξωστρεφής, εκδηλωτικός, γενναιόδωρος και υπερήφανος. Ως βασιλιάς της ζούγκλας έτσι και στη ζωή του θέλει να διατηρεί την κυριαρχία του γίνοντας πολλές φορές εξουσιαστικός.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Καλοκαιρινή Κυριακάτικη ποικιλία και Σελήνη στην Παρθένο 22-7-12

Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και η συναισθηματική μας κατάσταση κι ανάγκες μοιάζουν να δίνουν «γραπτές και προφορικές εξετάσεις» στον λόγιο κι αναλυτικό Ερμή της Παρθένου. Όλα εξετάζονται υπό το πρίσμα της λογικής, κριτικάρονται, αναλύονται διεξοδικά, τόσο, που ευαισθητοποιούν το βεβαρυμμένο νευρικό μας σύστημα.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Εισαγωγή στην Ωριαία Αστρολογία

Η Ωριαία Αστρολογία είναι ένας πανάρχαιος κλάδος της Αστρολογίας που η τεχνική της διαφέρει από αυτήν που εφαρμόζουμε στην Γενέθλια Αστρολογία και στις διάφορες μεθόδους πρόβλεψης, όπου έχουν αναπτυχθεί κι ενσωματωθεί πολλές καινοτομίες.

Η Αστρολογία με το πέρασμα των αιώνων εξελίσσεται κι εμπλουτίζεται, μέσα από τις ανακαλύψεις νέων πλανητών και αστεροειδών, αλλά και τις νέες τεχνικές που αναπτύσσονται μέσα από την μελέτη, την παρατήρηση, την έρευνα, τον πειραματισμό.

Η Ωριαία Αστρολογία, παρ’ όλες τις εκσυγχρονιστικές τάσεις και στάσεις, είναι ίσως η πιο πιστή στις παραδοσιακές αρχαιοελληνικές της ρίζες, διατηρώντας την αξιοπιστία της, στο σύγχρονο πολιτισμικό μας σκηνικό.


http://astro-navigator.blogspot.gr/2012/07/blog-post_20.html?spref=fb

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ζευγάρια του Ζωδιακού και Καρμικά Ζευγάρια

Από την παραδοσιακή Αστρολογία, μαζί με το ζώδιό μας, μαθαίνουμε και με ποια άλλα ζώδια ταιριάζουμε. Όλοι πια ξέρουμε ότι το απέναντι ζώδιο απ’ το δικό μας είναι το αντίθετο που μας ελκύει και άρα το αλληλοσυμπληρωματικό μας, και τα ζώδια που ταιριάζουμε είναι όσα ανήκουν στο ίδιο, ή σε αρμονικό στοιχείο. Τα ζώδια της Φωτιάς λοιπόν, Κριός-Λέων-Τοξότης, ταιριάζουν μεταξύ τους και με τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι–Ζυγός–Υδροχόος. Τα ζώδια της Γης, Ταύρος–Παρθένος–Αιγόκερως, ταιριάζουν μεταξύ τους και με τα ζώδια του Νερού, Καρκίνος–Σκορπιός–Ιχθείς.


/http://astro-navigator.blogspot.gr/

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το επίμαχο Ταυ Τετράγωνο Άρη/Ουρανού/Πλούτωνα

Οι περισσότεροι γνώστες της αστρολογίας και μόνο στο άκουσμα αυτών των τριών πλανητών ταράζονται, πολύ περισσότερο δε, εσείς που διαθέτετε ελάχιστες αστρολογικές γνώσεις. Δεν θα προσπαθήσω να χρυσώσω το χάπι όμως θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω όσο καλύτερα μπορώ για τις ενέργειες των πλανητών και τη φύση του ταυ τετραγώνου που θα σχηματιστεί, πως αυτό μπορεί να διοχετευτεί ώστε να εξισορροπηθεί η δύσκολη ενέργεια του κι ύστερα μπορείτε να επιλέξετε αν θα ταραχτείτε από λίγο έως πολύ.

Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλά πισωγυρίσματα!

Από τις 5:16 το πρωί, ο φτεροπόδαρος Θεός, πιστός στο astro-matrix ξεκίνησε άλλη μια ανάδρομη πορεία του, προσκαλώντας μας αυτή τη φορά, σ' επανεξέταση της καρδιάς και της χαράς μας.

Μέσα από το ζώδιο του Λέοντα, με τι άλλο θα μπορούσε ν’ απασχολήσει την σκέψη μας!

http://astro-navigator.blogspot.gr

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Κυριακάτικες καλοκαιρινές εξορμήσεις με τη Σελήνη στους Διδύμους 15/7/12

Φτάσαμε αισίως στα μέσα του καλοκαιριού με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει ολοένα και πιο ψηλά και τις διαθέσεις όλων μας φανερά συγκρατημένες. Με αρωγό τα άστρα σήμερα, λίγοι είναι εκείνοι που δεν θα χαμογελάσει το χειλάκι τους.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Σελήνη στον Ταύρο και αρμονία 13/7/12


Για εκείνους που αγαπούν τη νύχτα και λειτουργούν καλύτερα κατά τη διάρκεια της ή για εκείνους που εργάζονται, νωρίς το ξημέρωμα το τετράγωνο της κυράς του φεγγαριού από τον Ταύρο με τον Ερμή στον Λέοντα είναι εκείνο που τους ωθεί να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δώσουν στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς νιώθουν.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο ανάδρομος Ερμής και το πέρασμα από τον Λέοντα



Ο Ερμής σημειοδοτεί τον ανθρώπινο νου και τις νοητικές μας λειτουργίες. Είναι η ικανότητά μας να λαμβάνουμε, να επεξεργαζόμαστε, να ταξινομούμε και να ερμηνεύουμε τα ερεθίσματα και τις πληροφορίες που παίρνουμε από το περιβάλλον μας. Από τις πληροφορίες αυτές μαθαίνουμε και αποκτάμε γνώσεις. Είναι τα δίκτυα που συνενώνουν πληροφορίες μέσα στον εγκέφαλό μας και κατ’ επέκταση είναι τα δίκτυα που συνενώνουν ανθρώπους, πληροφορίες, ιδέες και χώρους. Ο Ερμής είναι ακόμα η ικανότητά μας να παράγουμε λογικές σκέψεις και επομένως σημειοδοτεί και την γλώσσα που είναι το μέσο με το οποίο επικοινωνούμε τις σκέψεις μας.

 Διαβάστε περισσότερα από την Κοραλλία Μόζορα

Σελήνη στον Ταύρο 12/7/12



Ότι έχει μόλις διασωθεί από το πεδίο της μάχης των προηγούμενων ημερών, χρειάζεται στοργή και φροντίδα ώστε να συντηρηθεί και να ευδοκιμήσει.

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ο Ζωδιακός σε... διάθεση καλοκαιρινή

Και ναι, ήρθε επιτέλους η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Μία στιγμή που ίσως εδώ και μήνες στριφογυρνάει στο μυαλό μας και όσο περισσότερο ο υδράργυρος ανεβαίνει τόσο περισσότερο αυτή η στιγμή γίνεται ίσως η μοναδική που κυριαρχεί στις σκέψεις μας. Μπορεί η απάντηση στην σχετική σου ερώτηση να ήταν κάπως έτσι: «Τι;;; Θες δύο εβδομάδες άδεια;;; Καλά, δεν έχεις καταλάβει ότι βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης;;; Δεν έχεις καταλάβει ότι πρέπει να δουλεύουμε στο διπλάσιο («…και να πληρωνόμαστε στο μισό…» ψιθυρίζεις μέσα από τα χείλη σου που σφίγγεις για να μην το φωνάξεις καταμεσής στο γραφείο!) Μία βδομάδα και πολύ είναι!!!

 http://www.myhoroscope.gr

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Σελήνη στον Υδροχόο

Σελήνη στον Υδροχόο και σήμερα, σε τρίγωνο με Κρόνο. Σελήνη το συναίσθημα, στον Υδροχόο, το ζώδιο της φιλίας, της επανάστασης και της αυθεντικότητας.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η είσοδος του Άρη στο Ζυγό: Έρωτας ή πόλεμος;

Οι συστάσεις περιττεύουν για τον κόκκινο πλανήτη, που έμεινε στο ζώδιο της Παρθένου από τις 11/11/2011, μέχρι και τις 3/7/2012, όπου στις 12.30 το μεσημέρι εισέρχεται στο ζώδιο της αδυναμίας του, στο Ζυγό. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 23/8/2012.

Οι οκτώ περίπου μήνες της παραμονής του στην Παρθένο, θα λέγαμε πως ταλαιπώρησε αρκετά όσους ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια, αλλά και όσους έχουν σημαντικά στοιχεία και πλανήτες στα μεταβλητά, στον αστρολογικό τους χάρτη. Και μόνο η αντίθεση που σχημάτισε δις με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αλλά και οι όψεις των τετραγώνων με τις εκλείψεις στον άξονα των Διδύμων/Τοξότη, ήταν αρκετά για να προκαλέσει -λίγο πολύ- προβλήματα στην καθημερινότητά μας, απογοητεύσεις, ξαφνικά γεγονότα στο εργασιακό περιβάλλον και μια ευαισθησία στο ανοσοποιητικό μας, που ήταν αρκετά ευάλωτο σε «επιθέσεις».


/http://www.myhoroscope.gr

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Πανσέληνος Ιουλίου και Άρης στον Ζυγό


Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου είναι φανερό πως κούρασε κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού αλλά και όσους έχουν πλανήτες σ’ αυτά. Ωστόσο με την είσοδο του στον Ζυγό η δική μου αίσθηση είναι πως μάλλον θα νοσταλγήσουμε τον Άρη της Παρθένου.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ερμιακά Άτομα Και Ερμής

Προσφορά Αστραπή

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους!!! Όσοι θέλετε να μάθετε τις επιδράσεις αυτής της πανσελήνου στον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη, στείλτε προσωπικό μήνυμα με τα τα στοιχεία γέννησής σας: ημερ/νία, ώρα και πόλη γέννησης στην Εβίτα Ζαχαριάδου στο  https://www.facebook.com/evita.zachariadou και θα σας σταλούν οι οδηγίες της ζωντανής σύνδεσης. Θ α μπορείτε να συμμετέχετε ζωντανά, με εικόνα και ήχο, κάνοντας ερωτήσεις για όσα σας ενδιαφέρουν.

 https://www.facebook.com/pages/%CE%95%CE%B2%CE%AF%CF%84%CE%B1-%CE%96%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/76514619651

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ανισορροπίες και ευκαιρίες (Προβλέψεις Έρωτας και Άστρα Ιουλίου)

Η πνευματική μορφή του έρωτα και της αγάπης γίνεται ακόμη πιο αιθέρια και ενώ μέχρι τώρα είχαμε τη σύγκρουση του σώματος με το μυαλό φαίνεται ότι αυτό το καλοκαίρι γίνεται όλο και πιο εγκεφαλικό και επικοινωνιακό αφήνοντας στα συναισθήματα δρόμο έκφρασης μόνο μέσω της λεκτικής εγκεφαλικής επικοινωνίας. Αφροδίτη και Άρης σε τρίγωνο ουσιαστικά μας προσκαλούν να ανεβούμε στα ουράνια και να ζήσουμε τον έρωτα στις πιο εγκεφαλικές του μορφές.

http://www.myhoroscope.gr