Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Νέα Σελήνη στον Τοξότη 13/12/12

Μια νότα αισιοδοξίας διαφαίνεται στον συμπαντικό ορίζοντα έτσι για να αποφορτιστούμε έστω και για λίγο από τις δύσκολες και αρνητικές σκέψεις. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 21.45 μοίρες του επεκτατικού Τοξότη στις 10.42 πμ. αύριο το πρωί επηρεάζοντας ιδιαίτερα θετικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.
Όσοι έχουν πλανήτες σ' αυτά τα ζώδια στις 19/20/21/22 μοίρες, η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί γεγονότα της φύσεως των πλανητών που επηρεάζουν.


Γενικότερα η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη έρχεται ακριβώς τη στιγμή που πρέπει κάνουμε τα σχέδια μας για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Αλλάζει τη διάθεσή μας προς το καλύτερο, μπαίνουμε στο εορταστικό κλίμα των ημερών και αποφασίζουμε να δώσουμε ρεπό λίγων ημερών στην κατήφεια, την απαισιοδοξία και τις αρνητικές σκέψεις.

Αστρολογικά δεν είναι ότι καλύτερο ο χορηγός της Νέας Σελήνης ο Δίας να βρίσκεται ανάδρομος και αδύναμος στο ζώδιο των Διδύμων, όμως η αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή επίσης από θέσης αδυναμίας ελαφραίνει κατά πολύ το κλίμα. Δεν αρνούμαι πως αυξάνεται ο τυχοδιωκτισμός, οι αβάσιμες φήμες, η επιπολαιότητα και οι υπερβολές ωστόσο κάπου κάποτε χρειάζονται κι αυτά ως διάλειμμα κυρίως αυτή την περίοδο που όλα μοιάζουν γκρίζα, σκοτεινά και μάταια. Το θρησκευτικό αίσθημα απογειώνεται και μέσα από τις σοφές αλήθειες της ζωής μας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουμε συνειδητότητα.

Ανασκουμπωθείτε λοιπόν, κάνετε νέα σχέδια, βρείτε λύσεις στα προβλήματα κοιτάζοντας τα πράγματα από την όμορφη φωτεινή πλευρά τους και ανακτήστε τις χαμένες σας ελπίδες, πιστέψτε στη δύναμη της αγάπης σ’ ένα ευρύτερο επίπεδο και κυρίως απενοχοποιηθείτε.

Και μην ξεχνάτε, πως ότι σκεπτόμαστε, υποσυνείδητα αυτό πράττουμε κι αυτό είμαστε.

Τίνα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: