Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Αφροδίτη στους Ιχθείς και τα μυαλά στα κάγκελα


Άνοιξη και Αφροδίτη  στο ζώδιο της έξαρσης της, τους Ιχθείς. Στον χώρο των Ιχθύων και του Ποσειδώνα  αυξάνεται  περισσότερο η διάθεση  για ρομαντικές σχέσεις και ειδύλλια παράλληλα όμως και η έλξη για παράνομες, απαγορευμένες σχέσεις που προσφέρουν πρόσκαιρη ευτυχία και όχι αυτά που πραγματικά ονειρευόμαστε.

Το βασικό αίτημα της Αφροδίτης στους Ιχθείς είναι ο έρωτας και η εκδήλωση των αγνών μας προθέσεων.  Στην καλύτερη των περιπτώσεων οι σχέσεις αυτή την περίοδο θα είναι βαθιά συναισθηματικές με έντονο το στοιχείο της εξιδανίκευσης και της τηλεπαθητικής σύνδεσης μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων εκείνοι που πιστεύουν πως βιώνουν τον ιδανικό έρωτα κινδυνεύουν να εξαπατήσουν και να εξαπατηθούν, απομυθοποιώντας το σύντροφο τους. Πλατωνικές ή φαντασιακές σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο ίσως ζητηθεί η βοήθεια και συμπαράσταση μας σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη μας. Θαυμάσια επίσης διέλευση για όσους  σχετίζονται με τον καλλιτεχνικό χώρο, τις τέχνες, το θέατρο, τη μουσική κτλ.

Λίγη περισσότερη προσοχή για τυχόν συναισθηματικές εξαπατήσεις, κλοπές  και απώλειες στις 9 και 10 Απριλίου που η Αφροδίτη θα συναντήσει με σύνοδο  τον Ποσειδώνα  τον κατεξοχήν πλανήτη της εξιδανίκευσης και της πλάνης.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι εκπρόσωποι των ζωδίων του νερού Καρκίνοι, Σκορπιού και Ιχθείς καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: