Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Αφροδίτη Ουρανός στον Ταύρο

 


Η Αφροδίτη  στον Ταύρο μέσα από το ζώδιο που κυριαρχεί βρίσκει με όψη  συνόδου τον Ουρανό. Μια συνάντηση που άλλους ευνοεί θετικά κι άλλους αρνητικά. Τις θετικές επιρροές αυτής της συνόδου θα τις βιώσουν τα ζώδια της γης και τις αρνητικές τα σταθερά ζώδια του ζωδιακού. Η είσοδος  της Αφροδίτης στον Ταύρο δημιουργεί ένα ευνοϊκό  κλίμα ώστε να υπάρξει αισθηματική συνύπαρξη και αρμονία. Κύριο μέλημα της Αφροδίτης η αγάπη, η άνεση, η καλοπέραση, η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια αλλά και η παγίωση όλων των κεκτημένων της μέσω όμως μιας περισσότερο παθητικής στάσης που δεν της επιτρέπει να πάρει πρωτοβουλίες, πολύ περισσότερο δε, να ρισκάρει.

Ως εκ τούτου καθ΄ όλη την παραμονή της στον Ταύρο θα εστιάσουμε στις προσωπικές μας ανάγκες, τις αισθηματικές μας σχέσεις, τη διαχείριση και αύξηση των οικονομικών μας. Ακόμη, καλή περίοδος για να ασχοληθούμε με  τη σωματική  μας ευεξία  μέσα από τον καλλωπισμό και τις διάφορες τεχνικές χαλάρωσης και ασκήσεις αναπνοής,  που μας βοηθούν στη μείωση του άγχους,  προσφέροντας στον εαυτό μας μικρές απολαύσεις μα διόλου ευκαταφρόνητες.  Δίκοπο μαχαίρι κυρίως για το γυναικείο φύλο αφού μια από τις απολαύσεις της Αφροδίτης στον Ταύρο είναι το καλό φαγητό και κυρίως τα γλυκά.

Δύσκολος καιρός για δίαιτες…

Η συνεύρεση της με τον Ουρανό στις 22 και 23 Απριλίου ανατρέπει πολλά από τα δεδομένα, προκαλεί πρόσκαιρη αναστάτωση κυρίως σε θέματα αισθηματικά και οικονομικά. Το πόσο σημαντική ενδέχεται να είναι αυτή η σύνοδος για κάποιον μιας και είναι μικρής διάρκειάς εξαιτίας της γρήγορης ταχύτητας της Αφροδίτης, εξαρτάται από τα σημεία που  ενεργοποιεί μέσα στον  προσωπικό του χάρτη. Ωστόσο, κάποια από τα γενικά χαρακτηριστικά αυτής της συνόδου είναι οι ξαφνικές και απρόβλεπτες συναντήσεις ή νέες γνωριμίες, έρωτες με την πρώτη ματιά, προκλητική συμπεριφορά, είτε από την πλευρά μας, είτε από την πλευρά του συντρόφου μας μόνο και μόνο για να δούμε πως αντιδρούμε όταν το κλίμα είναι φορτισμένο. Απρόβλεπτα έξοδα αλλά και οφέλη ή κέρδη.

Πάντως καλό είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού για 2 ημέρες τουλάχιστον να μην τεντώσουν το σχοινί γιατί έστω και παροδικά μπορεί να σπάσει. Ακραίες μεταπτώσεις και σπασμωδικές  συμπεριφορές είναι κάποια γνωρίσματα αυτής της συνόδου. Από την άλλη πλευρά  κάποιους,  δεν αποκλείεται να τους συναρπάσει  μια νέα γνωριμία, έτσι ξαφνικά κι από το πουθενά. Αποφύγετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον και μην μείνετε με το στόμα ανοιχτό, όχι για να αποφύγετε τις  μύγες αλλά γιατί  τις επόμενες ημέρες  ο Κρόνος παραμονεύει στην γωνία  περιμένοντας την Αφροδίτη  να της υπενθυμίσει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της ανεξάρτητα από οποιαδήποτε είδους καλοπέραση έχει εκείνη στο μυαλό της.

Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστούμε αυτή τη διέλευση είναι να βρούμε τον πλέον κατάλληλο τρόπο να εκφράσουμε ελεύθερα τις συναισθηματικές μας ανάγκες ώστε να έχουμε ισορροπία και αρμονία που ούτως ή άλλως είναι τα κλειδιά για την καλή  μας υγεία.

 

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: