Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 21/1/23


Μια ανανεωτική και ξεσηκωτική Νέα Σελήνη πρόκειται να συμβεί στις 21 Ιανουαρίου στις 10.53 μμ. στο ζώδιο του Υδροχόου, σε εξάγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Κριού. Την θετική  επιρροή της θα έχουν την τιμή να ανακαλύψουν  οι γεννημένοι των πρώτων ημερών των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Ο Ωροσκόπος στις 6΄ 27¨ μοίρες του Ζυγού σε όψη ακριβείας με τον κλήρο της τύχης.

Ολόκληρος ο συνδυασμός δείχνει απίστευτη τύχη στον τομέα των αισθηματικών αλλά και των οικονομικών. Η Νέα Σελήνη θα συμβεί στον 4ο οίκο του χάρτη επηρεάζοντας θετικά όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι κυρίως, φέρνοντας ωστόσο ευκαιρίες ανάπτυξης κι εξέλιξης και στον επαγγελματικό τομέα.

Το κλειδί είναι στον τρόπο  διαχείρισης που δεν είναι άλλος από αυτόν που υπόσχεται το ζώδιο του Υδροχόου. Ανανεώστε  σχέσεις  και συνεργασίες  με πρωτότυπες  ιδέες και σχέδια δίνοντας στους άλλους χώρο, χρόνο κι ελευθερία να κάνουν το ίδιο. Οτιδήποτε σας καταπιέζει ή δεν σας αρέσει, τις επόμενες ημέρες μπορείτε να το αλλάξετε, διατηρώντας την αισιοδοξία  και την καλή σας διάθεση. Προγραμματίστε νέους στόχους μέσα από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν κι αφήστε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του.

Κριός

Η κοινωνικότητα και η δημοφιλία στον φιλικό σας περίγυρο αυξάνονται, με αποτέλεσμα να  κερδίζετε την εύνοια ανθρώπων ισχύος. Νέα σχέδια και προτάσεις στο προσκήνιο σας δίνουν ευκαιρίες επέκτασης κι εξέλιξης στον επαγγελματικό χώρο που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και διάθεση σας.

Ταύρος

Οι πρωτότυπες ιδέες σας βρίσκουν ανταπόκριση και βελτιώνουν τη σχέση σας με εργοδότες κι άτομα εξουσίας γενικότερα. Οι γεννημένοι του τελευταίου δεκαημέρου, στην προσπάθεια σας να βάλετε αυστηρά όρια και ποινές αντιμετωπίζετε σθεναρές αντιστάσεις. Γίνετε πιο διαλλακτικοί κι αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές.

Δίδυμος

Καλή περίοδος για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή για να επιλέξετε νέο κύκλο σπουδών, μαθημάτων κτλ.  Τυχόν νομικές εκκρεμότητες, επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η οικονομική στενότητα χαλάει την ψυχολογία των γεννημένων του 3ου δεκαημέρου. Καιρός γι αποταμίευση κι όχι άσκοπες σπατάλες.

Καρκίνος

Χρήματα μέσω άλλων μπαίνουν επιτέλους στο πορτοφόλι σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να επενδύσετε σε νέα επαγγελματικά σχέδια  Τυχόν πεσιμιστικές διαθέσεις, εναλλάσσονται με αισιόδοξες και ελπιδοφόρες σκέψεις. Μια κατάσταση που τελειώνει δίνει τη σκυτάλη σε μια νέα με καλύτερες προοπτικές.

Λέων

Προμηνύεται ένα αρκετά ευχάριστο διάστημα για εσάς και τους συντρόφους σας. Οι νέες γνωριμίες και η αυξημένη κοινωνικότητα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, οι σχέσεις και οι συνεργασίες  αποκτούν περισσότερο δεσμευτικό χαρακτήρα.

Παρθένος

Εστιάζετε κυρίως στις καθημερινές σας δραστηριότητες που ούτως ή άλλως είστε ειδήμονες σ’ αυτόν τον τομέα.  θα παρατηρήσετε πως αυτή την περίοδο θα γίνονται όλα με περισσότερη ευκολία. Αφιερώστε χρόνο, για καθιερωμένες  εξετάσεις υγείας και για εναλλακτικές θεραπείες/συνεδρίες που απαλλάσσουν από το άγχος.

Ζυγός

Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, είναι από τους τυχερούς του ζωδιακού. Εποχή για διασκέδαση και νέες ερωτικές γνωριμίες οι αδέσμευτοι. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών επισημοποιούν μια σχέση ενώ γενικότερα ευνοούνται οι νέες και διαφορετικές απ’ ότι συνήθως συνεργασίες.

Σκορπιός

Εντάσεις ή  προβλήματα μέσα στην οικογένεια σταδιακά εξομαλύνονται. Καλή εποχή για να οργανώσετε μια μετακόμιση ή για να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει στον προσωπικό σας χώρο. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών νιώθετε πίεση με αποτέλεσμα να γίνεστε περισσότερο απόλυτοι κι ισχυρογνώμονες.

Τοξότης

Χαρούμενα νέα κι ειδήσεις φτιάχνουν τη διάθεση σας. Αφιερώστε χρόνο για να περάσετε ευχάριστα με αδέρφια και συγγενείς. Θα είστε κινητικοί, κοινωνικοί , εξωστρεφείς και περιχαρείς με τους άλλους ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών. Νέες αισθηματικές περιπέτειες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας.

Αιγόκερως

Όσοι ασχολείστε με ιδιωτικές επιχειρήσεις,  απολαμβάνετε τους καρπούς της δούλεψης σας οι οποίοι ολοένα σταθεροποιούνται και σταδιακά αυξάνονται. Γενικότερα, εφευρίσκετε νέους τρόπους αύξησης των οικονομικών σας. Όποια αστάθεια υπήρχε εξανεμίζεται σιγά σιγά κι όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη.

Υδροχόος

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εποχής. Πολλή κινητικότητα κι εξωστρέφεια ύστερα από μια μακρά περίοδο απομόνωσης. Ξαναβρίσκετε την ενέργεια σας, γίνεστε εγωκεντρικοί, αεικίνητοι , κοινωνικοί κι έτοιμοι για νέους στόχους και οράματα. Λίγο προσοχή στην απόλυτο και καθόλου διαλλακτικό τρόπο σκέψης που διαθέτετε.

Ιχθείς

Με αρκετή ευκολία «όταν επιβάλλεται» παρανομείτε. Κάποια κρυφά σχέδια έρχονται στην επιφάνεια κάτι το οποίο δεν λειτουργεί απαραίτητα αρνητικά. Ωστόσο, κινδυνεύουν  να δουν το φως της ημέρας ακόμη κι αυτά που διακαώς επιθυμείτε να κρύψετε. Γίνετε πιο προσεκτικοί, αν οι πηγές εσόδων σας είναι παράνομες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: