Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Πανσέληνος Μαρτίου σε Παρθένο/Ιχθύες



Η Πανσέληνος του μήνα θα συμβεί στις 7 Μαρτίου και θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Διδύμους/Παρθένους/Τοξότες/Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο και Μεσουράνημα στις 15/16/17 μοίρες των συγκεκριμένων ζωδίων. Χαρακτηρίζεται δύσκολη εξαιτίας της εμπλοκής του Άρη και θα φέρει αρκετή νευρικότητα κι ένταση. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση ενώ γενικότερα θα υπάρχει τάση για ατυχήματα εξαιτίας βεβιασμένων κινήσεων και παρορμητικών αντιδράσεων και συμπεριφορών.

Τα παραπάνω ζώδια θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα και για οικονομικά ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν. Άσκοπα έξοδα από παρόρμηση της στιγμής καλό είναι αποφευχθούν καθώς επίσης και φορολογικές ατασθαλίες. Τα χρέη αυξάνονται με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τις οφειλές σας.  Γενικότερα, τις δυο επόμενες  εβδομάδες όλοι θα πρέπει να εστιάσουμε σε πρακτικές καθημερινές εκκρεμότητες κάτι που θα προκαλέσει φρενίτιδα και ευτράπελα άνευ προηγουμένου.

Ανάμεσα σε όλα, θα υπάρχει και η ανάγκη να γίνουν όλα διαφορετικά με περισσότερη ελευθερία κινήσεων κι εκεί είναι το κλειδί για τους λιγότερο θερμούς χαρακτήρες. Δώστε περισσότερες ελευθερίες κι αφήστε να πάρουν πρωτοβουλίες οι γύρω σας. Δίνοντας  χώρο και χρόνο, τόσο πιο θετικά θα είναι τα αποτελέσματα.  Κάντε το ίδιο και για εσάς, πάρτε χρόνο, ξεφύγετε από συνηθισμένες τακτικές και δραστηριοποιηθείτε.

Στον αισθηματικό τομέα συνεχίζουν να ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς και τους αέρα ενώ η θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη στον χάρτη της Πανσελήνου υπόσχονται καυτές ερωτικές στιγμές με κυρίαρχο το στοιχείο του  πάθους αλλά και της εγκεφαλικότητας. Ο έρωτας ξεκινά από τον εγκέφαλο για να καταλήξει στη σάρκα κυρίως για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του 2ου  δεκαημέρου και αρχές του 3ου των παραπάνω ζωδίων. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν η συγκεκριμένη όψη διαρκεί λίγο.   

Τάσεις εξασθένησης,  περιορισμένη, μπλοκαρισμένη δράση αλλά και ειδήσεις και γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, προκαλούν θυμό κι απογοήτευση.

 

Κριός

Προσέξτε τα νεύρα σας κινδυνεύετε να πάθετε νευρικό κλονισμό. Οι σοβαρές ψυχολογικές διακυμάνσεις θα προκαλέσουν το θυμό σας. Η κούραση και το άγχος «πιάνουν» ταβάνι γι’ αυτό καλό είναι να προσέξετε την υγεία σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα ατυχήματα που ούτως ή άλλως είστε επιρρεπείς.

Ταύρος

Η Πανσέληνος δεν σας επηρεάζει αρνητικά, τουναντίον μιας και θα σας δοθούν ευκαιρίες να γυρίσετε προς όφελος σας κάποιες καταστάσεις. Καλό είναι ν΄ αποφύγετε συζητήσεις  που αφορούν  παιδιά γιατί ενδέχεται να εκνευριστείτε. Το πιθανότερο είναι πως τα έξοδα τους υπερβαίνουν το προϋπολογισμό σας.

Δίδυμος

Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας βγάζουν εκτός εαυτού. Δεν θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε όσα προκύπτουν με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στα οικεία σας πρόσωπα. Καλό είναι να ελέγχετε το θερμό του χαρακτήρα σας, όσο μπορείτε, αν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτός οικείας.

Καρκίνος

«Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Καλό είναι να μην σας προκαλέσουν σε άσκοπες συζητήσεις γιατί τότε θα πείτε αλήθειες χωρίς φόβο και πάθος. Είστε από εκείνους που θα είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα αυτή την περίοδο γι αυτό αποφύγετε ανθρώπους που σας προκαλούν λεκτικά. Προσοχή στα γαστρεντερολογικά σας.

Λέων

Ίσως νιώσετε συναισθηματικά και υλικά ασταθείς εξαιτίας προβλημάτων που σχετίζονται με τον φιλικό και κοινωνικό σας χώρο. Αυτή την περίοδο Θα εστιάσετε σ΄ όλα εκείνα τα οποία σας καθορίζετε ως αξίες σας. Η τάση για επιδειξιομανία  φέρνει περισσότερα έξοδα, ενώ καλό είναι να τακτοποιήσετε χρέη κι οφειλές.

Παρθένος

Η επιθυμία ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας αρέσουν έρχεται σε αντιπαράθεση με όλα όσα θέλουν οι άλλοι.  Πιθανές συγκρούσεις με σύντροφο ή συνεργάτες σας γεμίζουν με κούραση κι άγχος. Μην ακούτε κανέναν, κάνετε τις αλλαγές που εσείς επιθυμείτε και θα νιώσετε καλύτερα.

Ζυγός

Τάση για μοναξιά και εσωτερικότητα. Ενώ όλα δείχνουν πως διανύετε μια ευχάριστη περίοδο, η κούραση και το καθημερινό στρες σας καταβάλλουν. Μένοντας μόνοι κι απομακρυσμένοι, κρύβοντας συνειδητά τα συναισθήματα σας και χωρίς να ξεκαθαρίζετε τη θέση σας, έρχονται στην επιφάνεια μπερδέματα και διλήμματα.

Σκορπιός

Περίοδος που ολοκληρώνονται κάποιοι στόχοι μετά από αρκετές δυσκολίες. Με άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος αποφασίζετε να πορευτείτε από κοινού για κάποιο σκοπό. Η κατάσταση στο σπίτι με την οικογένεια γεννάει προβληματισμούς, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε.

Τοξότης

Γενικότερα ενώ είστε σε ένα πολύ κοινωνικό φεγγάρι, ο κοινωνικός σας περίγυρος δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές σας. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να ασχοληθείτε όσο θα θέλατε με την προβολή κι επαγγελματική σας καταξίωση. Προσοχή στην οδήγηση, σε βεβιασμένες κινήσεις και λάθη ή υπερβολικό ενθουσιασμό.

Αιγόκερως

Καλή περίοδος για ν’ ασχοληθείτε με την συγγραφή ενός βιβλίου, με μαθήματα ή σεμινάρια. Προβλήματα που σχετίζονται με αδερφικό ή συγγενικό σας πρόσωπο φτάνουν στην κορύφωση τους με εσάς να βοηθάτε όσο μπορείτε. Αν είστε εν τω μέσω νομικών διαδικασιών προσέξτε το άγχος να μη σας καταβάλλει.

Υδροχόος

Ο οικονομικός τομέας δεν σταματά να σας προβληματίζει. Κάποιες κινήσεις δεν αποβαίνουν κερδοφόρες με αποτέλεσμα να υπάρχουν απώλειες. Μην προσπαθείτε να εκλογικεύσετε τις διαισθήσεις σας, αντίθετα λειτουργείστε με το ένστικτο σας. Η τάση να χειραγωγήσετε τους άλλους δεν ταιριάζει στη φύση σας.

Ιχθύες

Αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα. Ενώ προσπαθείτε να εστιάσετε στις ατομικές σας επιθυμίες μια  εσωτερική φωνούλα μέσα σας, σας σπρώχνει προς τους άλλους. Άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε.

Τίνα Ζαχαριάδου

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: