Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Άρης στο Λέοντα από 20 5 2023 έως τις 10 7 2023


 

Ο Άρης στο Λέοντα από 20/5/2023 έως και 10/7/2023 θα φέρει έντονη διάθεση για, ρίσκο δίχως λογική σκέψη, για εφήμερες σχέσεις και έρωτες παθιασμένους, αγάπη για καθετί δημιουργικό που θα εκφραστεί μέσα από τα διάφορα ταλέντα μας κι αγάπη για τη ζωή και τις χαρές της. Βρισκόμενος ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα η δράση μας γίνεται περισσότερο μαχητική, ανταγωνιστική, ο νικητής τα παίρνει όλα. Ωστόσο μιλάμε για μια δράση αυθόρμητη, ακαλλιέργητη που μπορεί να φέρει κι απώλειες σε πολλούς τομείς. Η πίστη στην καλή τύχη και παράλληλα η δύναμη του, είναι εκείνες που τον καθοδηγούν να διεκπεραιώνει τα σχέδια του με πείσμα κι αποφασιστικότητα.

Εκείνοι που θα είναι αρκετά εριστικοί κι επιθετικοί ίσως κάποιες φορές, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο να κάνουν παρορμητικές κινήσεις που δύσκολα θα ελέγξουν κι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους. Εκείνοι που θα είναι αρκετά δυναμικοί, θα έχουν περισσότερη ενέργεια και μπορούν να κάνουν τολμηρές κινήσεις για να πετύχουν τους στόχους τους και που θα βγουν κερδισμένοι από τη νευρικότητα των άλλων είναι κυρίως οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους. Γενικότερα θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στις κινήσεις μας, να μην παρασυρόμαστε από έρωτες που δεν έχουν τους ίδιους στόχους με τους δικούς μας και στα ρίσκα και τις επενδύσεις. 

Η πρώτες όψεις που θα σχηματίσει με το που θα πατήσει το πόδι του στον Λέοντα ένα Ταυ τετράγωνο με τους Δία/Πλούτωνα στη μηδενική μοίρα. Ένας αρκετά δυναμικός συνδυασμός που μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκαταστροφική μανία. Δίας/Πλούτωνας συγκροτούν τον άξονα της πλουτοκρατίας και σε εκλογική περίοδο η εμπλοκή του Άρη θα μπορούσε να δείξει ξόδεμα του πλούτου του κράτους για τις προσωπικές μας επιδιώξεις και ο νοών νοείτω. Μπορεί ακόμη να φέρει δημαγωγία και κακή χρήση της δύναμης μας σε εκείνους που επηρεάζουμε, φανατισμό, τυχοδιωκτισμό, απληστία, υπερτίμηση της δύναμης μας και φυσικά υπόγεια δράση, εκδικητική μανία, ανάγκη για εκδίκηση και πράξεις σαδισμού. Σε προσωπικό επίπεδο ανάλογα τον τομέα του ωροσκοπίου μας που ενεργοποιεί θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 Στις 22/5/23 θα σχηματιστεί όψη εξάγωνου με τον Ήλιο που θα αλλάξει κι αυτός ζώδιο για να βρεθεί στο ζώδιων των Διδύμων. Είναι μια ευνοϊκή όψη η οποία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα των πρώτων ημερών. Θα φέρει απίστευτη δύναμη κι επιβολή της προσωπικότητας μας με τρόπο όμως θα είναι διαχειρίσιμος από τους άλλους. καλή ενέργεια, ζωτικότητα, ηγετικές τάσεις αλλά κι ενέργεια να κινηθούμε με τόλμη ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που επιθυμούμε με πείσμα κι ευελιξία παράλληλα. Έντονη δραστηριότητα, τονισμένη θέληση και ΕΓΩ.

Στις 26/6/23θα σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο όψη τετραγώνου. Ποιος είδε τον Θεό Άρη και δεν φοβήθηκε… Αρκετά δυναμική όψη που περικλείει ανεξέλεγκτη ενέργεια η οποία δυσκολεύεται  να τιθασευτεί με αποτέλεσμα όλα να μοιάζουν αποδιοργανωμένα επειδή δεν μπορεί η δύναμη του Άρη να ελεχθεί και να διοχετευτεί εποικοδομητικά. Τα αποτελέσματα αυτής της όψης είναι εκρηκτικά και μπορεί να φέρει υπερβολικές αντιδράσεις, επαναστάσεις με απώτερο σκοπό την ελευθερία. Καλό είναι με την επίρρεια αυτής της όψης να προσέχουμε τα ατυχήματα και όλα όσα σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό. Μπορεί για παράδειγμα να υπάρχουν ξαφνικές διακοπές ρεύματος ή να έχουμε πολύ χαμηλή ή υψηλή τάση ρεύματος.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στο Λέοντα όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα ερωτικούς θα σας κάνει η παρουσία του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023, θα σας δώσει υπέροχες στιγμές φλερτ και ερωτικού παιχνιδιού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ελεύθεροι τότε μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε μια σειρά από σύντομες ερωτικές περιπέτειες που θα σας δώσουν πρόσκαιρη χαρά δίχως πολλές δεσμεύσεις. Αν όμως είστε ήδη σε μια σταθερή σχέση τότε θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, να κάνετε κάποιες εκπλήξεις και γενικότερα κινήσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα περνάτε καλύτερα μέσα σε αυτή. Δοκιμάστε να απέχετε από συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνίες και να δημιουργήσετε ρήξεις στον ερωτικό τομέα ή σε θέματα παιδιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά νεύρα και εντάσεις θα υπάρχουν με τον Άρη στο ζώδιο Λέοντα από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023  μέσα στο σπίτι, την οικογένεια ή για θέματα ακίνητης περιουσίας γιατί κάποιες καταστάσεις δεν σας αρέσουν καθόλου και θα αντιδράτε σπασμωδικά με τσακωμούς. Θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι για κάποια πράγματα που αφορούν το άμεσο περιβάλλον σας και θα ενεργείτε με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο. Δοκιμάστε να συζητήσετε αυτά που σας απασχολούν με ηρεμία με τα αρμόδια πρόσωπα και όχι να βγάζετε τη έντασή σας άσχημα. Αν μιλήσετε θα βγει όλη αυτή η ένταση και θα δείτε πως κάποια πράγματα μάλλον τα διογκώνετε μόνοι σας. Σταματήστε τις εντάσεις μέσα στο σπίτι. Δεν θα οδηγηθείτε πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα θα σας κάνει από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023 αρκετά ριψοκίνδυνους σε πολλές από τις κινήσεις που θα κάνετε. Είναι δύσκολο να περιοριστείτε και να σκεφτείτε το διάστημα αυτό πριν από κάθε σας κίνηση πώς θα ερμηνευτεί από τους άλλους, ή τι θα κερδίσετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιες φορές αυτό το ρίσκο θα σας βγει σε καλό καθώς θα κερδίσετε με το σπαθί σας ευκαιρίες που διαφορετικά δεν θα είχατε κερδίσει με αργές και συντηρητικές κινήσεις. Ο έρωτας και το φλερτ θα σας χτυπήσουν την πόρτα και θα σας συναρπάσουν. Διασκεδάστε, αλλά προσοχή κατά τις μετακινήσεις σας για ατυχήματα από απροσεξία ή γρήγορη ταχύτητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να περιοριστείτε σε θέματα οικονομικά και να μην κάνετε σπατάλες που δεν σας χρειάζονται το διάστημα από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023 γιατί με τον Άρη στο Λέοντα θα σας φύγουν πολλά χρήματα. Θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά κάποιες ανάγκες που θα πρέπει να καλύψετε άμεσα, αλλά καλύτερα να βάλετε ένα σωστό και οργανωμένο πρόγραμμα εξόδων για να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ή παρορμητικές επενδύσεις σε τομείς που δεν έχετε ελέγξει πολύ καλά, γιατί το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να βγείτε χαμένοι, παρά κερδισμένοι. Ιδιαίτερη προσοχή επίσης στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο θα σας κάνει από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023 2023 ιδιαίτερα νευρικούς και αυτό μπορεί συχνά να οδηγεί σε παρορμητικές κινήσεις που μάλλον δεν θα σας βγουν σε καλό. Μάλλον θα ξεσπάτε συχνά στο περιβάλλον σας και θα λέτε και θα κάνετε πράγματα που δεν σας ταιριάζουν μόνο και μόνο επειδή θα νιώθετε πως σας πνίγει το δίκιο, πως αδικήστε ή πως καταπιέζεστε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να τσακωθείτε και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που τελικά δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν. Με την είσοδό του η  αντίθεσή του με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο θα σας κάνει να αλλάξετε στάση και διάθεση απέναντι σε κάποιους φίλους και είναι πολύ πιθανό να διακόψετε κάποιες σχέσεις. Τα οικονομικά σας καθόλου καλά και η υγεία σας, θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και μην περιμένετε από τους άλλους τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πολλαπλασιαστούν οι κρυφοί εχθροί σας το διάστημα από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023  με τον Άρη στον Λέοντα και θα κάνουν κάποιες κινήσεις εις βάρος σας, που όμως μάλλον τελικά θα δράσουν υπέρ σας, παρόλο που θα σας στεναχωρήσουν. Η εσωτερική σας ένταση θα είναι μεγάλη και θα έχετε πολλά νεύρα όπου όμως θα τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Για να βγείτε κερδισμένοι αυτό το δύσκολο διάστημα για σας θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την αυτοανάλυσή σας, να βουτήξετε βαθιά στο υποσυνείδητο σας, να περάσετε από τα μονοπάτια της ψυχολογίας, της αστρολογίας ή της μεταφυσικής με βιβλία ή και ειδικούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη αυτογνωσία και να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας. Έτσι, όλη αυτή η ένταση θα βγει σε δημιουργικούς τομείς. Μπορεί να υπάρχει μια σύντομη περίοδος με θετικά αποτελέσματα αλλά μην ενθουσιάζεστε. Οι δυσκολίες είναι μετά και η συμβουλή μου είναι να πάψετε να εμπιστεύεστε συνεργάτες, συγγενείς αλλά και φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023 θα σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και θα κυνηγήσετε στόχους που έχετε βάλει για να τους υλοποιήσετε πάση θυσία άμεσα. Όλος αυτός ο δυναμισμός θα σας φέρει πολλές νέες ευκαιρίες, μόνο που δεν θα πρέπει να βιάζεστε για να μην σκοντάψετε. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο οργανωτικοί και να έχετε μελετήσει πολύ καλά κάθε σας κίνηση πριν την κάνετε. Στον ερωτικό τομέα επανέρχονται πρόσωπα από το παρελθόν και θα διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά σας και πάλι. Είναι στο χέρι σας αν θα τους δώσετε ακόμα μία ευκαιρία ή θα προχωρήσετε παρακάτω γιατί θα έχετε αρκετές κατακτήσεις και επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι περισσότερες εντάσεις που θα έχετε το διάστημα από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023 με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα προέρχονται από τον επαγγελματικό τομέα και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε θα είναι από εκεί. Αν υπάρχουν κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες σας προσπαθήστε να μην τους μιλήσετε άσχημα ούτε και να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε. Τολμήστε να είστε πιο δυναμικοί στα επαγγελματικά σας τώρα που ο Άρης ευνοεί κάτι τέτοιο, να κινητοποιηθείτε προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες και να πετύχετε κάποιους από τους στόχους σας. Δύσκολα τώρα θα σκεφτείτε τον ερωτικό ή κάποιον άλλο τομέα, αφού τα επαγγελματικά σας θα είναι το μόνο σας μέλημα και εκεί θα δώσετε όλο σας το βάρος. Μην παραμελείτε όμως τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί θα μεταφέρετε τα προβλήματα και τις εντάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα θα σας φέρει από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023  πολλές μετακινήσεις, επαφές και εντάσεις που θα αφορούν κυρίως πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν το εξωτερικό ή και τον δημόσιο τομέα κάποιες υπηρεσίες που αφορούν τις δουλειές και τους στόχους σας. Δοκιμάστε να διαπραγματευτείτε σκληρά για καλύτερους όρους σε κάθε συμφωνία. Προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί ή απότομοι με άτομα που έχετε διαφωνίες γιατί τα γεγονότα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά και εύκολα τώρα θα βγάλετε αρνητικά συμπεράσματα. Βάλτε το φλερτ στη ζωή σας και απολαύστε υπέροχες στιγμές στον ερωτικό τομέα, για να ξεχαστείτε από αυτά που σας απασχολούν. Τα οικονομικά σας από τις 20 Μαΐου θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή για περίπου μια εβδομάδα. Μην ενθουσιάζεστε με τις σημερινές συνθήκες και κάνετε ανεπανόρθωτα λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά νέα έξοδα θα σας φέρει η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023 καθώς θα βγείτε για ψώνια αρκετές φορές και μπορεί να χαλάσετε χρήματα  σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Δοκιμάστε να μην ενδώσετε σε παρορμητικές ενέργειες που θα σας βάλουν σε οικονομικές περιπέτειες που αργότερα δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρχει αρκετή ένταση, είτε από μια κρυφή σχέση που θα υπάρχει έντονο πάθος αλλά θα κινδυνεύετε κάθε ώρα και στιγμή να σας ανακαλύψουν, είτε από μια σχέση που δεν παίρνετε αυτά που θέλετε και αυτό σας γεμίζει θυμό. Τολμήστε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε δίχως να σκεφτείτε τα «πρέπει» σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να πάρετε άλλη πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα εριστικοί με τους άλλους θα είστε το διάστημα από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023  όπου ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα και με το παραμικρό θα ξεσπάτε επάνω τους δίχως και εσείς ίδιοι να καταλαβαίνετε τον λόγο. Κάποιες στιγμές αυτό θα συμβαίνει και με τους άλλους και θα είναι αρκετά εριστικοί απέναντί σας, γεγονός που θα προκαλέσει πολλές συγκρούσεις με το περιβάλλον σας, την εργασία σας, ακόμα και με άτομα που εκτιμάτε. Προσπαθήστε να μη χαλάσετε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες εξαιτίας παρορμητικών εκρήξεων σας δίχως σημαντικό λόγο. Καλύτερα να ελέγχετε τα νεύρα σας πριν συναντήσετε άτομα που γνωρίζετε πως υπάρχουν διαφωνίες. Διοχετεύστε όλη αυτή την ένταση στον ερωτικό τομέα για να σας βγει δημιουργικά και να το απολαύσετε κιόλας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πέρασμα του Άρη σε ένα ζώδιο που δεν είναι και τόσο φιλικό απέναντί σας, αυτό του Λέοντα από τις 20 Μαΐου 2023 έως και 10 Ιουλίου 2023  θα σας «χτυπήσει» σε θέματα υγείας και εργασίας, είτε με πολλές νέες ευθύνες και κούραση είτε με προβλήματα στη δουλειά. Θα έχετε πολλές εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο και δύσκολα θα συγκρατήσετε τα νεύρα σας με τις όποιες συνέπειες. Παλέψτε το πάντως να συγκρατηθείτε για χάρη της δουλειάς σας. Γενικότερα θα πρέπει να είστε πιο δραστήριοι σε θέματα εργασιακά για να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Κάντε νέα ριψοκίνδυνα βήματα, αλλά με προσοχή, λογική και οργάνωση. Σε θέματα υγείας θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, να αλλάξετε συνήθειες που δεν σας βοηθούν πια και να ξεπεράσετε εξαρτήσεις που δεν σας ταιριάζουν. Βελτιώστε τη διατροφή σας για να έχετε ένα καλύτερο βάρος. Μπορείτε τώρα να βρείτε τη δύναμη και να μείνετε μακριά από κακές συνήθειες για χάρη της υγείας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: