Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Τοξότης

Είστε από εκείνους που κατά την διάρκεια της παραμονής του Κρόνου στην Παρθένο, επηρεαστήκατε δυσμενώς στον τομέα της κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης. Όσοι από εσάς υπομείνατε με καρτερικότητα τις δοκιμασίες που φέρνει ο κριτής του ζωδιακού τώρα θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε αρκετούς από τους στόχους σας. Σ’ αυτό, θα σας βοηθήσει το πέρασμα του στον Ζυγό στο 11ο ηλιακό σας σπίτι. Το σπίτι, που μέσα σε ένα χάρτη δείχνει τις φιλίες μας, τους στόχους και τις προσδοκίες που θέτουμε στην ζωή μας καθώς και ό,τι σχετίζεται με συλλόγους, σωματεία και κοινωνικές ομάδες. Σαν παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου, αυτομάτως βρίσκεται σε κυριαρχία, όχι μόνο από ζώδιο αλλά και από οίκο.

Η άποψη μου είναι, πως είναι ένας πολύς καλός συνδυασμός για εκείνους που δούλεψαν μεθοδικά και υπεύθυνα, όχι επειδή θα ξεκουραστούν αυτή την τριετία αλλά επειδή θα καταφέρουν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από σκληρή δουλειά. Έτσι λοιπόν, οι στόχοι σας θα είναι πολύ συγκεκριμένοι, θα γνωρίζετε επακριβώς τα θέλω σας και τον τρόπο για να τα πετύχετε. Οπωσδήποτε τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Δεν θα είναι λίγα τα εμπόδια που θα συναντήσετε όμως πιστεύοντας στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας και θέτοντας υψηλούς στόχους, να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε. Οι όποιες καθύστερήσεις προκύψουν δεν θα είναι, πάρα μόνο καθυστερήσεις και τίποτα περισσότερο.

Κάποιες επιπρόσθετες υποχρεώσεις σε σχέση με τους φίλους δεν θα λείψουν, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη βεβαρυμμένο πρόγραμμά σας, ενώ κάνοντας «χρήση» της αντικειμενικότητας που διαθέτετε θα μπείτε στην διαδικασία να διακόψετε φιλίες, οι οποίες δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρουν, κρατώντας στη ζωή σας λίγους και καλούς, κυρίως ανθρώπους, που η φιλία ή η συνεργασία τους σας παρέχει την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που αποζητάτε. Όσοι είστε μέλη κάποιου σωματείου, συλλόγου, πολιτικής παράταξης κτλ. πιθανόν να αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν είχατε ως τώρα, στις οποίες θα ανταπεξέρθετε μετά από πολύ κόπο.

Καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας, ενδέχεται να διαδραματίσει κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή κάποιο άτομο κύρους και εξουσίας. Γενικότερα, θα είναι μία περίοδος όπου θα περιοριστούν οι πολλές διασκεδάσεις και τα ανούσια ή επιπόλαια φλερτ, με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχετε την αίσθηση ότι χάνετε αρκετές από τις χαρές της ζωής. Κάποιες δυσκολίες σε σχέση με τα παιδιά σας, θα λειτουργήσουν ως τροχοπέδη προς τους στόχους, χαλώντας τη διάθεση σας και προσδίδοντάς σας μια εικόνα περισσότερο αυστηρή και απρόσιτη. Προσπαθήστε να εξισσοροπήσετε τις αντίθετες – διαφορετικές ανάγκες του γονέα και του φιλόδοξου οραματιστή και τότε θα έχετε πετύχει κατά το ήμισυ. Οτιδήποτε καινούριο ή διαφορετικό θα το αντιμετωπίζετε με σκεπτικισμό και συγχρόνως θα του δίνετε την πρέπουσα σημασία.

Τίνα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: