Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Η Alterscope έρχεται στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων

«Η Alterscope είναι ένας άλλος τρόπος να δούμε την ζωή. Μια ζωή πιο υγιή, πιο ισορροπημένη, πιο δημιουργική. Η Alterscope είναι μια αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης αλλά και μια παρουσίαση των σύγχρονων κατακτήσεων στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευμετικού τρόπου διαβίωσης που ο συνδυασμός και η εφαρμογή τους βοηθά τον  άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει την σχέση του με τον εαυτό του και το περιβάλλον.» http://www.alterscope.gr./

Το Alterscope δημιούργησε τη μεγαλύτερη έκθεση όσον αφορά τις εναλλακτικές θεραπείες και πολλά άλλα που προτείνουν μια πιο υγιή ζωή στην "Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων", Πειραιώς 100 Γκάζι 10.00 πμ. -10.00 μμ. στις 15 και 16 Μαρτίου. Ανάμεσα στους 200 εκθέτες θα βρισκόμαστε εκεί και εμείς για όσους και όσες θελήσουν να  πάρουν απαντήσεις μέσα από την αστρολογία και το Human design System (Σύστημα ανθρώπινου σχεδιασμού ) στο τραπέζι 64.


Η Τίνα Ζαχαριάδου ξεκίνησε στον αστρολογικό χώρο με μαθήματα Αστρολογίας, στα τέλη του 1994 μαζί με την Εβίτα Ζαχαριάδου. Αρκετά χρόνια αργότερα έκανε μαθήματα μαζί με τον Χρήστο Παΐζη και κατά καιρούς εξακολουθεί να παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια. Κατά παλαιότερο χρόνο συνεργάστηκε με το περιοδικό «Ζωή και Ζώδια», άρθρα της μπορείτε να βρείτε στο myhoroscope.gr όπου συνεργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια, στο astrology.gr και στο προσωπικό της ιστολόγιο την Αστρική Αρμονία.

Παραδίδει μαθήματα και σεμινάρια αστρολογίας διαδικτυακά, δίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι από άλλες πόλεις. Ειδικεύεται στη Γενέθλια Αστρολογία, τη Συναστρία, την Ηλιακή επιστροφή, την Επιλεκτική και κυρίως στην Ωριαία Αστρολογία, έναν κλάδο που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει πολύ το ενδιαφέρον του κόσμου για την αμεσότητα κι εγκυρότητα του.

Από τον περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησε να διδάσκει σε γκρουπ μαθητών αποκλειστικά Ωριαία Αστρολογία, επίσης μέσω διαδικτύου, ενώ εδώ κι ένα χρόνο δημιούργησε το ιστολόγιο «Ωριαία Αστρολογία (HoraryAstrology)», έναν χώρο αποκλειστικά με πληροφορίες κι αναλύσεις χαρτών για τους λάτρεις της ωριαίας αστρολογίας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του πρώτου ελληνικού Αστρολογικού συλλόγου «Πάμε Αστρολογία» και τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάστηκε με την αστρολόγο, δασκάλα και αδελφή της Εβίτα Ζαχαριάδου στην τηλεφωνική εταιρεία Audiotex όπου παρείχε τις αστρολογικές της αναλύσεις και συμβουλές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ: 6946 021102
E-mail: astrikiarmonia@gmail.com
Facebook: TinaZachariadou
Skype: tina.Kokkinoy
Websites:

Αστρική Αρμονία http://astrikiarmonia.blogspot.gr/

Ωριαία Αστρολογία (Horary Astrology) http://horarychartsystem.blogspot.gr/

Η Εβίτα Ζαχαριάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά, όπου ζει με τον σύζυγο και τα δύο της ανήλικα παιδιά και δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό χώρο της Αστρολογίας, ως σύμβουλος και δασκάλα 20 χρόνια τώρα, ενώ παράλληλα δεν έχει σταματήσει να σπουδάζει το αντικείμενό της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχοντας μελετήσει κάθε κλάδο του αντικειμένου της, σε επίπεδο ατομικό, σχέσεων, και γεγονότων,επιλέγει να χρησιμοποιεί κυρίως ως μεθόδους πρόβλεψης στα ωροσκόπια, Διελεύσεις, Επιστροφές πλανητών, Προόδους, Κατευθύνσεις και την Ωριαία Αστρολογία. Κλάδοι της Αστρολογίας που επίσης ειδικεύεται εκτός της Γενέθλιας και της Συναστρίας, είναι η Επιλεκτική και η Καρμική-Εξελικτική Αστρολογία.

Είναι ιδρυτικό μέλος του πρώτου ελληνικού αστρολογικού συλλόγου «Πάμε Αστρολογία», ενώ κατά καιρούς συνεργάζεται με διάφορα μέσα επικοινωνίας, όπου παρέχει αστρολογικές υπηρεσίες, γράφει ή κάνει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Χαρακτηριστικές συνεργασίες που έδωσε το προσωπικό της στίγμα: με τις εταιρείες τηλεφωνικών υπηρεσιών, Lexitel (3 χρόνια), Newsphone (3χρόνια) και Autiotex (8 χρόνια), με τον Antenna TV στην εκπομπή «Αστρολόγος», με το Tele Time TVστην εκπομπή «Star Live», με το e-star radio στην εκπομπή «Στον Αστερισμό της Εβίτας» και με τις Ειδικές Εκδόσεις4π στην συγγραφή του τόμου της Ωριαίας Αστρολογίας.

Τα τελευταία 6 χρόνια, το πάθος της για την έρευνα και τη μελέτη, την οδήγησαν στις σπουδές και το βιωματικό πειραματισμό του Human Design System (Σύστημα Ανθρώπινου Σχεδίου), το οποίο πλέον έχει μεταμορφώσει την ζωή της, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012, έχει βρει το δικό της χώρο στην οικογένεια του Azima New Age Place στην Νέα Σμύρνη, όπου κάνει συνεδρίες, βιωματικά σεμινάρια και δημιουργεί κατά παραγγελία, εξατομικευμένα ενεργειακά κοσμήματα, με την χρήση της Γενέθλιας και Επιλεκτικής Αστρολογίας.

Στοιχεία επικοινωνίας

213 0053302, 213 0264144
Ελ. Βενιζέλου 16, Νέα Σμύρνη, Azima New Age Place

Websites:


Ακριβώς δίπλα στο τραπέζι 65 θα βρίσκεται το Azima New Age Store με εναλλακτικά, οικολογικά, χρηστικά αντικείμενα, πυραμίδες, σφαίρες από κρυστάλλους / ορυκτά κτλ. για να σας μεταφέρουν τη χαρούμενη διάθεση τους. Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώΕδώ μπορείτε να δείτε  όλους τους  Εκθέτες - Αθήνα 2014

Σας περιμένουμε  όλους στο χώρο του "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, στο Γκάζι, 15 - 16 Μαρτίου από τις 10.00 πμ. έως 10.00 μμ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: