Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Σάνεν Ντόχερτι 12/4/71

 



Η Σάνεν Ντόχερτι για κάποιους από εμάς συνδέεται με την εφηβεία μας και την πετυχημένη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Δεν την έβλεπα την σειρά αλλά ήξερα το καστ και κατά καιρούς μελετούσα τις ζωές τους για αστρολογικούς σκοπούς. Η συγκεκριμένη ηθοποιός είναι μόλις λίγες ημέρες μικρότερη από εμένα, συγκεκριμένα γεννήθηκε σαν και σήμερα και πέρα από την επιτυχημένη καριέρα της, είναι μια γυναίκα που ταλαιπωρείται με την υγεία της από το 2015 που εμφάνισε για πρώτη φορά Καρκίνο στο στήθος.

Παρακολουθώ διάφορες αναρτήσεις για εκείνην στο  tik tok και διάβασα πως δωρίζει και πουλάει τα πράγματα της ώστε μετά τον θάνατο της να μην έχει η μητέρα της τέτοιου είδους εκκρεμότητες, αφού ο θάνατος την γυροφέρνει μιας και ο καρκίνος εξαπλώθηκε στον εγκέφαλο και στα οστά. Κοίταξα το ωροσκόπιο της και ομολογουμένως έχει έναν δύσκολο γενέθλιο χάρτη.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και ανάμεσα σε όλα τα δύσκολα που φέρνει, ευτυχώς δίνει εξαιρετική αντοχή και σθένος.  Ο Ουρανός και αυτός στον 1ο  με μια και μοναδική όψη, αυτή της αντίθεσης με τον Χείρωνα, που δείχνει πόσο πληγώθηκε από τις αισθηματικές της σχέσεις.

 Η Σελήνη στον Σκορπιό στην πτώση της  σε αντίθεση με τον Κρόνο  δείχνει προβλήματα  με το στήθος και τα γυναικολογικά. Έχει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη της στους Ιχθύς από τον 6ο της  αλλά πόσο να στηρίξει και να τα βάλει με τον Κρόνο…

Ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου της βρίσκεται στον Ταύρο στον  8ο της ανάδρομος, χωρίς κύριες όψεις και ο Ήλιος του Κριού μέσα στον 8ο και αυτός σε τετράγωνο με τον Άρη του Αιγόκερω από τον 4ο της,  δείχνουν ξεκάθαρα προβλήματα με το κεφάλι, τον εγκέφαλο και τα οστά. Κυβερνήτης 8ου ο Άρης που τετραγωνίζει τον Ήλιο και ταυτόχρονα εξάγωνο με την Σελήνη που δείχνει συχνά πυκνά πως μπαίνει για χειρουργεία.

Ο Δίας της που βρίσκεται σε κυριαρχία στον Τοξότη και σε σύνοδο με Ποσειδώνα της έφερε  3 γάμους, κάτι που υποδηλώνεται και από την Αφροδίτη σε διπλό ζώδιο.

Το 2015 που έμαθε πως έχει καρκίνο, στην ηλιακή της επιστροφή είχε Ήλιο/Ερμή και Ουρανό σε σύνοδο και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η Σελήνη βρισκόταν σε αδυναμία στον Αιγόκερω στον 5ο και σε τετράγωνα  με Ήλιο και Ερμή από τον 8ο της. Ο Ουρανός της ηλιακής σχημάτιζε ταυ τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη και Ουρανό. Ο Πλούτωνας της ηλιακής σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη της, ενώ είχε επιστροφή ωροσκόπου που ενεργοποιούσε ολόκληρο τον γενέθλιο χάρτη της  και έδειχνε καταλυτική χρονιά για εκείνη.

Για να πάμε στο σήμερα η  Έκλειψη που έγινε στις 25 Μαρτίου δεν την έπιασε αρνητικά και έγινε σε 1ο/7ο  στις 5 μοίρες Ζυγού/Κριού  και σε τρίγωνο με τον Δία της.

Η δεύτερη όμως στις 8 Απριλίου έγινε επάνω στον Ήλιο της στον 8ο της και μάλλον έτσι πήρε την απόφαση να προετοιμαστεί για τον θάνατο της και και με δάκρυα στα μάτια ταξίδεψε στο κτήμα της και πακετάρισε όσα αποφάσισε να χαρίσει, πουλήσειπράγματα για που για εκείνη είναι πλέον αχρείαστα. Η ίδια μάλιστα είπε:   

«Αισθάνομαι ότι πολλά πράγματα έχουν φύγει από τη ζωή μου τώρα και τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και συγκεντρωμένα»

Εννοώντας φυσικά όχι μόνο τα υλικά αγαθά και το κτήμα που εγκατέλειψε αλλά και τον πρώην σύζυγο της που χώρισε πριν μερικούς μήνες όταν ανακάλυψε πως την απατά, λίγο πριν χειρουργήσει έναν όγκο στο κεφάλι.  

Χρόνια της Πολλά λοιπόν, με λιγότερους πόνους και περισσότερα ταξίδια με την μητέρα της, μιας και ένας από τους λόγους που πουλά τα υπάρχοντας της είναι να ταξιδέψει και να δημιουργήσει περισσότερες αναμνήσεις για την μητέρα της.  

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: