Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ευχές για το 2023 από τα 12 ζώδια



Τα 12 ζώδια μας εύχονται με τον δικό τους μοναδικό τρόπο για την νέα χρονιά που μας έρχεται. Προσωπικά, εύχομαι τα καλύτερα για όλους, ευημερία, αγάπη, συντροφικότητα, δημιουργικότητα, αισιοδοξία, καλή πρόοδο και εξέλιξη, αφύπνιση συνειδήσεων και κυρίως  το υπέρτατο αγαθό που λέγεται ΥΓΕΙΑ. Πάρτε βαθιές ανάσες και οτιδήποτε σας βαραίνει επιτρέψτε του να φύγει!!!!

Καλή Χρονιά!!!

«Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική»

 Κριός

Σας εύχομαι ένα δυναμικό, γεμάτο, όλο φλόγα και πάθος 2023 με πολλά νέα ξεκινήματα. Στις δυσκολίες να αντιδράτε ενστικτωδώς, με θάρρος και τόλμη κι αν χρειαστεί ρίξτε και καμιά μπουνιά. Μη φοβηθείτε να πείτε την αλήθεια και πάρτε πρωτοβουλίες.  Κάνετε αισθητή την παρουσία σας στους άλλους με κάθε τρόπο ακόμη κι αν πρόκειται για τσαμπουκά!

Ταύρος

Εύχομαι να γεμίσουν οι τσέπες σας και οι καταθετικοί σας λογαριασμοί ώστε να νιώθετε ασφαλείς. Να προτιμάτε το καλό φαγητό, να πίνετε, να κοιμάστε και να κάνετε όλα όσα δεν ενέχουν κίνδυνο ή ρίσκο. Να είστε προσεκτικοί και συντηρητικοί και να πατάτε γερά στα πόδια σας. Να έχετε πείσμα και υπομονή κυρίως για να αντέξετε τους Ταύρους  της ζωής σας!

Δίδυμοι

Εγώ κι άλλος μου εαυτός, ευχόμαστε να μπορείτε να εκφράζετε πάντα όλα όσα σκέπτεστε. Να είστε πονηροί, ευέλικτοι και προσαρμοστικοί! Και  μην ξεχνάτε τις πληροφορίες που παίρνετε, να τις επικοινωνείτε. Να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά,  να ξεχάσετε να μεγαλώσετε και όπου μπορείτε  να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα ώστε να υπάρχει  ποικιλία στη ζωή σας!

Καρκίνος

Με πολλή αγάπη και συγκίνηση εύχομαι να έχετε ένα ζεστό και ισορροπημένο οικογενειακό περιβάλλον. Να είστε συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, τρυφεροί, σχεδόν μητρικοί. Να εξωτερικεύεστε μόνο όταν νιώθετε οικειότητα και ασφάλεια με τους άλλους. Βάλτε και κανένα καβούρι στις τσέπες σας, έρχονται ακόμη πιο δύσκολες εποχές!

Λέων

Εύχομαι ολόψυχα να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, να διασκεδάσετε, να ερωτευθείτε και να εκφραστείτε μέσα από τις τέχνες. Να είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι, ενθουσιώδεις, αυτόνομοι, αυτάρκεις, δημιουργικοί, να έχετε πείσμα και θέληση για τη ζωή, να κάνετε πολλά παιδιά, και μην ξεχνάτε ο χρυσός είναι σταθερή αξία.

Παρθένος

Εύχομαι να είστε πάντα εξυπηρετικοί με τους άλλους και να διεκπεραιώνετε όλες τις υποχρεώσεις σας.  Σε μια συζήτηση να έχετε πάντα τη διάθεση για ανάπτυξη, ανάλυση, και επεξήγηση μέχρι τελικής πτώσης του συνομιλητή σας. Να προσέχετε την υγεία και υγιεινή σας και να μάθετε στα παιδιά σας να πλένουν τα χέρια τους.

Ζυγός

Και του χρόνου διπλοί οι αδέσμευτοι. Ευχή και κατάρα να μην μείνετε μόνοι, πάντα να συμπορεύεστε με κάποιον που θα υπολογίζετε τη γνώμη του για να σας λέει πώς να κινηθείτε και παράλληλα να υπάρχει πάντα κάποιος να χρεώνεται τις κακές σας επιλογές. Να είστε περιποιημένοι, όμορφοι με φινέτσα, δίκαιοι, ήρεμοι, συγκαταβατικοί  και  διπλωμάτες.

Peace all over the world!!!

Σκορπιός

Εύχομαι να είστε δυνατοί, επιφυλακτικοί, μυστηριώδεις και γοητευτικοί. Να ασκείτε βαθιά επιρροή στις ζωές των ανθρώπων και να κάνετε καλή διαχείριση στα οικονομικά τα δικά σας  και των άλλων. Στον αισθηματικό/ερωτικό τομέα να βρείτε την απόλυτη ταύτιση που επιθυμείτε και  να έχετε αυτοκυριαρχία ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των θυμάτων σας.

Τοξότης

Εύχομαι η νέα χρονιά να σας φέρει πολύ κέφι, αισιοδοξία, αφθονία, ευμάρεια και επέκταση σε όλους τους τομείς. Να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε τις κουλτούρες άλλων λαών και  να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσα από τη γνώση. Για το τέλος, σας έχω επίκαιρο γιορτινό ανεκδοτάκι…

- Γιατί η μικρή Αννούλα πέθανε κάνοντας πρόβα τη σχολική παράσταση;

- Έκανε πρόβα μπροστά σε βενζινάδικο το κοριτσάκι με τα σπίρτα.

Τι, δεν γελάσατε; Και είχα τόσο καλή πρόθεση!!!

Αιγόκερως

Ύστερα από ώριμη σκέψη και χωρίς πολλά λόγια  εύχομαι να φτάσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε. Να έχετε υπομονή, επιμονή ώστε να καταξιωθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Να είστε συνεπείς και τυπικοί με τις υποχρεώσεις σας και να θυμάστε πως ο χρόνος είναι χρήμα, επειδή είναι πολύτιμος.

Υδροχόος

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και οράματα για όλον τον κόσμο. Να είστε όλοι καλά, μαζί με τις παρέες σας, να νιώθετε ισότιμο μέλος στην κοινωνία που ζείτε, να αντιδράτε στην αδικία, να επαναστατείτε, να έχετε δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και να δέχεστε την διαφορετικότητα των άλλων. Άντε και του χρόνου όλοι στο Σύνταγμα για το επόμενο  gay pride!

Ιχθείς

Τι όμορφες, γιορτινές ημέρες που διανύουμε!

Εύχομαι τη νέα χρονιά να υπάρχει στέγη και τροφή για όλους τους ανθρώπους και όλα τα  αδέσποτα ζωντανά. Με τη βοήθεια του Θεού να είστε όλοι καλά να φροντίζετε τους συνανθρώπους σας. Να είστε φιλεύσπλαχνοι, καλοί, ευγενικοί και συμπονετικοί. Πείτε στην υγεία των άλλων μέχρι να δείτε ροζ συννεφάκια στους ουρανούς.

Τίνα Ζαχαριάδου.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: