Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Αφροδίτη στου Ιχθύες

Η Αφροδίτη στις 27/1/23 ετοιμάζεται να αποχωρήσει απ΄ το αέρινο κι ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου για να βρεθεί στα δικά της χωρικά ύδατα, αυτά των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει έως τις 20/2/23. Βρισκόμενη στη θέση έξαρσης της και σε μικτή αμοιβαία υποδοχή με τον Ποσειδώνα ξαναβρίσκει τη θηλυκή κι ευγενική της φύση που βασίζεται στο πνεύμα της συμπαντικής κι ανιδιοτελούς αγάπης. Η παραμονή της στους Ιχθύες θα ευνοήσει κυρίως τα ζώδια του νερού και της γης.

Σ αυτόν το χώρο μπορεί να νιώσει και να εκφράσει την ανιδιοτελή της αγάπη χωρίς όρια, όρους και κανόνες. Εκδηλώνει αβίαστα την αγάπη της, προσφέρει απλόχερα στοργή και θαλπωρή ακόμη και σε αυτούς που μπορεί να μην τ΄ αξίζουν. Η λαχτάρα της για συμπαντική αγάπη και η προσφορά στους απανταχού κατατρεγμένους κι αδύναμους την καθιστά εύκολη λεία στις βλέψεις κι ορέξεις κάποιων επιτήδειων, με αποτέλεσμα να εξαπατάται και να πληγώνεται.

Άνθρωποι με Αφροδίτη στους Ιχθύες έχουν πλούσια φαντασία, καλλιτεχνικές τάσεις,  πολλά ταλέντα ενώ γενικότερα είναι δημοφιλείς και συμπαθείς. Ερωτεύονται διαισθητικά, πνευματικά, πλατωνικά εξιδανικεύοντας το σύντροφο τους τις περισσότερες φορές. Αισθηματικά συχνά θα τους δούμε να μπλέκονται σε διπλές ή περίεργες καταστάσεις που δύσκολα καταφέρνουν να βγουν από αυτές. Περισσότερο φαντάζονται τον έρωτα  παρά τον ζουν γι αυτό κι έχουν τάση οι έρωτες τους να είναι, είτε ανομολόγητοι κι ανεκπλήρωτοι, είτε απατηλοί και συχνά απογοητευτικοί. Παρόλα αυτά δεν σταματούν ποτέ να ονειρεύονται, ν΄αγαπούν, να νιώθουν και να εκφράζουν τα θετικά τους (συν)αισθήματα αφού μόνο έτσι νιώθουν όμορφοι, γαλήνιοι, αρμονικοί κι ολοκληρωμένοι με τον εαυτό τους και στη σχέση τους με τους άλλους.

Κατά την παραμονή της στους Ιχθύες και συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον αιώνιο εραστή της τον Άρη, από το ζώδιο των Διδύμων. Η δυσαρμονική επαφή των πλανητών θα φορτίσει το κλίμα αρνητικά ανάμεσα στα ζευγάρια. Θα φέρει εντάσεις και διαμάχες, επιθετικές συμπεριφορές που θα εντείνουν την ανασφάλεια και το φόβο για την μη ικανοποίηση των ερωτικών επιθυμιών. Αυξημένη ερωτική και σεξουαλική επιθυμία που συνοδεύεται όμως από έλλειψη εμπιστοσύνης κι ένταση. Αντίκτυπο θα έχει και στις συνεργασίες, οι διαφορετικοί χειρισμοί και η καθόλου καλή  διάθεση για συνεργασία  φέρνει ανταγωνισμό και προκαλεί συγκρούσεις. Προσοχή εκείνες τις ημέρες στα έξοδα και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας ώστε να μην υπάρξουν σημαντικές απώλειες.

Στις 8 Φεβρουαρίου θα σχηματίζει εξάγωνο με τον ουρανό από του ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια ευνοϊκή όψη τόσο για τα αισθηματικά όσο και για τα οικονομικά. Νέες ερωτικές γνωριμίες, πειραματισμοί καθώς οτιδήποτε νέο κι ασυνήθιστο μοιάζει να είναι πιο ελκυστικό. Μπορείτε επίσης να διαφοροποιήσετε το πρόγραμμα σας και να ετοιμάσετε μια έκπληξη στον σύντροφο σας. Κάντε τα όλα διαφορετικά, δώστε χρόνο κι ελευθερία να εκφράσουν και οι άλλοι τον ενδιαφέρον και την αγάπη τους προς εσάς. Νέες απρόβλεπτες προτάσεις συνεργασίας κι εύνοια τύχης από διαφορετικές πηγές εσόδων.

Στις 15 Φεβρουαρίου θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον χορηγό των Ιχθύων, τον Ποσειδώνα.  Η καλύτερη ευκαιρία που μπορεί κάποιος  ν΄ αρπάξει για να εκδηλώσει τα βαθιά κι αληθινά του συναισθήματα. Σχεδόν επιβάλλεται να εκφραστεί η αγάπη που νιώθετε μιας και το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό κι αρμονικό. Θα υπάρχει κατανόηση και μια σύνδεση σχεδόν τηλεπαθητική που θα βοηθήσει αρκετά ώστε να εξωραϊστεί το αρνητικό κλίμα που ενδεχομένως για κάποιους είχε προκύψει. Ακόμη κι αν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να προσφέρετε αγάπη, στήριξη και βοήθεια σ΄ όσους έχουν την ανάγκη να νιώσουν πως δεν έχει  χαθεί η ανθρωπιά και πως ακόμη υπάρχει ελπίδα να σωθεί αυτός ο κόσμος. Στην αρνητική της πλευρά η συγκεκριμένη όψη ενδέχεται να φέρει προδοσία, απογοήτευση, ουτοπικές καταστάσεις, θυματοποίηση ή απώλεια χρημάτων.

Στις 19 Φεβρουαρίου και μια ήμερα πριν περάσει στο ζώδιο της αδυναμίας της τον Κριό, θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η σεξουαλική κι ερωτική έλξη  θα είναι αυξημένες, το κλίμα γενικότερα θα είναι ερωτικό, ιδιαίτερα για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών των ζωδίων του νερού και της γης. Όσοι από εσάς ξεκινήσετε ερωτική σχέση να είστε προετοιμασμένοι για μια ένωση δυνατή, παθιασμένη με έντονα τα στοιχεία της βαθιάς αγάπης κι όλων των παρελκόμενων, που θα σας εξελίξει, φέρνοντας απέραντες δυνατότητες (συν)αισθηματικής έκφρασης κι εκδήλωσης.  Καλά οργανωμένες επενδύσεις ενδέχεται να φέρουν κέρδη.

Τίνα Ζαχαριάδου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: