Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Μάθετε τι σας επιφυλάσσει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το ημερολόγιο θα δείξει 14 Φεβρουαρίου και η μέρα των ερωτευμένων θα φτάσει με Σελήνη στον Τοξότη. Το σύμπαν μας κλείνει συνωμοτικά το μάτι και «στέλνει» τη Σελήνη στο πιο ευχάριστο και τυχερό ζώδιο του ζωδιακού, τον φλογερό Τοξότη για να τριγωνίσει τον χορηγό της, Δία που βρίσκεται στον εξίσου φλογερό και γεμάτο ένταση, παρορμητικό Κριό. Ζώδια φωτιάς και τα δυο, ευνοούν κυρίως Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου που θα έχουν την τάση να υπερβάλλουν με όλα και με όλους.  Και μόνο που θα περάσει στον Τοξότη είναι αρκετό για να αλλάξει η διάθεση μας προς το καλύτερο.  Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες επέκτασης σε διάφορους τομείς γι αυτό ας έχουμε, ανοιχτά μάτια κι αυτιά, θετική σκέψη κι ας εστιάσουμε σε πρόσωπα και καταστάσεις που μας εξελίσσουν και μας ανοίγουν νέους πνευματικούς ορίζοντες.

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει είναι  εξάγωνο με Ερμή. Το πρωινό χαρακτηρίζεται από ευχάριστες σκέψεις και ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, πληροφορίες, καλή επικοινωνία αλλά και σωστό ένστικτο και κριτήριο στην περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Μαθητές κι όσοι δίνετε εξετάσεις εκείνες τις ώρες η συγκεκριμένη όψη θα σας βοηθήσει αρκετά ώστε ν’ εξασφαλίσετε μια καλή βαθμολογία.  Ας ελπίσουμε ότι η εκφραστική ικανότητα και δεινότητα δεν θα αξιοποιηθεί μόνο στις ερωτικές εξομολογήσεις και τα ερωτικά μηνύματα.

Για τους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία/σχέση  έρχεται να ταράξει ευχάριστα τα νερά, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση τους. Ακόμη κι αν δεν προκύψει σχέση, η τάση για φλερτ θα είναι αυξημένη. Πολύ καλή διάθεση γενικότερα για τους περισσότερους μιας και θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσετε με ειλικρίνεια κι αυθεντικότητα τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους. Ίσως υπερβάλλετε λιγάκι αλλά ακόμη κι αυτό για τη συγκεκριμένη ημέρα, επιτρέπεται.

Όταν η Σελήνη  πιάσει με αντίθεση τον Άρη, (η συγκεκριμένη όψη θα αρχίσει να επηρεάζει αργά το βράδυ) εσείς του 2ου δεκαημέρου των μεταβλητών στοιχείων, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, θα εκφραστείτε με περίσσια ένταση, ειδικά αν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι κι ενδέχεται να προκληθούν κάποιες προστριβές, μικρής διάρκειας ωστόσο. Με εξαίρεση την συγκεκριμένη όψη η ημέρα θα κυλήσει ευχάριστα κι ομαλά.

Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, με τον Ήλιο να οδεύει για τη σύνοδο του με τον Κρόνο, θα περιορίσετε την αυτό-έκφραση σας. Προσωρινά θα βάλετε κάτω από το χαλάκι όσα σας δυσαρεστούν, κάνοντας τα πικρά γλυκά, όχι γιατί εθελοτυφλείτε, αλλά από ανασφάλεια μήπως αποτύχετε στην περίπτωση που χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές. Κι ενώ, δεν φοβάστε τις ευθύνες κάπου στην πορεία ίσως σας πέσουν βαριές κι ασήκωτες. Κάποιοι, θα αδράξετε την ευκαιρία για να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα και τις παραδόσεις.

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα υπόσχεται ονειρικές αγάπες, ρομαντικές, συγκινητικές  στιγμές ιδίως  για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του τελευταίου δεκαημέρου. Γενικότερα θα υπάρχει τάση για συγχώρεση, κατανόηση, εξιδανίκευση, παράβλεψη ελαττωμάτων ή ατελειών και προθυμία για εξυπηρέτηση και βοήθεια.  Με τους ανθρώπους που σας συνδέουν αγνά συναισθήματα αγάπης θα υπάρχει τηλεπαθητική σύνδεση.  Ωστόσο, δεν θα λείψουν κάποια λίγα δράματα και θεατρινισμοί, προκειμένου κάποιοι ν’ αποδείξουν, ότι ο σύντροφος τους, εκμεταλλεύεται τις αγνές προθέσεις τους. Φαντασιακές και πλατωνικές σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους, προσφέροντας σε όσους διαθέτουν ισχυρή φαντασία, παραμυθένιες στιγμές. Τον φόβο της απογοήτευσης παραμερίστε τον έστω για λίγες μονάχα στιγμές και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες γιατί  ο κίνδυνος σπατάλης, κερδοσκοπίας  και  απώλειας χρημάτων θα είναι αυξημένος. 

Ότι κι αν κάνετε, να περάσετε όμορφα!

 Τίνα Ζαχαριάδου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: