Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Οδηγίες προς ναυτιλομένους… Ωριαίας Αστρολογίας


Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για τους μη έχοντες γνώση του τι είναι η Ωριαία Αστρολογία και πως μπαίνουν τα ερωτήματα…

Η Ωριαία Αστρολογία είναι ένας κλάδος της αστρολογίας που απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα στο χρόνο, παρελθόν, παρόν, μέλλον, που μας απασχολούν. Θεωρείται η πιο έγκυρη μέθοδος πρόβλεψης όταν μας βασανίζει, όχι απαραίτητα κάτι απλό, αλλά κάτι πολύ συγκεκριμένο. Απαντά σε όλα σχεδόν τα ερωτήματα αρκεί να μην είναι υποθετικά σενάρια. Για παράδειγμα, «αν είχα παντρευτεί τον τάδε θα ήταν η ζωή μου καλύτερη;». Τέτοια ερωτήματα είναι υποθετικά και δεν απαντώνται.

Επίσης δεν απαντώνται ερωτήσεις πολύ γενικού τύπου όπως συνηθίζουν να  με ρωτούν για παράδειγμα, «μπορείτε να δείτε τα οικονομικά μου;» Τα οικονομικά μας γενικά θα τα δούμε μέσω άλλων τεχνικών  που χρησιμοποιούμε και όχι μέσω Ωριαίας. Αν όμως η ερώτηση είναι του τύπου «αυτό το τρίμηνο θα βελτιωθούν τα οικονομικά μου;» τότε απαντά άμεσα και σωστά.

Μην ρωτάτε «πότε θα κάνετε σχέση» αλλά «αν θα κάνετε σχέση μέσα στους επόμενους 3,4 μήνες κτλ.». Μην ρωτάτε «πότε θα βρω δουλειά;» αλλά «θα βρω δουλειά το επόμενο εξάμηνο;». Προσπαθήστε  να είστε συγκεκριμένοι ακόμη και στον χρόνο που θα θέλατε να εξελιχθεί μια κατάσταση.

Ως προς τα θέματα της υγείας προσωπικά, δεν απαντώ σε ερωτήσεις που αφορούν σοβαρές ασθένειες παρότι τα εξετάζω, παρά μόνο δικών μου ανθρώπων καθαρά εγκυκλοπαιδικά για να διευρύνω τις γνώσεις μου και μόνο. Για ασθένειες και θεραπείες υπάρχουν οι γιατροί και όχι οι αστρολόγοι. Η Ωριαία απαντά και σε αυτά τα ερωτήματα, εγώ όχι.

 Έκαστος στο είδος του, είναι η άποψη μου.

Για να βάλει κάποιος συγκεκριμένο ερώτημα στον αστρολόγο καλό είναι να γνωρίζει πως δεν χρειάζονται τα στοιχεία γέννησης του, ημέρα, ώρα και τόπος δηλαδή.

Ο ωριαίος χάρτης σχεδιάζεται τη στιγμή που θα εκφράσει ο ερωτών το ερώτημα του στον αστρολόγο. Είτε θέσει την ερώτηση του κατά τη διάρκεια μια συνεδρίας, είτε νωρίτερα με κάποιο μήνυμα ή και τηλεφωνικώς.

Αν στείλετε ένα μήνυμα στο οποίο θα δώσετε εσείς τα στοιχεία της ερώτησης γιατί εκείνη την ώρα  το σκεφτήκατε, δεν έχει καμία σημασία. Τα ερωτήματα απαντώνται και ισχύουν μόνο όταν τα απαντήσει κάποιος που γνωρίζει Ωριαία Αστρολογία και μόνο.

Ο αστρολόγος καθορίζει την ώρα και τον τόπο κι αυτή είναι η στιγμή που θα κατανοήσει πλήρως το ερώτημα, με όποιο τρόπο κι αν το θέσετε. Ο τόπος είναι πάντα, ο τόπος του αστρολόγου απ’ όποιο σημείο της γης κι αν βρίσκεστε εσείς που ρωτάτε.

Βασική προϋπόθεση για να τεθεί το ερώτημα θα πρέπει να είναι το πραγματικό σας ενδιαφέρον. Γι’ αυτό καλό είναι να γνωρίζετε ακριβώς τι είναι εκείνο το οποίο θέλετε να μάθετε για να έχετε σαφή απάντηση.

Βάζετε όσο πιο απλά ερωτήματα μπορείτε, ή τουλάχιστον διατυπώνετε την ερώτηση σας απλά και λυτά.

Αποφύγετε τα πολλά ερωτήματα…μπορεί να σας απασχολούν δεκάδες πράγματα, αυτό δε σημαίνει πως ένας  χάρτης μπορεί να δώσει λύσεις σ΄ όλα σας τα ερωτήματα/προβλήματα.

Να θυμάστε πως όσο κι αν υποφέρετε για κάτι, ΔΕΝ μπορεί να μπει το ίδιο ερώτημα το αμέσως επόμενο τρίμηνο. Πρέπει να υπάρξει μια χρονική περίοδος τουλάχιστον 2.5 μηνών για να βάλετε το ίδιο ερώτημα.

Ακόμη κι αν πάτε σε άλλον αστρολόγο για το  ερώτημα σας μέσα στο ίδιο διάστημα το μόνο που θα καταφέρετε είναι να βάλετε τον 2ο αστρολόγο στη διαδικασία  να μελετήσει έναν χάρτη που δεν ισχύει και φυσικά θα πάρετε λάθος απάντηση όχι επειδή δεν γνωρίζει τη δουλειά του αλλά επειδή εσείς δεν έχετε την υπομονή να αφήσετε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Προστατέψτε τους εαυτούς σας από περιττά έξοδα κι εμάς  που επιδιώκουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και ν’ αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς που μας εμπιστεύεστε.

Να είστε ανοιχτοί σ’ αυτά που θα ακούσετε ακόμη κι αν δεν σας αρέσουν  και να θυμάστε πως αν μια απάντηση είναι αρνητική μπορεί να είναι αρνητική και την επόμενη φορά που θα βάλετε το ερώτημα κι ας έχει περάσει το τρίμηνο.

Για ν’ αλλάξει μια απάντηση αν αυτό είναι εφικτό, θα πρέπει να έχουν αλλάξει  τα δεδομένα, γι’ αυτό  δίνουμε αυτό το τρίμηνο ως μια περίοδο χάριτος. Αν έχουν διαφοροποιηθεί τα γεγονότα τότε θα μπορούσε μια αρνητική απάντηση να μετατραπεί σε θετική ή και το αντίστροφο.

Τίνα Ζαχαριάδου 


 

 https://www.youtube.com/watch?v=oCKX-DetVRw&list=PL-GYvPz4CFnmEaMf4je0LIXriGkGCLrQY&index=2&t=2s

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: