Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Νέα Σελήνη στις 0 μοίρες Κριού

Λίγο μετά την έλευση του Ήλιου στον Κριό ακολουθεί και η επίσημη αγαπημένη του η Σελήνη για να σχηματίσουν όψη συνόδου (καζίμι) στις 0΄49¨ μοίρες του ζωδίου. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σε κρίσιμη μοίρα παρορμητικών επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους των πρώτων πρώτων ημερών του παρορμητικού σταυρού Κριούς/Καρκίνους/ζυγούς/Αιγόκερους και ευνοεί ιδιαιτέρως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα επίσης των πρώτων ημερών.

Το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται δραστήριο με αρκετά νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με τους δημόσιους φορείς και τον τομέα της ατομικής μας υγιεινής. Ασχοληθείτε με την υγεία σας κάνοντας προγραμματισμένες εξετάσεις αν και το πιθανότερο είναι πως τα περισσότερα συμπτώματα να είναι ψυχοσωματικά. Διεκπεραιώστε όλες τις καθημερινές σας εκκρεμότητες και σώστε βαρύτητα στην καθημερινή σας εργασία και στο αντικείμενο της. Η δύσκολη όψη μεταξύ Άρη/Ποσειδώνα εξακολουθεί να υφίσταται ωστόσο όχι για πολύ ακόμη. Αποφύγετε όσο μπορείτε τη θυματοποίηση και σταδιακά θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

Αυτές τις ημέρες ευνοούνται τα αισθηματικά. Καταφέρνουμε με κάποιο τρόπο να μπούμε στην θέση των άλλων και να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους με αποτέλεσμα οι σχέσεις να βελτιώνονται. Όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες μπροστά σας προσέξτε γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται.

Στον επαγγελματικό τομέα όσοι εργαστούν με ενθουσιασμό και πάθος θα προβληθούν και θα αναγνωριστούν οι κόποι τους. Προσοχή στα ταξίδια στο εξωτερικό και σε οτιδήποτε ακούγεται και λέγεται με φανατισμό που ως στόχο θα έχουν τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση.

 

Κριός

Μια κρίσιμη κατάσταση ετοιμάζεται να μεταβληθεί. Ξαναβρίσκετε το κέφι, τον αυθορμητισμό και τη χαμένη σας ενέργεια με αποτέλεσμα  να γίνεστε το επίκεντρο. Εστιάζετε στις πολύ προσωπικές σας ανάγκες, βγάζοντας εγωισμό. Προβάλλετε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο και σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σας αγνοούν.

Ταύρος

Μυστικά και σχέδια παίρνουν φως αν και η διάθεση ν’ ανοίξετε τα χαρτιά σας στους άλλους μοιάζει μηδαμινή έως ανύπαρκτη. Η γοητεία σας αυξάνεται κι ο κόσμος ζητά την παρέα σας. Τάση για καλοπέραση και επιδειξιομανία  κι ενδεχομένως έξοδα και σπατάλες χωρίς να το έχετε πολυσκεφτεί, σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Καλή περίοδος για να θέσετε νέους στόχους και κυρίως να τους πραγματοποιήσετε παίρνοντας πρωτοβουλίες και ρίσκα. Σαν από μηχανής θεός βρίσκεται κάποιος που προωθεί τα σχέδια σας και βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας. Αυξάνεται η κοινωνικότητα σας και νιώθετε καλύτερα όταν βρίσκεστε σε μεγάλες παρέες ανάμεσα σε φίλους, παρά στο σπίτι.

Καρκίνος

Όσοι έχετε εργαστεί με μέθοδο αλλά και πολύ προσωπικό κόστος, τις επόμενες ημέρες θα δείτε την καριέρα σας ν’ απογειώνεται. Οι κόποι σας εκτιμώνται και κυρίως οι νέες και φρέσκιες ιδέες που έχετε. Αυξάνεται το πελατολόγιο σας, η φήμη σας επεκτείνεται και προκύπτουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες κι ευκαιρίες εξέλιξης.

Λέων

Πεισματάρηδες από φύση μεταφέρετε με φανατισμό τις ιδέες σας και τη φιλοσοφία σας γενικότερα για τη ζωή. Νομικές, οι δικαστικές διαδικασίες σας απασχολούν έντονα, ενώ το μυαλό σας  περιστρέφεται διαρκώς σε μακρινά ταξίδια. Επαγγελματικά επικρατεί ηρεμία στον χώρο  ενώ δεν αποκλείεται κάποιος να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Παρθένος

Δεν έχετε καλή διάθεση, αντιμετωπίζετε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα και ίσως ήρθε ο καιρός να μιλήσετε γι’ αυτά σε κάποιον ειδικό. Αυτή την περίοδο θ’ ασχοληθείτε με φορολογικές, κληρονομικές εκκρεμότητες ή με τυχόν δάνεια αν υπάρχουν. Δεν αποκλείεται κάποιος να σας βοηθήσει οικονομικά αν αυτό χρειαστεί.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σας προτρέπει ν’ ασχοληθείτε με τις ερωτικές σας σχέσεις και το σύντροφο. Αναγνωρίζετε τις ελλείψεις και εστιάζετε στις ανάγκες των άλλων ύστερα από συζητήσεις που κάνετε από κοινού. Τα ίδια ισχύουν με τους συνεργάτες, παρότι έχετε ν’ αντιμετωπίσετε νευρικούς και δυναμικούς ανθρώπους, καταφέρνετε να τους κερδίσετε με το ενδιαφέρον σας.

Σκορπιός

Τέλος οι αναβολές και η εθελοτυφλία. Καιρός να καταπιαστείτε με όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν  την καθημερινότητα σας, είτε πρόκειται για απλήρωτους λογαριασμούς, είτε για δουλειές του σπιτιού. Εκτονώστε τη δράση σας μπαίνοντας με σταθερούς ρυθμούς  στην καθημερινή σας ρουτίνα και δώστε βάση, επίσης σε ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας.

Τοξότης

Η ζαχαρένια σας δε χαλάει εύκολα, πολύ περισσότερο δε, αυτές τις ημέρες που το ρίχνετε στα φλερτ, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Νέες ερωτικές γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα, χόμπι κτλ. Πολλές δραστηριότητες επίσης από κοινού με παιδιά ή σε χώρους που κινούνται παιδιά.

Αιγόκερως

Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, άμεσα και με δυναμισμό πρέπει να συζητηθούν και επιλυθούν. Ενδεχομένως να υπάρχουν νέες εργασίες που αφορούν το σπίτι ή ακόμη και μια μετακόμιση. Παραμελείτε την εργασία σας εξαιτίας όσων συμβαίνουν με τους γονείς ή την οικογένεια σας. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι επαγγελματικές ευκαιρίες.

Υδροχόος

Εξωστρέφεια και κοινωνικότητα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα σας φέρει η Νέα Σελήνη. Οι σχέσεις με τους συγγενείς σε πρώτο πλάνο καθώς και η διάθεση για επικοινωνία, βόλτες και μικρές κοντινές εκδρομές. Κάποιοι θα βρουν ενδιαφέρον στο διάβασμα και τη γνώση ενώ κάποιοι άλλοι θα είστε υπέρ του δέοντος φλύαροι.

Ιχθύες

Για εσάς αρχίζει μια περίοδος που θα πρέπει να επαναξιολογήσετε το σύστημα αξιών σας ώστε να κατανοήσετε τι σας ταιριάζει και τι όχι. Αυτές τις ημέρες θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις υλιστικές  και πρακτικές σας ανάγκες. Θα αναζητήσετε νέους πόρους αύξησης των οικονομικών σας αν και γενικότερα θα υπάρξει κάποια αστάθεια.

 

Τίνα Ζαχαριάδου

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: