Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ερμής στον Σκορπιό 13/10/24 έως 2/11/24



 

Ο πλανήτης που σχετίζεται με την επικοινωνία, τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμαστε, αναλύουμε και αντιλαμβανόμαστε, θα περάσει στο ζώδιο του  Σκορπιού στις 13 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου. Θα επηρεάσει ιδιαίτερα και θα φέρει αρκετές προκλήσεις στα σταθερά ζώδια, Ταύρους/Λέοντες/Σκορπιούς/Υδροχόους. Οι σκέψεις θα γίνουν περισσότερο αναλυτικές, κρυφές, ενδεχομένως και απαισιόδοξες. Ωστόσο είναι λάθος να πιστεύεις πως επειδή θα βρίσκεται στον Σκορπιό, ότι θα μασάει τα λόγια του ή δεν θα είναι φλύαρος. Μην ξεχνάς πως ο Σκορπιός δεν είναι μόνο το ζώδιο του Πλούτωνα αλλά και του Άρη, με αποτέλεσμα να μην τσιγκουνεύεται τις λέξεις, όταν θελήσει να εκφραστεί.

Η τάση να εμβαθύνει ολοένα και περισσότερο, να διεισδύει στον ψυχισμό τόσο τον δικό του, όσο και των άλλων, θα φέρει πολλούς από εμάς αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες. Τα λόγια εύκολα μπορούν να γίνουν αιχμηρά, προσβλητικά, προκλητικά, μιας και δεν θα «γλύψει»  τα αυτιά κανενός/καμίας, λέγοντας  αυτά που θέλουν να ακουστούν. Οι εμμονές δεν θα λείψουν, επίσης η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα, αφού το πιθανότερο είναι κάποιες στιγμές, το μυαλό σου να παίξει απίστευτα σενάρια και να σε μπλέξει σε δύσκολες και περίεργες καταστάσεις. Το σίγουρο είναι με τον Ερμή εκεί, θα υπάρξουν έντονες διαισθήσεις, εξονυχιστική σκέψη και περιέργεια να φτάσει στα πιο απόκρυφα μυστικά και να τα φέρει στην επιφάνεια.  

Στις 22 Οκτωβρίου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων,  για να φέρει ξεκάθαρες σκέψεις, πρακτικές και  ρεαλιστικές λύσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιθανά προβλήματα.

Στις 31 Οκτωβρίου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου για να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές. Δεν θα δίνει σημασία σε αυτά που θα ακούει, θα φέρει έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Την 1η ημέρα του Νοεμβρίου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων για να φέρει πλούσια και γόνιμη φαντασία και κυρίως έντονες διαισθήσεις και ρομαντικές σκέψεις.

Στις 2 Νοεμβρίου θα σχηματίσει αρχικά με τον Άρη από τον Καρκίνο τρίγωνο και παράλληλα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω εξάγωνο. Δύο ευνοϊκές όψεις για να πραγματοποιούν  οι επιθυμίες έξυπνα, μεθοδευμένα και με απίστευτη ευστροφία. Ισχυρή παρατηρητικότητα, δύναμη πειθούς και έρευνες χωρίς ενδοιασμούς και φοβίες για την ανακάλυψη της αλήθειας.

Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:

Διαβάστε την συνέχεια στο Astrology/gr


Τίνα Ζαχαριάδου



Δεν υπάρχουν σχόλια: