Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Λέων

Για σας τους Λέοντες, τους ματαιόδοξους του ζωδιακού, η έλευση του Κρόνου στον Ζυγό θα πλήξει τον άξονα 3ου / 9ου. Πρόκειται για μια διετία που θα περιοριστεί αρκετά η επικοινωνία σας, κάτι όχι απαραίτητα αρνητικό, αφού συγχρόνως προσδίδει βάθος στη σκέψη σας, κάνοντάς σας περισσότερο ορθολογιστές και σας οπλίζει με την απαραίτητη αντικειμενικότητα και πρακτικότητα. Βέβαια, πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνεστε αυστηροί στην κριτική σας, δογματικοί και άκαμπτοι, παρόλα αυτά, όταν δεν είστε απόλυτα σίγουροι γι’ αυτό που θέλετε να πείτε, θα επιλέγετε τη σιωπή. Αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, φοβούμενοι τον κίνδυνο του λάθους, αφού μπορεί εύκολα να γίνει τροχοπέδη στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Επίσης, οι αρνητικές σκέψεις, που μόνο απαισιοδοξία προκαλούν, καλό θα ήταν να αποφεύγονται.


Όσοι ξεκινήσετε μαθήματα ή σεμινάρια θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, που θα σχετίζονται από το πώς θα φτάσετε στον προορισμό σας μέχρι και την αναβολή των μαθημάτων. Θα είστε αρκετά συνεπείς στα μαθήματα σας, ενώ αν σκοπεύετε να γράψετε κάποιο βιβλίο αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, αφενός επειδή ο λόγος σας θα είναι συγκροτημένος και κατάλληλα δομημένος, αφετέρου δε, επειδή θα έχετε πειθαρχία και υπομονή, προϋποθέσεις απαραίτητες για συγγραφή. Όσοι έχετε παιδιά με αυτή την διέλευση προσπαθήστε να μην είστε πολύ αυστηροί μαζί τους γιατί είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσουν μαθησιακές δυσκολίες, αφού οτιδήποτε θα πρέπει να μάθουν φαντάζει περιοριστικό και δύσκολο. Τυχόν μετακινήσεις και προγραμματισμένες εκδρομές, εύκολα θα ματαιώνονται ή θα πραγματοποιούνται με πολύ κόπο από μέρους σας.


Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός των μετακινήσεων, όπως πολλοί πιστεύουν. Όλο αυτό το διάστημα, φροντίστε τα ταξίδια σας να είναι προγραμματισμένα με κάθε λεπτομέρεια. Ταξίδια στο εξωτερικό πιθανόν να αναβληθούν λόγω υποχρεώσεων, ενώ όσοι ασχολείστε με το εμπόριο και τις εισαγωγές- εξαγωγές θα έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα που ενδεχομένως θα οφείλονται σε κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα με τον νόμο προσπαθήστε να έρθετε σε συμβιβασμό, αν και οι αναβολές και καθυστερήσεις δεν θα λείψουν ούτε από τις αίθουσες των δικαστηρίων. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις σχέσεις με τα αδέρφια, τους συγγενείς και το άμεσο περιβάλλον σας, γενικότερα.


Προβλήματα και δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουν τα αδέρφια σας, θα σας χαλάσουν την διάθεση, επιφορτίζοντάς σας με επιπλέον ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε και το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση, είναι μεγάλο. Επιδιώξτε τον διάλογο προκειμένου να εξομαλυνθούν οι αντιθέσεις και αποφύγετε να «υιοθετήσετε» το σκληρό και απόμακρο πρόσωπο του Κρόνου. Όσοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια συνεργασία με τα αδέρφια ή τους συγγενείς σας, θα πρέπει να είστε απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, ενώ συμβόλαια και υπογραφές θα παρουσιάζουν αρκετές καθυστερήσεις.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: