Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Εαρινή Ισημερία Και Πανσέληνος 2019


Εαρινή Ισημερία, πανσέληνος και μια Σελήνη πολύ κοντά στο περίγειο της γης, περισσότερο φωτεινή και λαμπερή απ’ ότι συνήθως.  Πραγματοποιείται σε  κρίσιμη μηδενική μοίρα παρορμητικών, στις 0 μοίρες Ζυγού-Κριού επηρεάζοντας άμεσα όσους έχουν πλανήτες, Μεσουράνημα ή Ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριού-Ζυγοί, Καρκίνοι – Αιγόκεροι). 

Όσο «επίφοβη» κι αν ακούγεται μια Πανσέληνος σε κρίσιμη μοίρα και στον άξονα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις, επί της ουσίας φέρνει την κορύφωση των γεγονότων που ξεκίνησαν με την προηγούμενη Νέα Σελήνη.

Οι τόνοι ανεβαίνουν, αυξάνονται, η ζωτικότητα και ενέργεια μας,  η διάθεση για δημιουργικότητα και νέα ξεκινήματα με περισσότερη κέφι και αισιοδοξία. Η αποτίμηση λαθών οδεύει προς το τέλος της.  Η  επαναξιολόγηση προσώπων και καταστάσεων, συνέπεια του ανάδρομου Ερμή σε πολλούς  έφερε θλίψη και απογοήτευση παρότι  ξεδιάλυνε και εξακολουθεί να ξεδιαλύνει  την πλάνη στην οποία βρίσκονταν. 

Μετά την αναδρομή του Ερμή και με την αρωγή του Ήλιου από το ζώδιο  έξαρσής του τον Κριό, ετοιμαστείτε να χειριστείτε τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, πάρτε πρωτοβουλίες και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

Μια άκρως ερωτική και ταυτόχρονα συντροφική πανσέληνος που  αρκετούς από εσάς θα ανανεώσει. Κλείστε  πόρτες, γυρίστε την πλάτη σε πρόσωπα και καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

Εκδηλώστε τα πραγματικά σας συναισθήματα, όποια κι αν είναι αυτά, θετικά ή αρνητικά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη φέρνει φυσική έλξη αλλά και συγκρουσιακές καταστάσεις. Για να αποφύγετε τις συγκρούσεις εστιάστε περισσότερο στο ερωτικό /σεξουαλικό  κομμάτι της ζωής σας.

Καλή Πανσέληνο και κυρίως Καλή Άνοιξη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: