Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Σαββατοκύριακο με Σελήνη στον Καρκίνο 12-13/11/22


Η Σελήνη βρισκόμενη στο ζώδιο της κυριαρχίας της τον Καρκίνο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και  μεγάλα τρίγωνα με  Ήλιο/Ερμή/ Αφροδίτη του Σκορπιού και Ποσειδώνα από τους Ιχθείς! Θα υπάρξει και μια αντίθεση Σελήνης/Πλούτωνα έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, ωστόσο ολόκληρο το Σαββατοκύριακο θα είναι ευχάριστο με τρυφερές και γλυκές στιγμές κυρίως για τα ζώδια του νερού ( Καρκίνος/Σκορπιός/Ιχθείς) και της γης (Ταύρος/Παρθένος/Αιγόκερως) και για εκείνους που έχουν Ωροσκόπο/πλανήτες  και σημεία στα συγκεκριμένα ζώδια.

Μια όμορφη ανάπαυλα ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα, με σημαντικότερο πλανητικό γεγονός  την έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που έφερε στο προσκήνιο καταπιεσμένα συναισθήματα  και αλλεπάλληλες συγκρούσεις και αντιδράσεις .

Ημέρες (κυρίως η Κυριακή) ξεκούρασης, αγάπης, στοργής και θαλπωρής για τους απανταχού πληγωμένους κι απογοητευμένους. Έντονη θα είναι η ανάγκη να βρεθούμε με οικεία, αγαπημένα πρόσωπα που νιώθουμε καλά μαζί τους συναισθηματικά και  που μας προσφέρουν ηρεμία και ασφάλεια . Θα μας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας αβίαστα και χωρίς ανασφάλειες. Τάση όχι για πολλές κοινωνικότητες αλλά για μικρές ή μεγάλες ιδιωτικές στιγμές και επιθυμία να φροντίσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους.

Αν είστε φροντιστικοί  από  φύση, ευκαιρία να  κακομάθετε  όσους αγαπάτε κι έχουν την ανάγκη σας. Κάποιοι από τους αποδέκτες ενδέχεται να το εκμεταλλευτούν, ωστόσο μην αφήσετε αυτό να σας κρατήσει πίσω. Υπάρχει πάντα η επόμενη ημέρα για να τους βάλετε στη θέση που τους αξίζει ώστε να καταλάβουν πως ήταν απλά ένα ευχάριστο διάλλειμα. Αν είστε παθητικοί από φύση, απόμακροι, εσωστρεφείς, ανασφαλείς ή ακόμη και ανεξάρτητοι και δυναμικοί,  ετοιμαστείτε να δεχτείτε την αγάπη και τις ανιδιοτελείς φροντίδες των άλλων. Ακόμη και οι πιο δυνατοί κι ανθεκτικοί χαρακτήρες ενίοτε, έχουν την ανάγκη απόσυρσης και παράδοσης άνευ όρων στα χέρια αυτών που εμπιστεύονται.  Ευκαιρία να βρεθούμε με ανθρώπους που μας δένουν οικογενειακοί δεσμοί μιας και θα υπάρχει έντονη επιθυμία να εκφράσουμε την αγάπη, τα ειλικρινή και γνήσια συναισθήματα μας.

Μπορούμε  επίσης να ασχοληθούμε με τους εαυτούς μας, να καλλωπιστούμε, να κοιμηθούμε περισσότερο απ’ ότι συνήθως, να ακούσουμε μουσική, να δούμε το αγαπημένο μας πρόγραμμα στην τηλεόραση, να ονειροπολήσουμε ή γενικότερα να κάνουμε πράγματα δημιουργικά που ευχαριστούν και ικανοποιούν  μόνο εμάς.  Πλούσια φαντασία και διαίσθηση που θα συνυπάρχει  με τον ρεαλισμό, σωστό ένστικτο και κατανόηση, ισορροπία των ενστικτωδών αναγκών με τις επιθυμίες, έμπνευση και καλλιτεχνική δημιουργία, λαχτάρα για τρυφερότητα, αγάπη κι ερωτικές συνευρέσεις, ρομαντισμός, γενναιοδωρία, ευγενικά και βαθιά συναισθήματα, υψηλά ιδανικά και αξίες , αισιοδοξία και εμπιστοσύνη με τις πολύ προσωπικές μας επαφές, ευτυχισμένες , μαγικές και συγκινητικές στιγμές, θα είναι κάποια από τα γενικά χαρακτηριστικά των όψεων της Σελήνης γι αυτό φροντίστε να τα εκμεταλλευτείτε!

Αποφύγετε δύσκολες ή επίπονες εργασίες αν και, ακόμη κι αυτές θα έχετε την διάθεση και την ικανότητα να τις φέρετε εις πέρας με πίστη και αισιοδοξία. Όπως και να χει, καλό είναι να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και με όσα αγαπά και λαχταρά η ψυχή σας.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Τίνα Ζαχαριάδου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: