Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων/Τοξότη

 
Μια αρκετά δυναμική Πανσέληνος πρόκειται να συμβεί το ξημέρωμα της 8ης Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων /Τοξότη και στις 16.01΄ μοίρες των ζωδίων επηρεάζοντας  άμεσα στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου των μεταβλητών  ζωδίων. Μη ξεγελιέστε κατά τη διάρκεια μιας Πανσελήνου όλα τα ζώδια επηρεάζονται,  απλώς κάποια έχουν την τιμητική τους ενώ σχεδόν πάντα επηρεάζονται οι Καρκίνοι και όσοι έχουν Ωροσκόπο στο ζώδιο του Καρκίνου.  Πρόκειται για την μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή Πανσέληνο του έτους λίγο πριν την εκπνοή του 2022 .  Λέγεται   «ψυχρή Πανσέληνος»  εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας που υπάρχει συνήθως τον μήνα Δεκέμβριο ή διαφορετικά   «Πανσέληνος της Μεγάλης Νύχτας» μιας και συμβαίνει λίγες ημέρες πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο  και τη μεγαλύτερη σε διάρκεια νύχτα του έτους.

Ανακινούνται θέματα επικοινωνίας  και πληροφοριών, μετακινήσεων, γνώσεων που σχετίζονται άμεσα με τις προσωπικές και εγωιστικές μας διαθέσεις έναντι των άλλων. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου στον Σκορπιό δεν βοηθά στην μετάδοση πληροφοριών ούτε καθιστά  εύκολη  την επικοινωνία από φόβο μήπως προδοθούν  σχέδια ή μυστικά, με αποτέλεσμα να γινόμαστε κάπως δύσπιστοι και επιφυλακτικοί. Η εμπλοκή του ανάδρομου Άρη στην Πανσέληνο φέρνει ανταγωνισμό, εντάσεις  και  παρεξηγήσεις  ενδεχομένως μικρής διάρκειας και όχι για σοβαρούς ή σημαντικούς λόγους. Σε δουλειά να βρισκόμαστε και με κάτι να καταγινόμαστε κυρίως από εγωισμό μην τυχόν και δε γίνει αυτό που ο καθένας από εμάς θεωρεί σωστό, ωστόσο ανάλογα την περίπτωση εξαρτάται η σοβαρότητα του θέματος ή όχι.

Γενικότερα στις Πανσελήνους παρατηρείται αύξηση της εγκληματικότητας και των ατυχημάτων, γι αυτό καλό είναι να αποφύγουμε τις έντονες συζητήσεις που  προκαλούν εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή ενός ταξιδιού. Κάτι άλλο που παρατηρείται, είναι οι αυξημένες γεννήσεις και αιμορραγίες, πολύ περισσότερο  αυτή την Πανσέληνο που θα υπάρχει έντονη η επιρροή του Άρη. Ευτυχώς πρόκειται για έναν Άρη ανάδρομο και σε μικτή αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω που δεν θα αφήσουν ανεξέλεγκτη τη δράση του. Ωστόσο, δεν είναι καλή περίοδος για διαπραγματεύσεις ή ξεκαθαρίσματα. Δύσκολα θα μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων και οι άλλοι στη δική μας αλλά  ακόμη κι αν γίνει αυτό, θα είναι σαν έχουμε βάλει  δυο μικρά και ανώριμα παιδιά  να μιλήσουν μεταξύ τους για το ποιο από τα δυο έχει περισσότερα ή καλύτερα παιχνίδια.

Αφροδίτη/Δίας σε μικτή αμοιβαία υποδοχή, σε όψη τετραγώνου μεταξύ τους και σε τελευταίες μοίρες Τοξότη/Ιχθείς αντίστοιχα, ευνοούν τους γεννημένους των τελευταίων ημερών των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, καθώς και τους γεννημένους των τελευταίων ημερών  των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα φέρνοντας νέες γνωριμίες και ευκαιρίες  σε διάφορους τομείς. Με λιγότερη επιπολαιότητα,  μετρημένο ενθουσιασμό αλλά και αισιοδοξία θα μπορέσετε να κάνετε σωστές επιλογές και να περάσετε ευχάριστα τις επόμενες ημέρες.

Οι Δίας /Ποσειδώνας στον 4ο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου  μας προτρέπουν  να βρούμε άσυλο στο σπίτι και την οικογενειακή θαλπωρή. Ο Κρόνος στον 3ο οίκο, εφιστά για ακόμη μια φορά την προσοχή μας στα μέσα μαζικής μεταφοράς/ επικοινωνίας και σε θέματα εμπορίου και συναλλαγών. Ο Ουρανός στον 6ο ανατρέπει το καθημερινό μας πρόγραμμα και ο Πλούτωνας στον 2ο οίκο εμπεριεχόμενος δεν έχει να προσθέσει τίποτα καινούριο στον οικονομικό τομέα που μονίμως ψυχορραγεί.

Κριός

Προσοχή στις μετακινήσεις και την οδήγηση. Σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε για οτιδήποτε, δεν είναι όλοι έτοιμοι για αλήθειες.

Ταύρος

Βγάλτε τα καβούρια από την τσέπη, είναι περίοδος γιορτών και τα έξοδα θα είναι αυξημένα. Οικονομική αστάθεια.

Δίδυμοι

Όταν επικοινωνείτε με τους άλλους θυμηθείτε πως υπάρχουν κάποια σημεία στίξης που λέγονται κόμμα και τελεία.

Καρκίνοι

Το πιθανότερο είναι, πως όλα σας τα απωθημένα θα θελήσετε να τα βγάλετε μονομιάς. Δεν προλαβαίνετε με τόσα που έχετε μαζέψει.

Λέων

Οι φιλικές σχέσεις θα περάσουν  κρίση. Ως  γενναιόδωροι και μεγαλόψυχοι που είστε από φύση, δώστε τόπο στην οργή.

Παρθένος

Οι αυξημένες απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο  προκαλούν εκνευρισμό και εντάσεις με ανώτερα στελέχη και εργοδότες.

Ζυγός

Εκνευρισμός και δυσαρέσκεια για θέματα νομικά ή για θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και το εξωτερικό.

Σκορπιός

Αν και το κατέχετε, θέματα κληρονομικά/ φορολογίας/τραπεζών κτλ. σας προκαλούν  πονοκέφαλο, ρίξτε το στο σεξ αλλά με προσοχή στα αφροδίσια νοσήματα.

Αιγόκερως

Ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν κάποια θέματα υγείας ενώ γενικότερα η καθημερινότητα σας  είναι δύσκολη και σας κουράζει.

Τοξότης

Εξαιτίας των εγωιστικών  σας διαθέσεων  προκαλείτε την αντίδραση και τον εκνευρισμό του συζύγου/συντρόφου/συνεργάτη. Μαζευτείτε λίγο.

Υδροχόος

Η πολλή ελευθερία φέρνει συγκρούσεις με τα παιδιά που γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικά. Νέες ερωτικές γνωριμίες και φλερτ.

Ιχθείς

Η γαλήνη και ισορροπία που σας προσφέρει η  οικογένεια και το σπίτι διαταράσσονται με εσάς να μην μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα όσα προκύπτουν.  

Τίνα Ζαχαριάδου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: