Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Αφροδίτη στους Ιχθύς

 



Η Αφροδίτη στις 11 Μαρτίου θα βρεθεί στο ζώδιο των Ιχθύων  έως τις 5 Απριλίου. Θα επηρεαστούν θετικά τα ζώδια του νερού και της γης, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Ποικιλοτρόπως  θα επηρεαστούν Δίδυμοι και Τοξότες. Είναι μια θέση για την Αφροδίτη που βρίσκει την θηλυκή,  τρυφερή και ευγενική της πλευρά με αποτέλεσμα να μοιραζόμαστε τον εαυτό μας ανιδιοτελώς.

Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσει  το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Μέσα από την μαχητική και διεκδικητική σας φύση  μοιράζεστε τα συναισθήματα σας. Τώρα θα γίνετε περισσότερο τρυφεροί, θα εκδηλώσετε συναισθήματα στοργής και θα έχετε τάση για διπλές/παράνομες σχέσεις καθώς και χρήματα, που δεν θα είναι πουθενά εμφανή.

Ταύρος

Θα θελήσετε να περάσετε  χρόνο  με την παρέα σας και να κάνετε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Μια ερωτική σχέση θα περάσει σε φιλικό στάδιο ύστερα από έναν μάλλον αναίμακτο χωρισμό και το αντίθετο. Μια φιλία θα σας ξυπνήσει τρυφερά συναισθήματα.

Δίδυμοι

Θα σας έλκουν κυρίως άνθρωποι καθωσπρέπει που δεν θα σας εκθέσουν στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας περίγυρο. Θα έχετε την επιθυμία να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα και αν είστε προσεκτικοί θα έχετε δημόσια και κοινωνική προβολή που θα επεκτείνουν την φήμη σας. 

Καρκίνος

Θα είναι τονισμένη η επιθυμία σας να ταξιδέψετε και θα πάρετε την απόφαση να ικανοποιήσετε ένα τρελό όνειρό σας μέσα από ένα ταξίδι που θα φέρει εμπειρίες και ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους άλλης χώρας. Θα έχετε κοινωνικότητα και θα αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Λέων

Θα έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης των οικονομικών σας και μπορεί να κλείσετε εκκρεμότητες που αφορούν κληρονομικές υποθέσεις. Αισθηματικά θα ξυπνήσουν μέσα σας πάθη, έντονα συναισθήματα και ανασφάλειες που θα σας κάνουν περισσότερο κτητικούς με το ταίρι σας.

Παρθένος

Σας περιμένει μια αρκετά ευχάριστη περίοδος που θα συνεργάζεστε εύκολα με τους άλλους. Θα σας αντιμετωπίζουν με τρυφερότητα και θα υποχωρείτε με ευκολία. Στον αισθηματικό τομέα ετοιμαστείτε να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές και μπορείτε να ελπίζετε σε μια νέα σχέση.

Ζυγός

Η  ανιδιοτελής  εξυπηρέτηση και βοήθεια θα γίνει αυτοσκοπός, αφού με αυτόν τον τρόπο θα εκφράζετε τον εαυτό σας. Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα του εργασιακού περιβάλλοντος σας ή κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης  σε δημόσιο φορέα.

Σκορπιός

Με τρυφερότητα και ρομαντισμό θα αντιμετωπίζετε τον ερωτικό σύντροφο σας και θα έχετε την ανάλογη ανταπόκριση. Νέες ερωτικές γνωριμίες και άφθονα φλερτ σε χώρους ψυχαγωγίας, πλούσια φαντασία και καλλιτεχνικές ανησυχίες που θα  βρουν δημιουργική διέξοδο.

Τοξότης

Θα εκδηλώνετε αβίαστα την αγάπη σας στην οικογένεια σας ενώ στον αισθηματικό τομέα θα σας έλκουν άνθρωποι ευαίσθητοι και τρυφεροί. Το σπίτι θα είναι το άσυλο σας και θα στεγάσετε τον έρωτα σας με τον αγαπημένο σας, μακριά από τον κόσμο.

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε να βρείτε τον έρωτα στον δρόμο για την εργασία σας ή να γνωρίσετε τον νέο σας αγαπημένο μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον ακόμη και αν πρόκειται για γνωριμία τύπου προξενιού. Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων.

Υδροχόος

«Ο έρωτας περνά από το στομάχι» και ο αγαπημένος σας θα εκτιμηθεί για τις φροντίδες και την μαγειρική του. Θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι και θα φανείτε γενναιόδωροι, άλλωστε αυτή την περίοδο θα σας δοθούν ευκαιρίες για περισσότερα κέρδη και οφέλη.

Ιχθύες

Θα έχετε την ανάγκη να βρείτε την αδερφή ψυχή σας. Θα εξιδανικεύσετε μια γνωριμία ακόμη και αν πρόκειται με κάποιον  δεσμευμένο και περισσότερο θα φαντάζεστε μια σχέση μαζί του παρά θα την ζείτε. Προσέξτε μην γίνεται θύμα εκμετάλλευσης και πληγωθείτε.

Τίνα Ζαχαριάδου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: