Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Άρης στους Ιχθύς


 

Στις 22 Μαρτίου ο πλανήτης της δράσης θα περάσει στους Ιχθύς όπου και θα παραμείνει μέχρι τις  30 Απριλίου. Εκείνοι που θα επηρεαστούν άμεσα θα είναι τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού,  Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Είναι μια άβολη θέση γιατί οι δραστηριότητες θα είναι περισσότερες παρασκηνιακές με φυσικό επακόλουθο την μυστικοπάθεια και τις παράνομες καταστάσεις και μπλεξίματα με ανθρώπους περιθωριοποιημένους και αμφιβόλου ηθικής. Η ενέργεια μας θα είναι πεσμένη και εύκολα θα κουραζόμαστε συναισθηματικά και σωματικά. Θα υπάρχει τάση για αλλεργίες,  δηλητηριάσεις και ροπή στο αλκοόλ και τις χημικές ουσίες. Θα προκύψουν διάφορες  μηχανορραφίες  και αθέμιτοι τρόποι προκειμένου να κλείσουμε ανοιχτούς λογαριασμούς, καλλιτεχνικές ανησυχίες και ταλέντα που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα.  

Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων.

Δίδυμοι

Το επόμενο διάστημα θα κληθείτε να δραστηριοποιηθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις και να δώσετε δικαιώματα για κακεντρεχή σχόλια,  με αποτέλεσμα να καταπιεστείτε. Θα ζητάτε διαφάνεια όταν εσείς από την πλευρά σας θα χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους προκειμένου να βρεθείτε στο επίκεντρο και να ξεχωρίσετε. Προσέξετε μόνο γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να βγουν όλα στην φόρα. Κάποιοι θα νιώσουν πως απειλούνται και όχι άδικα, αφού τα κίνητρα σας θα έχουν στόχο να ανεβείτε κοινωνικά και επαγγελματικά με κάθε μέσο και πιθανό τρόπο.

Παρθένος

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν από εντάσεις,  έντονους διαπληκτισμούς και αψιμαχίες.  Θα προκαλείτε τόσο εσείς όσοι και οι άλλοι και το κλίμα με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένο. Αν δεν συγκρατήσετε τον θυμό σας αμφότεροι μπορεί να βάλετε ένα μεγάλο Χ στην συνεργασία σας. Προβλήματα ενδέχεται να παρουσιαστούν στον γάμο και την σχέση σας, με τον ανταγωνισμό να κυριαρχεί και τα κατώτερα και άγρια ένστικτα να οδηγούν στην απομόνωση και μοναξιά αν δεν ελέγχετε τις παρορμήσεις σας. Μια νέα ερωτική σχέση ενδέχεται να προκύψει μέσα από εντάσεις και καυγάδες.

Τοξότης

Δύσκολη εποχή προμηνύεται για εσάς και την σχέση σας με την οικογένεια. Απωθημένα του παρελθόντος σας επηρεάζουν αρνητικά, έρχονται στην επιφάνεια με βίαιο τρόπο και το σπίτι σας μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. Προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν με την πατρική σας περιουσία και να νιώσετε ριγμένοι από τους γονείς σας ωστόσο, μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε αφού δείχνετε μια περίεργη εξάρτηση σχεδόν σαδομαζοχιστική. Στον επαγγελματικό χώρο θα είστε «απών» με τις προσωπικές υποθέσεις να μονοπωλούν τον χρόνο και να ρουφούν την ενέργεια σας. Βεβιασμένες κινήσεις φέρνουν λάθη στα επαγγελματικά και  ατυχήματα στο σπίτι. 

Ιχθύες

Θα διανύσετε μια περίοδο που θα γίνετε περισσότερο δραστήριοι προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η ενέργεια σας θα αυξηθεί και θα είστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και βιαστικοί στις αποφάσεις και κινήσεις σας. Το κακό είναι πως με τα βιαστικά συμπεράσματα θα προκαλείτε αντιδράσεις, θα εκνευρίζεστε εύκολα και θα έχετε την τάση να μηχανορραφείτε εις βάρος των άλλων ακόμη και του συντρόφου σας γι’ αυτό μετριάστε τον θυμό σας. Οι σχέσεις σας θα πάρουν φωτιά και μπορεί να γίνετε περισσότερο τολμηροί και ριψοκίνδυνοι για να κατακτήσετε το άλλο φύλο.  

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: